123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

I-SENSYS MF643Cdw

Vi har ett stort utbud av Canon i-SENSYS MF643Cdw toner. Vi erbjuder er både original och våra egna högkvalitativa toners till de lägsta möjliga pris och 100% nöjdhetsgaranti.

Här hittar ni alla billiga Canon i-SENSYS MF643Cdw toner

Det finns väldigt många toner till Canon i-SENSYS MF643Cdw skrivare att välja bland. Vi har samlat alla toner på samma sida så att ni lätt ska kunna få en överblick över alla toner och kunna välja den eller dom tonerkassetter som ni behöver för att kunna fortsätta skriva ut. Vi har både billiga original och våra egna Canon toner som är ännu billigare. Ni kan även välja bland standard kapacitet och toner med hög kapacitet, om ni skriver ut stora kvantiteter och ofta, så är en med hög kapacitet att föredra. Hos oss så får ni era MF643Cdw toner till ett lågt pris.

5 anledningar till att välja våra egna Canon MF643Cdw toner
  • De är billigare
  • Du får samma utskriftskvalitet
  • De är fyllda med mer tonerpulver
  • Du får 100% garanti
  • Priset per utskrift blir lägre
Våra toner till Canon i-SENSYS MF643Cdw skrivaren är tillverkade i våra egna fabriker och vi använder oss av samma typ av komponenter som i originalen. Därför så får du garanterat samma höga utskriftskvalitet och vi kan erbjuda dig 100% garanti och hålla priset lågt. Vi fyller även våra egna toners med mer tonerpulver så att du kan skriva ut fler antal sidor. Det låga priset tillsammans med den höga kapaciteten gör att kostnaderna per utskrift blir lågt. Med våra Canon i-Sensys MF643Cdw toner så betalar ni mindre och skriver ut mer!

En jämförelse mellan våra egna Canon MF643Cdw och original toner
 
Produkt Antal sidor
Canon 054 BK svart toner (original) ± 1,500 sidor
Canon 054 BK svart toner (varumärket 123ink) ± 1,700 sidor
Canon 054H BK svart toner (original) ± 3,100 sidor
2st Canon 054 BK svart toner (varumärket 123ink) ± 3,400 sidor

Som ni ser så kan ni skriva ut 200 sidor mer med vår egna Canon toner än originalets motsvarighet. Originalets högkapacitetstoner kan man skriva ut mer med men den är mer än dubbelt så dyr, vilket betyder att du kan köpa två stycken av våra egna Canon toners och ändå inte komma upp i samma pris och dessutom skriva ut 300 sidor mer. Så med våra egna Canon i-SENSYS MF643Cdw toner så sparar du in på dina tryckkostnader och kan skriva ut fler utskrifter.

Mer information om Canon MF643Cdw toner
Skrivaren Canon i-SENSYS MF643Cdw är en färglaserskrivare och är perfekt för ett mindre kontor, med den så kan man skriva ut, skanna och kopiera alla typer av affärsdokument både i svartvitt och i färg. För att kunna skriva ut i färg så behöver skrivaren ha fyra toners i färgerna svart, magenta, cyan och gul. Tonerna till skrivaren bär namnet Canon 054 BK svart, 054 C cyan, 054 M magenta, 054 Y gul och hög kapacitets tonern heter Canon 054H och med dom så får man skarpa texter och linjer och levande bilder i färg.

Tips! När du ska byta tonerkassett så använd en rengöringsduk som är anpassad till att torka bort tonerpulver från skrivare och händer. Tonerpulvret fäster sig i fibrerna i duken till skillnad från en vanlig trasa som sprider ut tonerpulvret.

När ni ändå ska beställa era tonerkassetter så passa på att kolla in vårt övriga sortiment till kontor. Vi har t.ex. ett stort sortiment av olika typer av rengöringsprodukter allt från pappershanddukar till dataskärmsrengörare. Oavsett om du beställer varor till din skrivare eller till kontoret så får ni alltid det till ett bra pris hos 123ink.se.
 
Har ni fler frågor? Kontakta oss så hjälper vi er.