123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Bläckpatroner

Vi har alla bläckpatroner för alla skrivarmärken. Vi erbjuder er original bläckpatroner och våra egna högkvalitativa bläckpatroner till det lägsta möjligaste pris. 
1 - 0 av 0

Här hittar du billiga bläckpatroner från alla varumärken!

Här kan du snabbt och enkelt hitta och köpa billiga bläckpatroner! Det är bara att söka på det varumärket du behöver. Vi har billigt bläck till skrivare från alla varumärken. Till nästan alla populära märkena så har vi även våra egna bläckpatroner. De är garanterat kompatibla med din bläckstråleskrivare, dessutom är dem billigare. 

Här kan du enkelt hitta det skrivarmärket som du söker patroner till. Det är bara att klicka på den varumärkesloggan du letar bläckpatroner för. Om det inte är någon bläckpatron för de mest populära varumärkena du söker efter så hittar du dem under menyn "alla varumärken. Alla märken är sorterade i alfabetisk ordning för att du så snabbt och enkelt som möjligt ska kunna ta dig vidare och göra din beställning!

Våra egna bläckpatroner finns till alla populära varumärken

De bläckpatroner som vi själva tillverkar har exakt samma ingredienser och komponenter som originalet. Det betyder att du får samma kvalitet på dina utskrifter med våra egna patroner till skrivare, dessutom så uppfyller vårt egna skrivarbläck de högsta kvalitetskraven. Oavsett vilket bläck du behöver så kommer du kunna hitta våra egna bläckpatroner. De är garanterat kompatibla med din skrivare, varken du eller din skrivare kommer märka någon skillnad alls! 

Våra egna bläckpatroner är fyllda med mer bläck än originalets. Det betyder att du kan skriva ut mycket fler sidor med våra patroner innan skrivaren indikerar att den är tom än vad du kan göra med en original. Du får dessutom våran bläckpatron till ett billigare pris och du får 100% garanti! 

Som du märker är fördelarna många med att välja våra eget bläck till skrivare och vi ska summera dessa fördelar så att du inte missar de!
  • Alla patroner är kompatibla med din skrivare!
  • Utskriftskvaliteten är den samma med 123inks bläckpatroner!
  • Högre kapacitet än originalpatroner!
  • 100% garanti!
  • Billigare bläckpatroner med vårt egna märke!
Med våra egna bläckpatroner så betalar du mindre och kan skriva ut mer!

Behöver du bläckpatroner från någon av de mer välkända varumärkena?

Självklart så hittar du dem här! Letar du efter Canon bläckpatroner eller bläckpatroner HP så har vi det. Du kan beställa dessa mycket billigt men det blir ännu billigare med våra egna bläckpatroner. Vi har även alla Epson patroner och Brother bläckpatroner. Oavsett vilket märke du letar efter så har vi det och våra egna kompatibla bläckpatroner till alla märken. Hos oss så hittar du enkelt dina billiga bläckpatroner och du kan snabbt och smidigt göra en beställning! 

Vad är en bläckpatron?

bläckpatroner i en skrivare
En bläckpatron är plastbehållare fylld med bläck. De används i bläckstråleskrivare för att skriva ut texter, bilder och fotografier. Antalet bläckpatroner som skrivaren använder varierar beroende på vilken typ av skrivare det är. En skrivare kan använda alltifrån 1 – 16 bläckpatroner men vanligast är 2 eller 4.

Svart bläck till skrivare

Den svarta bläckpatronen är den allra vanligaste och finns till alla bläckstråleskrivare. Den vanligaste typen av svart bläck är färgämnesbläck (dye) och används av majoriteten av skrivarna. Dessa passar utmärkt för utskrifter av textdokument. Pigmentbläck är inte lika vanligt och används främst för svartvita foton. Pigmentbläck är mer resistent mot UV-ljus och är även mer vattenbeständiga jämfört med färgämnesbläcket. Det var större skillnader på dessa för några år sedan, idag är skillnaderna inte lika stora. Vissa skrivare har plats för både en svart färgämnesbläck och en pigmentsvart bläckpatron, vilket är perfekt för de som vill ha båda.

Färgpatroner till skrivare

De allra flesta skrivare använder 3 färgpatroner: cyan, magenta och gul. Det är också vanligt med en kombinerad färgpatron. Dessa har tre färger i en patron och är lämpliga till skrivare som använder en svart och en färgpatron. Det finns de skrivare som använder sig av många fler färgpatroner, upp till 16st patroner sammanlagt. Desto fler bläckpatroner en skrivare använder desto fler och tydligare blir färgerna, men även dyrare.

Användbara produkter för dig som ska beställa bläckpatroner 

Kolla så att du har tillräckligt med papper när du ska beställa dina bläckpatroner. Är det fotografier som du ska skriva ut så har vi även en mängd olika typer av fotopapper. Om du behöver häfta ihop dina utskrifter så är det väldigt praktiskt att ha häftklamrar till häftapparaten. Det är lätt att man missar alla tillbehör som man använder vid utskrifter eller efteråt. Kolla så att du verkligen har allt innan du beställer skrivarbläcket
 

Vanliga frågor om bläckpatroner

Vilken bläckpatron passar till min skrivare?

Man kan enkelt hitta vilka bläckpatroner som passar till just till din skrivaren på 123ink.se. Om man först väljer vilket skrivarmärke man söker bläckpatroner till, därefter så väljer man vilken skrivarmodell man har. Du får då fram alla bläckpatroner som passar till din skrivare.

Var köper man billiga bläckpatroner?

På 123ink kan du beställa billiga bläckpatroner från de största märkena som HP, Canon, Epson och Brother men även från de mindre kända märkena. Eftersom bläckpatroner från varumärket 123ink innehåller mer bläck per patron så är de ett mycket bra val när du söker efter billiga bläckpatroner.

Vad är skillnaden mellan 123ink bläckpatroner och original bläckpatroner?

Varumärket 123ink bläckpatroner passar din skrivare lika bra och ger dina utskrifter samma kvalitet som hos originalen. Skillnaden är att de är fyllda med mer bläck jämfört med original patronerna, som oftast bara är delvis fyllda. Sen är även priset en stor skillnad, 123ink bläckpatronerna är billigare.

Vad har jag för garanti på bläckpatroner?

På alla original bläckpatroner gäller en 12 månaders lång garanti. På bläckpatroner från varumärket 123ink så får man en livslång garanti och en nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd eller om det mot förmodan skulle vara något fel så kontakta kundtjänst på 123ink.se, så får du hjälp.

Har du frågor om beställning av bläckpatroner? Kontakta oss, så hjälper vi dig gärna.