123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Om 123ink

Vilka är 123ink.se?123ink.se eller 123ink AB är ett svenskt e-handels bolag med ett stort och brett utbud av bläckpatroner, lasertoners, skrivare och kontorsmaterial som ständigt utökas. Sedan starten i maj 2015 till januari 2023 har vi haft nöjet att betjäna mer än 350,000 privatkunder och företagskunder i Sverige.

Vi har ett stort och välfyllt lager till skillnad från många av våra konkurrenter vilket innebär att vi själva har full kontroll på beställningar och leveranser till våra kunder. Om du beställer innan kl. 16:00, på en helgfri vardag, plockar vi och skickar din beställning redan samma dag. 

Har du några frågor? Kontakta oss igenom någon av dessa medier här nedan, vi hjälper dig gärna!

Fortfarande nyfiken? Läs vad våra kunder har skrivit om oss på:
 
Pricerunner 123ink omdöme Prisjakt 123ink.se omdöme Google 123ink omdöme Reviews.io 123ink omdöme


OBS! 123ink är en webbutik och har ingen besöksadress. 
 
Adress: 123ink.se, Lagervägen 5D, 136 50 Jordbro.
E-post: info@123ink.se
Telefonnummer: 08-550 04 123
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901 Godkänd för F-skatt
 
123ink.se Facebook 123ink.se Instagram 123ink.se X 123ink.se Linkedin 123ink.se nyhetsbrev

 
Varför ska man välja dyrare original produkter?Ja det är en bra fråga, varför vill man betala mer för en produkt som har samma kvalitet som en som man kan köpa billigare. Om man nu har en anledning varför man vill köpa den dyrare produkten som vi inte känner till, så ska vi inte stoppa er. Oavsett så kommer ni få ett bra pris, då våra priser på original produkter redan är låga. 
Varför ska man välja produkten från varumärket 123ink?För att den är billigare och du får samma kvalitet som med originalet och i det flesta fallen så innehåller de även mer bläck eller toner. Kom ihåg att användning av 123ink bläckpatroner eller toners påverkar inte skrivarens garanti eller underhållskontrakt. Detta beror på att det är förbjudet för en tillverkare att engagera sig i bindning (EU och nationell lagstiftning) och att tvinga dig att använda tillverkarens märke.

Juridiskt sett är du helt fri att välja vilket märke av bläckpatroner eller toner du vill. Du väljer nog redan helt fritt vilket märke av rakblad, kaffefilter, bensin eller dammsugarpåse du använder. För de flesta så är det inte den dyra märkesprodukten man väljer, utan den billigare varianten.

Några ord om våra egna förpackningar: Vi köper våra egna varumärkesprodukter direkt från tillverkaren som vi har gjort sedan starten. Nästan alla våra bläckpatroner och lasertoners kommer i 123ink.se märkta förpackningar. Vissa produkter som inte är lika vanliga kan komma i universalförpackningar, men de håller samma höga kvalitet som våra kunder är vana vid.
Vilken kvalitet håller produkterna från varumärket 123ink och vilken garanti erbjuder vi?Alla produkter från varumärket 123ink är producerade av en av världens ledande tillverkare av skrivartillbehör. Du kan räkna med alltid få en produkt av hög kvalitet när du beställer varumärket 123ink produkter. 

När du handlar från 123ink.se så ingår det självklart en garanti (mer om det hittar du på sidan om köpvillkor). Varje år säljer vi hundratusentals produkter från vårt egna varumärke och original produkter, det är oundvikligt att vissa skadas i transporten eller har ett fel. Skulle du nu vara en av de olyckliga så kommer du att ersättas meddetsamma, utifall att skadan eller felet har uppstått innan du fick varan. 
Och nu då?Använd kategorilänkarna till vänster på denna sida för att hitta den produkt som du söker efter. Vi har ett enormt stort utbud av kompatibla och original produkter för din skrivare, etikettskrivare eller märkmaskin. Köp dem, använd dem och upprepa det så ofta du vill! Och kom ihåg, om du nu mot förmodan inte gillar våra produkter eller tjänster, berätta gärna det för oss. Men om du gillar våra produkter eller tjänster, berätta gärna det för dina vänner och kollegor!
Vårt lager!Här nedan ser ni bilder på en liten del av vårt lager. På lagret så förvarar vi har mer än 500 000 produkter av olika slag som bläckpatroner, tonerkassetter, skrivare, batterier och mycket mer. Dessa produkter skickas ut till kunder över hela landet varje vardag kl. 16.00. De ordrar som inkommer efter 16.00 skickas nästkommande vardag. Vill ni veta mer om våra leveranser så finner ni den informationen här.