123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Multifunktionsskrivare

1 - 0 av 0

Multifunktionsskrivare

Här hittar ni alla våra billiga Multifunktionsskrivare

Är du ute efter en Multifunktionsskrivare?
Vi har ett stort sortiment av billiga Multifunktionsskrivare eller Allt i ett skrivare som de även heter. Du kommer hitta Allt i ett skrivare från de större tillverkarna som Brother och HP. En multifunktionsskrivare kan vara en bläckstråleskrivare, en svartvit Laserskrivare eller en Färglaserskrivare, själva multifunktionsskrivaren syftar till att det finns fler funktioner på en skrivare som t.ex. en kopiator, en skanner och i vissa fall även en fax. Det är vanligt att man på större företag har en allt i ett skrivare men det finns även på mindre företag och i hemmakontor. Det finns en hel del olika storlekar och modeller att välja på, en del som är ganska stora och passar således kanske bättre på ett företag eller skola som har en större yta och plats att ha den på och mindre allt i ett skrivare som passar ypperligt i ett hem eller ett mindre kontor. Vilken storlek, typ av skrivare du än behöver så hittar du det hos på 123ink.se till ett lägre pris!

Vanliga frågor angående Multifunktionsskrivare.
Vi har här sammanställt lite olika frågor angående Allt i ett skrivare som lätt kan uppstå vid köp av en ny skrivare.

Vad är skillnaden mellan en allt-i-ett bläckstråleskrivare och allt-i-ett laserskrivare?
En allt i ett bläckstråleskrivare använder sig av bläckpatroner och är oftast mindre i storleken, dessa hittar du oftast i hem eller mindre kontor då utskriftskapaciteten är något mindre än en laserskrivare. Däremot så får du bättre kvalitet på dina utskrifter och en bläckstråleskrivaren är färgskrivare vilket betyder att du kan skriva ut i färg. Det finns två olika Laserskrivare en svartvit laserskrivare som endast skriver ut monokroma utskrifter och en färglaserskrivare som skriver ut både svartvita och färg utskrifter. En laserskrivare använder sig av en eller flera toner för att kunna skriva ut. En allt i ett laserskrivare hittar du främst i mellanstora och stora företag, då det är oftast lite större skrivare och har en högre utskriftskapacitet.  

Vilka funktioner har en Multifunktionsskrivare?
En Multifunktionsskrivare har några extra funktioner jämfört med "vanlig" skrivare, utöver att den kan skriva ut dokument som alla allt-i-ett skrivare kan så har den också en kopiator så att man kan kopiera dokument men den har också en skanner så att du kan skanna in dokument och spara dom digitalt. Vissa allt-i-ett skrivare har även en fax, kolla gärna i specifikationen vilka funktioner just din skrivare har. 

Vad är skillnaden mellan en Multifunktionsskrivare och en Allt i ett skrivare?
Det är ingen skillnad, det är bara olika benämningar för samma sak. 
OBS! Tänk på att alla allt-i-ett skrivare inte kommer med Skrivarkabel eller Nätverkskabel, så att du inte står utan. 

När du beställer din Multifunktionsskrivare så passa på att kolla in vårt sortiment av rengöring för skärmar och glas det är något man kan ha både på kontoret som hemma. Med rengöringsdukar och skärmrengöring så kan du enkelt hålla rent på dataskärmar, telefon, TV, surfplattan och mycket mer. Hos oss på 123ink.se så får du alla skrivare, skrivartillbehör och kontorsmaterial till mycket låga priser!

Har du frågor angående Multifunktionsskrivare, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna.