123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Lampor & Belysning 💡

LED Lampor och belysning

Här hittar du lampor och belysning till hem och kontor. Vi har ett stort sortiment av utomhusbelysning och inomhusbelysning för alla platser och tillfällen. Hitta den perfekta LED belysningen till ett riktigt bra pris. Beställ innan kl 16.00 så skickas det redan samma dag
1 - 0 av 0

Lampor & Belysning 💡

Lampor och belysning för både hem och kontor

Vi har ett stort utbud av olika typer av lampor och belysning för både hem och kontor. Här kan du enkelt hitta den perfekta belysningen till ditt hem, trädgård eller kontor. Vårt stora urval av LED belysning ger dig stora möjligheter att skapa rätt ljus i dem rum eller miljöer du vill belysa.

Stämningshöjande utomhusbelysning när det blir mörkt ute

Under de mörkare tiderna av året kan det vara väldigt stämningshöjande att använda sig av utomhusbelysning. Det är inte bara vackert och mysigt men även effektfullt att belysa balkongen, altanen eller trädgården. Vi har många olika typer av LED belysning som passar för utomhusbruk. Bland annat så har vi olika typer av ljusslingor som är perfekta för att belysa ett träd, vägg, buske, balkong eller det man nu vill lysa upp.

Vi har även solcells belysning som är perfekt att ha i trädgården under våren, sommaren eller hösten. De laddas under dagen när solen skiner och lyser sen under kvällen och natten. Är man ute efter LED lampor för fasadbelysning går det att hitta det också.

Inomhusbelysning för vardagen eller mysbelysning

Vi har ett stort utbud av LED lampor för inomhusbelysning. Det finns en mängd olika varianter att välja bland, beroende på vilken typ av belysning man är ute efter. Lampor för vardagsbelysning som t.ex. lampor till badrum, kök eller hall, bör ha en ljusare färgtemperatur och en högre ljuseffekt. Medans lampor till sovrum, över matbord och annan typ av mysbelysning vill man gärna ha lite lägre ljuseffekt och mörkare färgtemperatur.

Hos oss hittar man mängder av andra typer av LED belysning för hem. Vi har även ljusslingor för inomhusbruk, nattlampor och olika typer av LED panel. Självklart kan man även hitta julbelysning och adventsljusstakar. Stämningsfull belysning för alla tillfällen och miljöer.

LED belysning för kontor och företag

Man kan även hitta LED belysning för kontor och företag hos oss. Förutom alla vanliga LED lampor så har vi även lysrör, TL armatur och en mängd olika LED panel som är perfekt till kontor. Självklart passar de även till andra delar av ett företag som lager, förråd eller trapphus. Oavsett vilken typ av LED belysning som man är ute efter så får man det alltid till ett lågt pris.

Användbara produkter för lampor och belysning

En del lampor som vi säljer behöver man ha batterier för att dem ska lysa. Det är inte alltid som batterierna ingår, så se till att du inte missar att beställa batterier. De finns även belysning som använder sig av laddningsbara batteri (som alltid medföljer) men de använder sig ofta av USB kablar för att kunna laddas. Dubbelkolla att dem ingår innan du beställer, annars så har vi även dem. En viktig sak som man inte ska glömma att beställa är grenuttag. Det gör det enklare att kunna placera belysningen just där man vill ha den.

Vanliga frågor

Hur mycket Lumen behöver man för utomhusbelysning?

För utomhusbelysning bör man ha en lampa med 500 till 800 lumen. Däremot för en spotlight så kan man använda en som har över 1000 lumen. En spotlight har ett mer koncentrerat ljusflöde och ska belysa specifika delar. Medans en vanlig lampa för utomhusbruk ska ge ett behagligt sken.

Vilken lampa till utomhusbelysningen?

Det finns många LED lampor som passar för utomhusbruk. Det står i specifikationen på lampan om den är anpassad för utomhusbelysning. För ljusslingor och liknande belysning så är det viktigaste att dem har IP-klassningen IP-44.

Hur ska belysningen vara på en arbetsplats?

För ett kontor, klassrum eller på ett sjukhus så är en färgtemperatur mellan 3200K och 4000K det mest optimala. På ett lager eller verkstad där det inte kommer in så mycket dagsljus, är en färgtemperatur mellan 4500K och 6000K optimalt. Dåligt ljus kan få en att bli trött mycket snabbare.

Har du fler funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.