123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

 
Hem Om 123ink AB Köpvillkor Onlinesäkerhet Leverans Kontakta oss Cookies Integritetspolicy Logga in

Webbshop

Sök produkt

Mitt 123ink

Trygg E-Handel


 

Vår leveranspartner


 

Betalningsalternativ

Lasertoner

Populära varumärken:

Alla varumärken:


Apple Tonerkassetter

Brother Tonerkassetter

Canon Tonerkassetter

Dell Tonerkassetter

Develop Tonerkassetter

Epson Tonerkassetter

Gestetner Tonerkassetter

HP Tonerkassetter

IBM Tonerkassetter

Infotec Tonerkassetter

Kyocera Mita Tonerkassetter

KPN Tonerkassetter

Lanier Tonerkassetter

Lexmark Tonerkassetter

(Konica) Minolta Tonerkassetter

Nashuatec Tonerkassetter

Océ Tonerkassetter

OKI Tonerkassetter

Olivetti Tonerkassetter

Panasonic Tonerkassetter

Pantum Tonerkassetter

Philips Tonerkassetter

Rex-Rotary Tonerkassetter

Ricoh Tonerkassetter

Sagem Tonerkassetter

Samsung Tonerkassetter

Savin Tonerkassetter

Sharp Tonerkassetter

Tally Tonerkassetter

Toshiba Tonerkassetter

Utax Tonerkassetter

Xerox Tonerkassetter
 
Vi erbjuder er alla tonerkassetter för alla skrivarmärken. Här kan ni beställa alla original toner och våra egna högkvalitativa och tillförlitliga toner till lägsta möjliga pris.

Beställ billiga toner till laserskrivare

Här kan du enkelt och smidigt beställa din billiga toner till laserskrivare! Med en ny toner skriver din laserskrivare ut dokument av perfekt kvalitet med hög hastighet. En bra toner är viktigt för att göra bra och skarpa utskrifter, och lyckligtvis gör 123ink.se det mycket enkelt att beställa rätt toner till skrivare. En lämplig tonerkassett kan hittas genom att söka efter skrivarmodell eller genom att söka direkt på tonernummer. Du kommer genast se alla toner till skrivare, både från det original skrivarmärket och ifrån våra egna billiga toner. Detta garanterar att du väljer rätt när du köper svarta och färg toners. Vår egna toner är garanterat av samma kvalitet som originalen och de är dessutom billigare!
 
Toner till laserskrivare på kontoret
 
På ett kontor är en bra toner extremt viktigt, då det skrivs ut stora mängder papper varje dag. Laserskrivaren måste alltid vara redo för utskrifter, och det finns inte alltid tid för att vänta på att toner ska bytas ut när man har viktiga dokument att skriva ut. Att fylla på papper i pappersfacket kan de flesta, men byta toner? Många vet inte hur man gör det, och andra har inte tid för det och en del är rädda för att bli smutsig om händerna. Därför så är anledningarna många till att välja en hög kapacitet toner till kontoret. De flesta arbetskollegor kommer att tacka dig för det. Toner med hög eller till och med extra hög kapacitet fylls med en större mängd tonerpulver. Det betyder att ett större antal sidor kan skrivas ut innan tonerkassetten måste bytas ut. Nackdelen är förstås att dina kollegor som inte kan byta toner, kommer inte att lära sig det heller (vilket givetvis inte är särskilt svårt). Fördelen är emellertid att produktiviteten på arbetsplatsen förblir hög. Lasertoner med hög eller extra hög kapacitet har den fördelen att de ofta är billigare per tryckt sida, på så sätt sparar ditt företag också på tryckkostnader.
 
Trumma och toner till skrivare
 
En toner innehåller fint tonerpulver som kan ha olika färger. En monokrom laserskrivare använder bara en svart toner, medan fyra separata toner behövs för en färgskrivare. I varje tonerkassett så finns olika färger av pulver, och tillsammans så kan de producera vilken färg som helst, och när det är slut med pulver i tonerkassetten så behöver du köpa en ny toner. För att få rätt tryck på pappret så behövs det att fler komponenter funkar förutom tonern, varav trumman är den mest kända, och den säkerställer att tonerpulvret överförs från tonerkassetten till papperet. Även en trumma måste bytas ibland, detta indikerar din laserskrivare genom ett meddelande. Precis som med våra billiga toner kan du beställa en trumma mycket enkelt på 123ink.se och du kan enkelt själv placera trumman i skrivaren. Du kan beställa genom 123ink.se även om ni har någon som kommer för att underhålla eller reparera laserskrivaren, du behöver inte beställa den genom mekanikern eller den som gör underhållet på skrivaren. Hos oss på 123ink.se beställer du de flesta delar till ett mycket lägre pris.
 
Din lasertoner, skrivare och kontorsmaterial levereras snabbt
 
Det låga priserna är inte den enda anledningen till att köpa en toner på 123ink.se. Hos oss kan du också räkna med trygga och säkra köp och snabba leveranser. Du kan läsa mer om våra leveranser här. Det innebär att en ny Canon toner, Brother toner, Samsung toner eller HP toner kommer finnas i er skrivare snart. När du beställer detta till din arbetsplats, kan du på samma gång beställa alla övriga kontorsmaterial. Naturligtvis hittar du papper, etikettskrivare och skrivare på 123ink.se, men vårt kontors sortiment sträcker sig mycket längre än så, allt från mappar till pennor hittar du på 123ink.se. På 123ink.se beställer du allt till kontoret, ditt arbete eller hem till bra priser.
 
Behöver du hjälp med att beställa tonerkassetter? Vänligen kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna.
 
 Behöver du hjälp med att beställa tonerkassetter? Vänligen kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

   

Populära produkterFör att göra 123ink.se bättre och mer personligt använder vi cookies och andra hjälpmedel. Dessa låter oss och tredje parter följa ditt navigerings-beteende på vår hemsida för att kunna erbjuda dig en så smidig upplevelse som möjligt samt anpassade annonser. Genom att fortsätta vistas på vår hemsida accepterar du detta. Läs mer Stäng