123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Färglaserskrivare

1 - 24 av 62

Här hittar ni alla billiga Färglaserskrivare

Söker du efter en billig Laserskrivare för färg utskrifter?
Vi har många billiga färglaserskrivare från de större tillverkarna som t.ex. HP och Brother. Laserskrivare med färg är tillsammans med den svartvita laserskrivaren de vanligaste skrivarna på medel och större företag, då dessa Laserskrivare kan producera en stor mängd dokument dagligen och är lätta att dela mellan flera användare. Färglaserskrivare använder sig av toner och vanligtvis är det fyra stycken toner man behöver för att skriva ut sina färgdokument. En toner må vara ibland lite dyrare än en bläckpatron men den innehåller mer tonerpulver och kan producera mycket fler dokument och därav så blir priset per utskrift mycket lägre med en toner. Är du ute efter att skriva ut fotoutskrifter så rekommenderar vi att ni kollar på vårt stora utbud av bläckstråleskrivare. Hos oss på 123ink.se så hittar du alla Laserskrivare för färg utskrifter till mycket låga priser! 

Vanliga frågor angående färglaserskrivare.
Vi har sammanställt några frågor som är vanliga vid köp av färglaserskrivare.
 
Färglaserskrivare eller Monolaserskrivare, vad är skillnaden?
  • En Laserskrivare färg skriver ut både färg och svartvita utskrifter och till det behöver man ha vanligtvis fyra stycken toner (svart, magenta, cyan och gul). Medans en Laserskrivare svartvit skriver endast ut monokromt och till den behöver man endast ha en svart toner. 

Vad menas med Nätverksskrivare och Wi-Fi?
  • En färglaserskrivare med nätverksanslutning så kan du ansluta din skrivare till ditt lokala nätverk med en nätverkskabel och på så sätt så kan man dela skrivaren mellan sina kollegor. En Laserskrivare med Wi-Fi fungerar på samma sätt fast det behövs ingen kabel utan skrivaren kan kopplas upp trådlöst mot det lokala nätverket. 

Färglaserskrivare och utskriftshastigheter.
  • En Laserskrivare skriver ut i större hastigheter än en bläckstråleskrivare och en färgutskrift tar oftast lite längre tid än en svartvit utskrift då det är fler färger som behövs. Däremot så finns det Laserskrivare där det tar lika lång tid för en färgutskrift som för en monokrom utskrift. Utskriftshastigheten brukar benämnas PPM, vilket står för Pages Per Minute (Sidor per minut).

Är det viktigt med ett stort pappersfack?
  • Om man har en Laserskrivare på kontoret där man delar på en skrivare på ett antal personer så kan det vara en stor fördel att ha ett större pappersfack så att man inte behöver fylla på med papper så ofta. Dessutom så finns det även till vissa Laserskrivare en möjlighet att köpa till ett extra pappersfack för de som skriver ut extra mycket. 

Vad menas med Allt-i-ett färglaserskrivare?
  • Om Laserskrivaren har tillägget Allt-i-ett eller Multifunktionsskrivare så betyder det att skrivaren kan förutom skriva ut även kopiera, skanna och även i vissa fall faxa. Dessa funktioner brukar vara väldigt uppskattade på arbetsplatser, så därför finns det många Laserskrivare som har de tillägget. 
 
Hur fungerar en färglaserskrivare?
  • Till en laserskrivare för färgutskrifter så behöver man minst fyra stycken toner för att kunna skriva ut och en tonerkassett innehåller ett så kallat tonerpulver. Lasern i skrivaren ritar upp bilden som ska skrivas ut i bildöverföringstrumman eller trummorna det beror lite på vilken skrivare du har, vissa har en och andra har en per tonerkassett. Därefter placeras tonerpulvret på pappret genom statisk elektricitet och genom en att tonerpulvret värms upp av värmevalsar  och när pappret passerar den så fastnar det på pappret och kommer sedan ut i utmatningsfacket. 

OBS! Tänk på att alla färglaserskrivare inte kommer med en USB-kabel eller en Nätverkskabel när du beställer den, så att du inte står utan.

När du beställer din färglaserskrivare så kolla även in vårt stora sortiment av kontorsmaterial där vi har en hel del material som passar utmärkt för en arbetsplats men även för hobbylokaler och hem. Vi har t.ex. en första hjälpen tavla som innehåller förband och plåster, det är något som alla lokaler, kontor och företag ska ha utifall att olyckan varit framme. Hos oss kan du beställa din Laserskrivare och tillbehör men även annat som är nödvändigt på en arbetsplats och alltid till ett lägre pris!

Har du svårt för att bestämma dig vilken laserskrivare du ka köpa? Kolla in vår bästsäljande laserskrivare, jämför och läs mer om dom här.

Har du ytterligare frågor angående färglaserskrivare, kontakta oss så hjälper vi er.