123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Dymo märkmaskiner

Hos oss finner du ett stort utbud av olika Dymo märkmaskiner med olika funktioner och för olika användningsområden. Märk upp saker i ditt kontor och hem för att enkelt kunna hålla ordning och reda. Beställer du innan 16.00 och produkten finns på lager så skickar vi din order samma dag.

1 - 23 av 23

Köp praktiska Dymo märkmaskiner med olika användningsområden

Det finns en mängd olika Dymo märkmaskin vilket gör att du säkert kan hitta någon som uppfyller dina önskemål. I Dymo skrivare använder du dig av tejp/märkband som finns i en rad olika färger. Det är enkelt att skapa diverse etiketter i valfri längd med både bokstäver och tecken. Märkmaskinerna är försedda med en klippfunktion där du använder dig av en knapp för att klippa av önskad längd på tejpen. Då märkmaskinerna är handhållna kan du lätt röra dig i hemmet eller på kontoret och ta med dig din Dymo dit du önskar använda den.
Det är ett simpelt sätt att få ordning i lådor och behållare genom att märka behållaren med exakt vad den innehåller. Att organisera och göra saker lättåtkomliga förenklar garanterat din vardag.

De olika märkmaskinerna från Dymo

De tre mest populära serierna från Dymo märkmaskiner är Dymo LetraTag, Dymo LabelManager och Dymo Rhino. Alla modeller erbjuder olika användningsområden och har olika finesser. Det finns olika mått och färg på tejperna/etiketterna. Alla tangentbord har olika egenskaper och designer.

Dymo LetraTag

Dessa modeller är enkla att använda och passar utmärkt för hemmabruk och hemmakontor. Dymo LetraTag är designad för små partier av etiketter. Dom är ofta av den mindre modellen. Med LetraTag kan du bland annat skriva ut tejp som går att stryka på textilier.

Dymo LabelManager

Dymo LabelManager serien lämpar sig kanske mer för exempelvis kontor och skolor då dom skriver ut professionella etiketter i valfri kvantitet. Dom är enkla att använda, vilket gör att man kan involvera barnen i skolan när etiketter behövs. Dom erbjuder ofta många teckensnitt och du kan även lägga till bilder.

Dymo Rhino

Dymo Rhino är framför allt lämplig för arbetsplatser såsom kontor, lager och industri. Dom är oftast försedda med gummi kring maskinen så att dom ska vara hållbara. Detta gör att dom håller sig längre i dessa miljöer där dom riskerar att få skador. Med Dymo Rihno kan du enkelt skriva industrisymboler och tecken samt olika streckkoder.

Dymo märkmaskiner för hem och hus

Att ha en märkmaskin hemma kan löna sig på många sätt. Några användningsområden kan vara att märka burkar i skafferiet, handdukar i badrummet om man är många, lådor i byråer och mycket mer. Att märka upp lådor och burkar i alla dess former kan hjälpa till mycket. Undvik trassel och röra med olika produkter i samma lådor och sortera dom genom att ange innehållet.

Dymo märkmaskiner för skola och kontor

Dymo märkmaskiner är ett utmärkt hjälpmedel för både kontor och skolor. Gör det enklare för skolelever att hitta rätt vid lek och pyssel men även vid städning. Märk upp lådor med tejper efter vad dom innehåller för att hålla ordning och separera sakerna. Ett enkelt och roligt sätt att öva på läskunskaperna också. Likväl kan en Dymo maskin komma bra till hands på ett kontor eller lager för att organisera diverse utrymmen. För att slippa rota i varje låda kan du enkelt se vad dom innehåller och direkt se vilken låda som är relevant för dig just då. Förenkla jobbdagarna för dig och dina kollegor och håll ordning på kontoret.

Azerty tangentbord kontra Qwerty tangentbord

Ordningen på tangenterna skiljer sig ofta mellan olika länder. AZERTY-tangentbord inleds med bokstäverna AZERTY medan QWERTY-tangentbordet inleds med bokstäverna QWERTY. Shift-tangenten används annorlunda med QWERTY kontra AZERTY. Shift-tangenten på en bärbar dator med AZERTY-tangentbord anger siffror i stället för skiljetecken.
Om du gör samma sak med en bärbar dator med QWERTY-tangentbord anger du skiljetecken i stället för siffror. QWERTY-tangentbordet är designat för det engelska språket. I Sverige är det absolut vanligast med QWERTY.

Användbara produkter för Dymo märkmaskiner

De flesta Dymo märkmaskiner går på batterier, därför rekommenderar vi att alltid ha en extra uppsättning batterier hemma. Detta minskar risken för att du står utan batterier om märkmaskinen skulle få slut på batterier under användning.

Om du väljer uppladdningsbara batterier rekommenderas det verkligen att ha en batteriladdare hemma, redo när batterierna laddats ur.

Vi har ett stort utbud av Dymo etiketter och tejp i olika färger. Att ha lite olika färger hemma att byta mellan kan vara trevligt, om man vill ha lite variation. Att ta hand om sin märkmaskin och hålla den ren gör att den håller längre och fungerar optimalt.

Vanliga frågor om Dymo märkmaskiner

Vart köper jag handhållna Dymo märkmaskiner?

Hos oss finner du hållbara Dymo märkmaskiner till ett lågt pris. Vi har ett stort utbud och bland dessa hoppas vi att du kan finna något som passar dina behov. Organisera bland annat i hemmet och på jobbet och märk upp dina förvaringslådor.

Vad är Dymo LetraTag?

Dymo LetraTag är en serie av maskiner som lämpar sig bra för hemmabruk. Skriv enkelt och smidigt ut tejper som du sedan kan märka upp diverse saker i ditt hem. Har du ett hemmakontor kan en LetraTag vara perfekt för att märka mappar och pärmar med innehåll.

Har Dymo maskinerna Å Ä Ö?

Ja, vissa Dymo märkmaskiner är försedda med Å Ä Ö, detta kan du enkelt ta reda på via beskrivningen av produkten eller i manualen. Om inte Å Ä Ö finns med på tangentbordet ska det finnas enkla beskrivningar på hur du får fram bokstäverna. Hoppas du finner något som passar dina önskemål.

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar. Vi finns tillgängliga via chatt, telefon och mejl!