123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

HP 62(XL) serien


Vi har alla HP 62 och HP 62XL original bläckpatroner men även våra egna högkvalitativa bläckpatroner till mycket bra priser. För dig som skriver ut mycket så rekommenderar vi våra prisvärda HP 62 2-pack. Lägger du din beställning innan kl.16.00 på en vardag så skickar vi din beställning redan samma dag.

Här kan du enkelt hitta och beställa dina bläckpatroner HP 62 och HP 62XL

Här hittar du alla billiga bläckpatroner HP 62 och HP 62XL. Hos oss hittar du billiga originalpatroner men även våra egna HP 62 och HP 62XL bläckpatroner som är ännu billigare. Om du har en skrivare som använder den här bläckpatron serien så behöver man ha två bläckpatroner för att kunna skriva ut. En svart patron och en färgpatron. Vi har allt du behöver för att skriva ut och dessutom alltid till låga priser!

Utskrifter med HP 62 bläckpatroner

Med HP 62 bläckpatroner kan du skriva ut utskrifter av konstant hög kvalitet. Texter och bilder får en tydlig skärpa och bläcket torkar snabbt efter utskrift. Dessa bläckpatroner finns antingen som standardkapacitet eller högkapacitets patroner. Högkapacitets bläckpatronerna följs av märkningen XL och är att rekommendera när man skriver ut ofta. HP 62XL bläckpatronerna innehåller mer bläck. 

Dessa bläckpatroner ingår i HP 62 serien:
  • HP 62 svart
  • HP 62 färg 
  • HP 62XL svart
  • HP 62XL färg 
Med två av dessa patroner, en färg och en svart så har du en komplett uppsättning som gör att du kan skriva ut både i färg och svartvitt. Använder du skrivaren ofta så rekommenderar vi XL versionerna.

Fördelarna med våra egna HP 62 bläckpatroner

Med våra bläckpatroner HP 62 och HP 62 XL så får du helt enkelt en lägre kostnad per utskrift jämfört med originalen och vi garanterar bästa prestanda på båda märkena. Förutom att de är billigare så innehåller de även mer bläck. Dessutom så erbjuder vi alltid 100% garanti på produkter från vårt egna varumärke. Betala inte mer än vad du behöver för dina HP 62 bläckpatroner.

En summering av fördelarna:
  • Billigare
  • Hög utskriftskvalitet
  • Högre fyllnadsgrad av bläck
  • 100% garanti
Dessa är fördelarna som du får när du beställer HP 62 bläckpatroner från vårt eget varumärke.

HP 62 multipack – För dig som vill spara pengar

Med ett HP 62 multipack så får du en komplett uppsättning bläckpatroner till din bläckstråleskrivare. En svart- och en färgpatron till ett lägre pris än om du skulle köpa de vid olika tillfällen. Dessa 2-pack finns antingen som standardkapacitet eller HP 62XL patroner.

Passa på att även beställa dessa produkter

Vanliga frågor om HP 62 bläckpatroner

Vad är skillnaden mellan HP 62 och HP 62XL?

Den enda skillnaden mellan HP 62 och HP 62XL är att XL patronen innehåller mer bläck. Med en svart XL patron kan du skriva ut ca 400 sidor mer innan patronen är tom.

Passar HP 62XL i min skrivare?

Om du har en skrivare som är kompatibel med HP 62 så fungerar även HP 62XL bläckpatronerna. XL patronerna är fyllda med mer bläck därav benämningen XL. HP 62XL patronerna från varumärket 123ink är även dom kompatibla med din skrivare.

Vad är HP 62 multipack?

Det är ett 2-pack av HP 62 bläckpatroner. Man får en svart och en färgbläckpatron och det är allt man behöver för att kunna skriva ut i färg. Dessutom är det billigare att köpa ett multipack än att köpa bläckpatronerna separat. Köp från 123ink.se så får du alltid ett lågt pris.
 
Har du fler frågor så tveka inte att kontakta oss