123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Myggnät

Vi har ett brett utbud av myggnät och insektsnät för olika ändamål. I vårt utbud finns olika storlekar, färger och funktionsområden. Med hjälp av myggnät kan du vädra och få in frisk härlig luft och samtidigt skydda ditt hem från mygg och kryp samt undvika att bli biten/stucken.
Du kommer att sova bättre utan att bli störd och produkten är enkel att packa med sig på semestern.
Beställ ditt myggnät till ett lågt pris, vi levererar dem direkt från vårt eget lager.
1 - 0 av 0

Myggnät

Myggnät för både dörrar, fönster och säng

Inget är väl härligare än att slå upp fönstret eller dörren en sommarmorgon och känna solstrålarna värma och ljummen vind. Man kanske vill avnjuta en frukost därefter, vad är då värre än att getingarna och myggorna samlas via maten direkt? Lös det enkelt med att sätta upp myggnät vid dina dörrar och fönster. På nätterna när det svalnar så tittar gärna myggorna fram då de är mest aktiva.

Om man vill sova med ett fönster öppet passar det perfekt med myggnät. Du får sova gott med ljumna sommarvindar men slippa kryp och mygg. Det går lätt att skära eller klippa i myggnäten för att få den exakta storleken du behöver. För att ditt myggnät ska fungera mest effektivt måste det sitta rätt och täcka hela öppningen.

Myggnät till dörr

Detta är en effektiv lösning om du önskar njuta av frisk luft men vill undvika att objudna gäster som spindlar, myggor mm. kommer in. Det är enkelt att mäta ut storleken på din dörr för att sedan klippa eller skära myggnätet till önskat mått. Myggnät finns i olika former och storlekar så att de ska passa olika dörrtyper, även de med enkel- eller dubbeldörr.

Myggnät till fönster

Det är väldigt skönt att kunna ha ett fönster öppet när man ska sova, det förbättrar bland annat sömnen att ha lite svalare. För att då slippa få in insekter och mygg kan ett myggnät och insektsskydd vara toppen. Myggorna är som mest aktiva på kvällar och nätter.
Du mäter ut storleken på ditt fönster och klipper eller skär till rätt storlek på nätet och fäster det sedan med kardborrebanden. Att ha myggnät för att förhindra insekter kommer även betyda att du kan vädra mer och oftare vilket hjälper till att hålla damm och smuts borta.

Myggnät till säng

Myggnät till sängar, även kallat sänghimmel, är effektivt om du kanske haft fönstret öppet hela dagen. Du kan då skydda din säng och området runt den under dagen. Under sommaren kan det vara härligt att spendera tid i en hängmatta. För att då slippa insekter så kan du även där använda dig av detta myggnät. Den skyddar då hela din säng och även dig från kryp och myggor under hela natten. Myggnät som är tillför sängar fäster man i allra flesta fall i taket i en krok.

Vanliga frågor om myggnät

Vart kan jag köpa billiga myggnät?

Hos oss finner du ett stort utbud av myggnät till förträffliga priser. Vi har myggnät för olika ändamål så förhoppningsvis hittar du något som passar dina önskemål. Under kategorin ”Städ & Rengöring” hittar du vårt utbud.

Hur sätter man upp myggnät?

Myggnäten går enkelt att fästa med kardborrebandet som medföljer i paketet. Rengör ytan där du ska fästa tejpen som kardborrbandet ska sitta på. Fäst sedan tejpen och därefter kardborrbandet, sedan är det endast att trycka fast myggnätet. Tejpen är enkelt att ta bort och lämnar inga spår efter sig.

Hur rengör jag mitt myggnät?

Myggnäten är väldigt lätta att hantera när det gäller rengöring. Vissa myggnät klarar av tvättmaskin i 30 °C, andra klarar ibland endast avtorkning med en trasa. Informationen om hur du rengör just produkten du valt finner du i specifikationerna och på förpackningen.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.