123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

HL-L2350DW

Köp din Brother HL L2350DW toner här till ett riktigt bra pris. Vi erbjuder er original och vår egna toner av utmärkt kvalitet som ni dessutom får 100% garanti på.

Här hittar du alla billiga Brother HL-L2350DW toner

Ni hittar här alla billiga toner till Brother HL L2350DW skrivare, vi har gjort det enkelt för dig att hitta just det du behöver till din skrivare, vare sig det gäller en tonerkassett eller en trumma. Vi har original toner som är billiga men även våra egna mycket prisvärda Brother toner som är ännu billigare. Våra egna tonerkassetter producerar utskrifter av samma kvalitet som originalen och du kommer inte att märka någon skillnad på dina utskrifter. Med 123ink.se så får du alltid en HL L2350 toner till de lägsta möjliga pris.

Fyra anledningar till att du borde välja våra egna Brother HL L2350DW toner
  • Priset! Våra egna toner är billigare.
  • Utskriftskvalitet! Du får samma kvalitet på dina utskrifter.
  • Kapacitet! Med våra toner så kan du skriva ut fler utskrifter.
  • Garanti! På våra egna produkter så får du 100% garanti.
Vi ska förklara lite mer om våra egna toner till Brother HL-L2350DW laserskrivare. Vi producerar våra egna tonerkassetter i våra egna fabriker med samma typ av komponenter som du finner i originalen. På så sätt så kan vi säkerhetsställa att utskrifterna håller garanterat samma kvalitet som originalen och vi kan erbjuda er ett lågt pris och 100% garanti. Vi fyller även våra egna toners med mer tonerpulver vilket betyder att du kan skriva ut fler utskrifter innan du behöver byta toner. Du betalar mindre men skriver ut mer med våra Brother HL L2350DW tonerkassetter!

En jämförelse mellan originalets och våra egna Brother toner
 
Produkt Antal sidor
Brother TN-2410 svart (original) ± 1,200 sidor
Brother TN-2410 svart (varumärket 123ink) ± 1,400 sidor
Brother TN-2420 svart (original) ± 3,000 sidor
Brother TN-2420 svart (varumärket 123ink) ± 3,300 sidor

Som tabellen här ovan visar så kan man skriva ut fler utskrifter med vår egna Brother tonerkassetter. Med vår Brother TN-2410 toner så kan du skriva ut 200 sidor mer än originalets och med vår Brother TN-2420 så kan du skriva ut hela 300 fler sidor. Dessutom så är våra toner billigare så om du är ute efter att spara pengar så gör du rätt i att välja våra egna tonerkassetter.

Lite mer information om toner till HL-L2350 DW
Brother HL L2350DW är en monolaserskrivare vilket i sin tur betyder att den skriver endast ut svartvita utskrifter. Till laserskrivaren behöver man endast en svart toner för att skrivaren ska kunna skriva ut, till skillnad från färglaserskrivarna där du vanligtvis behöver 4 stycken. Tonerkassetten heter Brother TN-2410 svart och det är en toner med standard kapacitet och den med hög kapacitet heter Brother TN-2420 svart vilket är utmärkt val för dig som använder din skrivare ofta. Tillsammans med en av dessa toner så kan du skriva ut skarpa och högkvalitativa utskrifter.

Blir dina Brother HL L2350 utskrifter inte längre bra?
Det kan bero på att din toner är tom och behöver bytas. Men det kan även bero på att den statiska elektricitet som trumman behöver slutat fungera. Trumman eller bildöverföringstrumman som den egentligen heter har en statisk elektricitet för att hålla tonerpulvret på rätt plats innan den åker mellan värmevalsar för att smälta fast på pappret med hjälp av värme och tryck. Förlorar trumman förmågan att hålla fast tonerpulvret genom att den statiska elektriciteten försämrats så är det dags att byta trumma till Brother HL-L2350DW skrivaren.

Tips! När du ska byta toner eller trumma så är det väldigt bra att göra rent utanför och i skrivaren för det kan finnas tonerpulver som åkt ut ur tonern eller om trumman fungerat dåligt. Vi har en rengöringsduk som är perfekt för att samla ihop pulvret, den här duken drar åt sig pulvret så att den fäster sig i fibrerna till skillnad från en vanlig trasa som sprider ut tonerpulvret.

När du ändå ska beställa din nya toner så passa på att kolla in vårt övriga sortiment som passar utmärkt både till kontoret som till hemmet. T.ex. så har vi tillbehör till datorer och mobiltelefoner det är något som alltid behövs hemma eller på arbetsplatsen, kanske en ny musmatta till datorn eller en ny laddare till mobilen? Vad du än beställer från 123ink.se så får du alltid det till ett bra pris!
 
Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!