123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

I-SENSYS MF645Cx

Köp era Canon i-SENSYS MF645Cx toner till ett lågt pris. Vi erbjuder er både original och våra egna toner av utmärkt kvalitet och givetvis 100% nöjdhetsgaranti.

Här har vi alla billiga Canon i-SENSYS MF645Cx toner

Här har vi samlat alla billiga Canon i-SENSYS MF645Cx toner på samma sida, för att ni enkelt och snabbt ska kunna hitta tonerkassetterna och beställa dom ni behöver. Ni hittar här alla original toner men även våra egna Canon tonerkassetter som är garanterat kompatibla med din i-SENSYS skrivare och dessutom så är de billigare. Ni hittar både toners av standard kapacitet och toners med hög kapacitet, vilket betyder att med en högre kapacitet så kan man skriva ut fler sidor innan man behöver byta toner. Hos oss på 123ink.se så får ni era Canon i-SENSYS MF645Cx tonerkassetter till de lägsta möjliga pris!

Varför ni borde välja våra toner till Canon i-SENSYS MF645Cx skrivare
Vi tillverkar våra egna tonerkassetter i våra egna fabriker och använder oss av samma typ av komponenter som i originalen så att ni får garanterat samma kvalitet på era utskrifter. Vi fyller våra tonerkassetter med mer tonerpulver så att ni kan skriva ut fler högkvalitativa utskrifter och med det låga priset så blir priset per utskrift lägre. Vi erbjuder er även 100% garanti på våra egna produkter. Allt detta får ni och de till ett lägre pris med våra billiga tonerkassetter till Canon MF645Cx laserskrivare.

5 anledningar till varför ni borde välja våra Canon MF645Cx toner
  • Våra egna tonerkassetter är billigare
  • Du får mer tonerpulver, så att du kan skriva ut mycket fler utskrifter
  • Du får 100% garanti med våra egna produkter.
  • Samma kvalitet på dina utskrifter
  • Priset per utskrift blir lägre
Med våra Canon toners så betalar du mindre men skriver ut mer!
 
En jämförelse mellan våra Canon MF645Cx toner och originalet
Produkt Antal sidor
Canon 054 BK svart toner (original) ± 1,500 sidor
Canon 054 BK svart toner (varumärket 123ink) ± 1,700 sidor
Canon 054H BK svart toner (original) ± 3,100 sidor
2st Canon 054 BK svart toner (varumärket 123ink) ± 3,400 sidor

Med våra egna Canon toner kan ni skriva ut 200 sidor mer än originalets motsvarighet. Originalets högkapacitetstoner kan man skriva ut mer med men den är mer än dubbelt så dyr, vilket betyder att du kan köpa två stycken av våra egna Canon toners och ändå inte komma upp i samma pris och dessutom skriva ut 300 sidor mer. Så med våra egna tonerkassetter till Canon MF645Cx så sparar du in på dina tryckkostnader och kan skriva ut fler utskrifter.

Mer information om toner till Canon I-SENSYS MF645Cx skrivaren
Färglaserskrivaren Canon I-SENSYS MF645Cx är en allt i ett skrivare vilket betyder att du kan skriva ut, kopiera, skanna och till och med faxa, den här skrivaren är vanlig bland mindre kontor. Eftersom det är en färgskrivare så behöver man ha fyra stycken toner för att kunna skriva ut och de tonerna heter Canon 054 BK svart, Canon 054 C cyan, Canon 054 M magenta och Canon 054 Y gul. De med en hög kapacitet heter Canon 054H BK svart och enda skillnaden mot de med standard kapacitet är ett H som står för hög kapacitet. Med dessa fyra tonerkassetter så kan du skriva ut olika affärsdokument och statistik där texter och linjer blir skarpa och klara, färgbilder blir levande och detaljrika. 

Tips! När du ska byta tonerkassett så passa på att rengöra skrivaren och använd då den här rengöringsduken för laserskrivaren som är anpassad till att plocka upp tonerpulvret i fibrerna i duken till skillnad från en vanlig trasa eller papper som sprider ut tonerpulvret. 

Vi har även ett stort och ständigt ökande sortiment av kontorsmaterial för alla typer av kontor och arbetsplatser, stora som små. När ni ändå ska beställa era toner så passa på att kolla in vårt sortiment för kontor. Vi har t.ex. dokumentförstörare för litet kontor som är perfekt om du vill göra dig av med papper och vissa klarar till och med av att strimla kreditkort. Vad du än beställer från oss så får du det alltid till ett lägre pris!
 
Har du några funderingar eller frågor? Kontakta oss så besvarar vi dina frågor och funderingar!