123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

LC985 serien


Vi erbjuder er riktigt bra priser på både Brother LC985 original och våra egna högkvalitativa bläckpatroner. För att spara mest pengar, välj då Brother LC985VALBP multipack för en komplett uppsättning bläckpatroner. För en snabb leverans beställ innan kl. 16.00 på en vardag så skickar vi samma dag.

Köp Brother LC985 bläckpatroner billigt

Här hittar du alla billiga Brother LC985 bläckpatroner. Vi har samlat alla på samma sida så att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att kunna hitta de som du behöver. Vi har alla patroner från skrivarmärket men även våra egna bläckpatroner som går att köpa till ett billigare pris. I vårt eget varumärke så finner du bläckpatroner av standard kapacitet men även av hög kapacitet. Högkapacitets patronerna innehåller mer bläck så att du kan skriva ut mycket fler utskrifter med en patron.

Utskrifter med Brother LC985 bläckpatroner

Med Brother LC985 bläckpatroner kan du enkelt skriva ut skarpa textdokument, fotografier och olika typer av rapporter. För att kunna skriva ut i svart och färg så behöver du fyra stycken bläckpatroner av färgerna; svart, magenta, cyan och gul. Den svarta bläckpatronen ger skarp och tydlig svärta medan färgpatronerna ger livfulla färger.

Dessa bläckpatroner ingår i Brother LC985 serien:
  • Brother LC985BK svart
  • Brother LC985C cyan
  • Brother LC985M magenta
  • Brother LC985Y gul

Fördelarna med att köpa våra egna Brother LC985 bläckpatroner

Det finns många fördelar med att köpa Brother LC985 bläckpatroner från vårt eget varumärke. De är billigare och räcker avsevärt mycket längre då de innehåller mer bläck. Vi erbjuder även Brother LC985XL patroner i vårt eget varumärke för den som skriver ut extra mycket. Dessa innehåller mer bläck än våra standardpatroner och mycket mer än originalpatronen. Våra egna bläckpatroner uppfyller alla höga kvalitetskrav då vi själva utför test- och utvecklingsprocessen. Vi erbjuder alltid en livslång garanti på alla produkter från vårt eget varumärke.

En summering av fördelarna: 
  • Billigare pris
  • Mycket högre fyllnadsgrad av bläck
  • Hög utskriftskvalitet
  • Livslång garanti

Spara pengar med Brother LC985VALBP multipack

Genom att köpa ett Brother LC985VALBP multipack så sparar du avsevärt mycket mer än om du köper bläckpatronerna styckvis. I multipacket så får du hela 8 stycken bläckpatroner, två av varje färg. Det betyder att du kan skriva ut massor av utskrifter innan du behöver köpa nya. Du kan enkelt byta ut varje patron så fort den är tom och du slipper beställa en ny varje gång.

Andra produkter som kan vara av intresse

Vanliga frågor om Brother LC985

Vart kan jag köpa billiga Brother LC985 bläckpatroner?

Vi har billiga Brother LC985 originalpatroner men även vårt eget varumärke som är ännu billigare. Vårt eget varumärke har en högre fyllnadsgrad vilket gör att du kan skriva ut fler sidor och det till ett lägre pris. Dessutom får du 100% garanti på produkter från varumärket 123ink.

Kan jag ersätta en Brother LC985 med en patron med ett annat nummer?

Nej, det går tyvärr inte. LC985 anger passformen till skrivaren och fungerar enbart till vissa skrivare. Däremot så kan du byta ut den mot en patron i vårt eget varumärke eller våra XL patroner. De har samma passform.

Vilka skrivare passar Brother LC985 bläckpatroner?

Följande skrivare använder sig av Brother LC985 bläckpatroner:
  • Brother DCP-J515W
  • Brother DCP-J125
  • Brother DCP-J140W
  • Brother DCP-J315W
  • Brother MFC-J265W
  • Brother MFC-J415W

Har du fler frågor eller funderingar så kan du kontakta oss via telefon, chat eller mejl. Vi hjälper dig mer än gärna.