123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Batterier🔋

Vi har ett stort sortiment av batterier från kända tillverkare till låga priser. Du hittar allt ifrån AAA, AA till laddningsbara batterier och laddare. Här hittar du massaor av olika typer av batterier som man behöver i vardagen eller till olika elverktyg. Beställ våra egna högkvalitativa varumärkes batterier och spara extra mycket!
1 - 0 av 0

Batterier🔋

Köp billiga batterier till dina enheter

Allt fler enheter använder sig av batterier då fler och fler enheter är trådlösa. Vi har mängder av olika typer av batterier för att kunna förse dig med det batteri du behöver. Du hittar batterier från välkända varumärken som Duracell, Philips och många fler till mycket bra priser. Vi har även våra egna batterier som heter Xtreme Power och är kvalitativa högkapacitetsbatterier som du får till lägre pris. 

Batterier är viktigt att ha hemma

Vi använder fler och fler elektriska apparater, varav många behöver batterier. Vi använder batterier i våra trådlösa tangentbord, till den trådlösa musen, ficklampor, elverktyg och till många andra elektroniska apparater. Tyvärr så tar batteriet slut någon gång och då är det bra om man har extra batterier hemma. Det blir lite tråkigt om ficklampan har slut på batterier om det blir strömavbrott. Se till att du har några olika typer av extra batterier. Batterier som är bra att alltid ha hemma:
  • AA batterier - Används till en mängd olika enheter som t.ex. ficklampor, fjärrkontroller, leksaker, spelkontroller och många fler enheter.
  • AAA batterier - Används till en mångd olika enheter som t.ex. ficklampor, fjärrkontorller, leksaker, LED ljus och många fler enheter.
  • E batterier (9V) - Används till bland annat: brandvarnare, väggklockor och gitarrpedaler. 
Dessa tre är en bra början på extra batterier som är bra att ha hemma. Sen kan det finnas enheter som är viktiga för dig som använder andra batterier. Fyll på med de batterier du behöver för dina enheter.

Batterier till arbetsplatsen

Många enheter på arbetsplatsen använder sig av batterier oavsett om det är ett kontor eller lager. Trådlösa tangentbord och möss används främst på kontor och använder sig av AAA respektive AA batterier. Märkmaskiner är något man ofta hittar på en arbetsplats och dessa kan man använda antingen med adapter, AA eller AAA batterier. Se till att företagets enheter har extra batterier så att du slipper stå utan. 

Våra egna Xtreme Power batterier

Vi har våra egna batterier som heter Xtreme Power och dessa är av hög kvalitet. De har en högre batterikapacitet (mAh) än många av de andra varumärkena. Det betyder att du kan använda dem längre innan du behöver byta batteri. Dessutom så är dem billigare. Du får mer batteri för pengarna med Xtreme Power.

Billiga batterier i storpack

Till många av våra batterier erbjuder vi även möjligheten att köpa ett storpack. Köper du ett storpack så får du ett lägre pris per batteri än om du köper ett standardpack. Förutom att priset är billigare per batteri så räcker de längre och du slipper stå utan när du verkligen behöver ett batteri. 

Populära produkter som använder batterier

Det finns mängder av olika typer av enheter som använder batterier. Det finns vissa produkter som man använder dagligen i hem och på kontor som är batteridrivna. Datormöss och tangentbord är sådana produkter som använder batterier (om dem är trådlösa). Märkmaskiner är ett annat exempel som man ofta använder på en arbetsplats som är batteridrivna. Det finns även många ljusslingor som använder batterier. 
 

Vanliga frågor

Var kan man köpa billiga batterier?

Vi har ett stort utbud av olika typer av billiga batterier med olika funktioner. Välj dina billiga batterier bland alla dessa olika typer:
  • Alkaliska batterier
  • Uppladdningsbara batterier
  • Batterier för hörapparater
  • Knappcellsbatterier
  • Litiumbatterier
  • Dammsugarbatterier
  • Verktygsbatterier

Vad är det för skillnad på AA och AAA batterier?

Både AA och AAA batterier är dem allra vanligaste batterierna. AA batterier är tjockare än AAA batterier och används oftast i enheter som kräver mer strömförsörjning då dess kapacitet (mAh) är större. AAA är smalare än AA batterier och har inte lika hög kapacitet (mAh).

Var slänger jag batterier?

Lösa batterier ska du slänga i en batteriholk som du kan finna vid en återvinningscentral eller i ett miljörum eller soprum vid din bodstadsområde. Inbyggda batterier ska lämnas med elavfall.

Vilka batterier är bäst?

Uppladdningsbara batterier är bäst för miljön, då dem går att återanvända till skillnad från andra batterier. Det blir billigare i längden att använda uppladdningsbara batterier än vanliga alkaliska batterier.

Har du frågor om våra batterier eller om våra andra produkter så kan du kontakta kundtjänst, så kommer de att hjälpa dig.