123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

4 bra påskpyssel för barn och vuxna


 

Snart är det påsk och vad är mer passande än att pyssla under ledigheten. En perfekt tid att samla hela familjen, både vuxna och barn. Det kan även vara ett perfekt tillfälle att komma bort en stund från skärmar och låta skapandet och kreativiteten ta över. Vi kommer ge er några bra tips på påskpyssel för barn och vuxna.

1.    Påsk målarbilder - Ladda ner helt gratis

Färglägga målarbilder är en perfekt sysselsättning för barnen men även för vuxna. Det är även perfekt påskpyssel för en förskola. I och med att det är snart påsk så har vi lagt till påsk målarbilder som du kan ladda ner helt gratis. Ladda ner bilderna på datorn eller mobilen och skriv ut dom med din skrivare. Är ditt bläck till skrivaren snart slut så kan du beställa det här från oss. 

När målarbilderna är utskrivna så är det bara att börja färglägga. Man kan använda kritor eller tuschpennor till färglägga målarbilderna. Det är även något man kan lägga i påskägget till barnen. Det är en perfekt liten påskpresent förutom allt godis förstås.  

Om man tröttnar på påskmotiven så har vi även andra målarbilder. Vi har olika djurmotiv och naturbilder som är fina att färglägga.

Användbara produkter

2.    Måla påskägg – En klassiker

Måla påskägg är en klassiker bland många familjer i Sverige. Det är något som brukar uppskattas av hela familjen, stora som små. Man kan rita fina mönster, smileys eller bara måla hela ägget enfärgat. Det är bara fantasin som sätter gränser. 

Det går utmärkt att måla påskäggen med tuschpennor, vattenfärger och kritor. Har man hela släkten på besök så kan man också anordna en liten tävling om vem som målar det finaste påskägget. 3.    Påskpynt  – Girlang med påskharar

Gör påskfint där hemma genom att skapa egna girlanger med påskharar som du kan dekorera med. De går att hänga på väggen, i fönstret eller kanske mellan två lampor. Följ de enkla instruktionerna steg-för-steg, så kommer du snart ha en fin girlang med påskharar. Girlangen är en väldigt enkel påskpyssel med papper som även passar mindre barn.

Kolla så att du har allt du behöver innan du börjar eller beställ det du saknar enkelt från oss, så har du det inom några dagar. 

Användbara produkter 

4.    Påskpynt – Påskhare av papper 

Skapa en söt påskhare av papper för att skapa lite påskstämning i hemmet. Dekorera matbordet inför påskmiddagen med påskharar i olika färger. Man kan även ha dom i bokhyllan eller på fönsterbrädan. Oavsett var man än placerar dom så är det kul att pyssla och skapa, speciellt med barnen. 

Här finner du steg-för-steg instruktioner och du hittar även allt du behöver för att kunna skapa påskharen

Användbara produkter
Här hittar du fler påskpysseltips för vuxna och barn. Vi hoppas att dessa tips kommer väl till hands nu inför påsken. Hoppas att ni får en lugn och skön påsk med mycket pyssel. Dela gärna era kreationer och alster med oss. Tagga oss på Instagram eller använd #123ink.se. 
 

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev