123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

3D-filament


Vi har en helt ny 3D butik som heter 123-3D.se. Där vi säljer allt relaterat till 3D.
Vi har ett stort och varierande utbud av 3D skrivare, filament, 3D tillbehör och mycket mer.
1 - 0 av 0

3D-filament

Ett komplett utbud för 3D printingNu har vi en ny 3D butik: 123-3D.se där vi har ett stort och varierande sortiment av produkter för 3D printing. Där erbjuder massor av prisvärda varor som 3D skrivare, massor av olika typer av filament, massvis med tillbehör och delar till 3D skrivare och 3D printing.

  Klicka här för att komma till 123-3D.se
 
Allt för din 3D skrivare på 123-3D.se
 
 

Köp billigt 3D-filament till din 3D-skrivare

Här hos oss så kan du köpa billiga 3D filament till din 3D skrivare. Vi har olika typer av filament till 3D skrivare, beroende på vilken typ av 3D objekt du vill skriva ut. Du kan alltid köpa våra 3D filament till mycket bra priser och få de snabbt levererat hem till dig.

Vad är 3D filament?
Filament är själva materialet och är en termoplastisk tråd som gör att 3D skrivaren kan skriva ut dina 3D objekt. Oftast är det av olika typer av plast som PLA, PETG och ABS. Dessa typer av filament har olika typer av egenskaper och alla filament typer är inte kompatibla med alla skrivare och temperaturer.   

Jämförelse mellan olika material:
Material Uppvärmd bädd Temperatur Egenskaper
PLA: nej 180°C - 230°C Skarpa detaljer, glans, höga utskriftshastigheter
PETG: nej 230°C - 250°C Mycket stark, höga utskriftshastigheter
ABS: ja 220°C - 260°C Stark, värmebeständig

          
Lite information om PLA filament
PLA filamentet är en av de vanligaste och populäraste av de olika 3D filamenten, främst för att de är ett enkelt material att skriva ut med och finns i många olika färger. Dessutom så är PLA-plasten (Polylaktid som plasten egentligen heter) naturligt nedbrytningsbar. Med PLA filamentet så kan du skriva ut mycket detaljerade föremål till höga utskriftshastigheter.

Lite information om PETG filament
PETG filamentet är ett mycket starkt och tåligt material och har samma användarvänlighet som PLA filamentet och kan skrivas ut i höga hastigheter. PETG plasten är (ployetylentereftalat modifierat med glykol) av liknande plast som PET flaskorna (minus glykolen) och är som känt helt återvinningsbart och vattenavvisande.    

Lite information om ABS filament
Den mångsidiga filamentet ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) är en oljebaserad termoplast som blir mjuk när den hettas upp och kan därför skrivas ut till valfria former. När ABS filamentet hettas upp till högre temperaturer så blir föremålen mer glansiga och efter kylningen så behåller föremålet sin form och glansighet, dessutom så blir utskrifterna från ABS mer stryktåliga.

Hos oss så får du dina filament till 3D skrivare till mycket bra priser, betala mindre och skriv ut mer med 123ink.se!

Har du ytterligare frågor så tveka inte att kontakta oss.