123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Posca pennor

Köp POSCA pennor från vårt breda sortiment som blivit en storsäljare. Det som gör POSCA pennorna så unika är att du kan använda dom vattenbaserade akrylfärgpennorna på många olika material såsom keramik, trä, plast, papper och canvas. Dom finns med många olika spetsar för att kunna skapa en stor variation av konst. Allt från runda, stora, små, smala, tjocka till penselliknande och mejselformade. Beställ POSCA pennor billigt med snabb leverans.
1 - 0 av 0

Posca pennor

Beställ POSCA pennor i livfulla färger

Tre olika pennor från Posca
Om du är nyfiken på att utveckla din konstnärliga sida och ge liv åt din kreativitet har du kommit helt rätt. Öppna upp en värld av fantasi med fantastiska livfulla färger och sätt en liten guldkant på ditt konstverk med pennorna från POSCA. De är otroligt mångsidiga vilket gör dem perfekta för alla åldrar. Pennorna kommer i många olika spetsar, färger och typer. De ger även ett jämnt lager med färg som inte upplevs randigt och pappret blir inte blött och buckligt som ibland kan upplevas med andra färgpennor.

POSCA markers finns i ett stort utbud av storlekar, spetsar och färger för att kunna matcha alla möjliga olika ändamål. Skapa olika effekter och designer med de många storlekarna och färgerna som finns inom POSCA, din kreativitet kan flöda vilt. POSCA pennorna går inte att fylla på utan man måste köpa nya pennor vid behov.

Med dess många egenskaper passar POSCA pennor för både nybörjare och erfarna konstnärer.

De mångsidiga pennorna från POSCA kan användas på så många olika material att det ger utrymme för alla möjliga konstverk.
Beställ de populära pennorna från POSCA i livfulla färger!

Material att använda POSCA pennor på

En av de fina egenskaperna POSCA har är att de gifter sig bra med en rad olika material. POSCA pennorna har en vattenbaserad akrylfärg som är utformad för att hålla och inte blekna, oavsett vilket av nedanstående material du skapar konst på.

Vi har listat några av de material du kan använda dina POSCA pennor på samt typer av det materialet.
  • Metall – mässing, järn, aluminium och stål.
  • Keramik/porslin – glas, vaser, kakel och muggar.
  • Trä – furu, ek, lönn, plywood och fanér.
  • Glas – färgat, härdat och frostat.
  • Läder – syntetiskt, mocka, fullnarv och garvat.
  • Sten – skiffer, sandsten, marmor, betong och granit.
  • Papper – fotopapper, kartong och kalkerpapper.
  • Textil – ull, jeans, sammet, polyester, canvas och bomull.

Detta är några av de material som du kan använda POSCA markers på. Raden av de olika material du kan använda pennorna på är lång och fler finns, testa dig gärna fram men var försiktig så att inte pennorna tar skada. För att försäkra dig om att du får rätt resultat eller för att se om pennorna fungerar på materialet kan du testa på en liten bit.

POSCA pennornas varierande spetsar

För att göra POSCA pennorna så attraktiva som möjligt finns deras spetsar i en mängd olika storlekar, former och typer. Den stora variationen av spetsar ger användaren möjlighet att skapa detaljer och din kreativitet blir gränslös. Allt från fina spetsar för detaljerad konst till breda storlekar som du kan utforska effekter med.

Nedan finner du några av dom mått och typ på några av dom spetsar som POSCA erbjuder:
 
Spets Posac serie Spets storlek Spetstyp Användning
PCF-350
POSCA PCF-350 1mm Pensel Penselformen passar sig bra till färgning och kalligrafi.
PC-1MR
POSCA PC-1MR 0,7mm Rund Tunn kalibrerad spets som ger dig raffinerade linjer.
PC-1MC
POSCA PC-1MC 0,7-1mm Konisk Spetsen passar perfekt för små detaljer.
PC-3M
POSCA PC-3M 0,9-1,3mm Rund Spetstypen är universal som passar till alla former av skapande.
PC-5M
POSCA PC-5M 1,8-2,5mm Rund Spetsen kan användas till både linjering eller färgläggning.
PC-7M
POSCA PC-7M 4.5-5,5mm Rund Spetstypen är bred och ultimat för färgläggning och stora ytor.
PC-8K
POSCA PC-8K 8mm Mejsel Denna har en mejselformad spets som passar för stora ytor och kurvor.
PC-17K
POSCA PC-17K 15mm Rak Här har vi en XXL-spets som är idealisk när man har ett stort område att täcka.

Den stora variationen av spetsar gör det möjligt för dig att kunna variera din konst och kunna få till de detaljer du önskar. Skapa vilda effekter och experimentera med färger och spetsar för att få till ett önskat resultat.
Bläckan ger tips
TIPS!
Vill du veta mer om Posca markers? Du kan läsa om Posca Art i vår blogg. Där kan du läsa om vad du kan skapa, på vilket material pennorna kan användas på och många fler tips.

Produkter du kanske också är intresserad av

Vanliga frågor om POSCA pennor

Är POSCA pennor giftfria?

Ja, färgen är en vattenbaserad akrylfärg vilket gör den giftfri. Det är dock viktigt och komma ihåg att pennorna inte är godkända för kosmetisk användning vilket gör att man inte bör använda Uni POSCA pennor på hud.

Vad är POSCA pennor?

Det är en serie med pennor som innehåller akrylfärg baserade på vatten som ofta används av konstnärer men också av hobbyister. POSCA pennor har en stor mångsidighet såsom olika typer, färger, former och användningsområden. Pennorna är välkända för sin hållbarhet och bleknar inte med tiden.

Är POSCA pennorna påfyllningsbara?

Nej, pennorna från POSCA går inte att fylla på. När pennorna håller på att ta slut kan de upplevas lite torra men det kan finnas färg kvar. Då kan man fukta spetsen lätt och trycka den mot ett papper ett par gånger så brukar de komma igång igen.

Hur använder man POSCA pennor?

För att uppnå den optimala användningen av POSCA pennorna bör du göra enligt listan nedan innan du börjar använda dem.

1. Skaka pennan ordentligt innan du öppnar locket – färgen i pennan fördelas då jämnt med hjälp av kulan som finns i.
2. Tryck ner spetsen på ett papper – pennan ska sedan pumpas i gång genom att försiktigt trycka ner spetsen ett flertal gånger på ett papper för att spetsen ska blötas ned.
3. Sätt alltid på locket när du är klar med din penna – för att minska risken att pennan torkar och att kvalitén försämras är det viktigt och se till att locket alltid sitter på.

Hoppas att du finner en liten extra gnista för att utforska din kreativa sida och kommer att skapa konst du blir nöjd med. Tveka inte på att kontakta oss om du har några övriga frågor eller funderingar, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.