123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

LC225 serien


Beställ era Brother LC225XL bläckpatroner här till ett riktigt bra pris. Vi har alla original patroner och våra egna högkvalitativa bläckpatroner. Den svarta bläckpatronen finner ni på sidan Brother LC227XL.

Här hittar ni alla billiga Brother LC225 bläckpatroner

Söker ni efter billiga Brother LC225XL bläckpatroner? Vi har samlat alla billiga Brother LC225 bläckpatronerna här på samma sida så att det blir lätt för dig att hitta det du söker efter! Här hittar du alla billiga original patroner men även våra egna billigare Brother LC225 bläckpatroner. Brother patronerna från vårt egna varumärke har mer bläck i sina patroner jämfört med originalet. Eftersom att de redan är billigare och dessutom har mer bläck, blir priset per ml bläck avsevärt mycket mindre. Du kommer kunna skriva ut många fler utskrifter och vi ger dig 100% garanti på våra egna varumärkesprodukter. Betala mindre och skriv ut mer med 123ink.se.

Färgpatronerna Brother LC225XL

Brother LC225XL bläckpatronerna finns i tre färger: Magenta, Cyan och Gul. Dessa tre färgpatroner är så kallade XL patroner och innehåller mer bläck än de med standardkapacitet. Använder man skrivaren ofta så lönar det sig att använda XL patroner eftersom att man inte behöver byta patron så ofta. Dessutom blir det billigare i längden. Med färgpatronerna kan man skriva ut skarpa och färgrika bilder och fotografier.

Den svarta bläckpatronen

För att göra skrivaren komplett så behöver man även den svarta bläckpatronen. Till vissa av Brother skrivarna så är det Brother LC227XLBK som är den svarta patronen och till några är det Brother LC229XLBK som är den kompatibla svarta patronen. Skillnaden mellan LC227 och LC229 är att den sistnämnda innehåller närmare dubbelt så mycket bläck. Av den anledningen så är den också större och passar inte alla skrivare. Med den svarta bläckpatronen kan man skriva ut skarpa och högupplösta textutskrifter med fin svärta.

Spara pengar med multipack

Vi har våra egna Brother LC227XLVALBP multipack (4-pack) som gör att du får ett komplett set med bläckpatroner till ett lägre pris än om du köper de separat. Glöm dock inte kolla att din skrivare är kompatibel med den svarta LC227XL patronen. Med dessa fyra bläckpatroner så kan du skriva ut livfulla färgutskrifter och skarpa svartvita dokument av mycket hög kvalitet.
 

Dessa 4 bläckpatroner ingår i multipacket:

  1. Brother LC227XLBK (svart)
  2. Brother LC225XLC (cyan)
  3. Brother LC225XLM (magenta)
  4. Brother LC225XLY (gul)

Användbara produkter med LC225 bläck

En skrivare behöver inte bara bläck utan även fotopapper och A4 papper. Dubbelkolla att du har det innan du beställer nya patroner så att du slipper stå utan. Har du skrivit fel på dokumentet? Istället för att slösa på papper och bläck, använd tipex eller korrigeringsroller.
 

Vanliga frågor om Brother LC225 bläckpatroner

Vilka patroner ingår i Brother LC225 serien?

I Brother LC225 serien så ingår det tre stycken bläckpatroner. En cyan, en magenta och en gul bläckpatron. Den svarta har numret LC227XL eller LC229XL. Fyra stycken bläckpatroner behövs för att kunna skriva ut i både svartvitt och i färg.

Hur mycket bläck är det i Brother LC225XL bläckpatroner?

I Brother LC225XL bläckpatronerna så finns det 11,8ml bläck.
I Brother LC225XL patronerna från varumärket 123ink så finns det 15ml bläck.
Det är 3,2ml mer bläck i 123ink patronerna och dessutom så är de billigare.

Vart hittar jag den svarta Brother LC225XL bläckpatronen?

Den svarta Brother LC225XL har ett annat patronnummer. Antingen Brother LC227XL eller under numret Brother LC229XL som är patron med högre kapacitet.

Har ni frågor angående Brother LC225 patroner? Kontakta oss så hjälper vi er.