123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Kontorsmaterial

Billigt kontorsmaterial till företag och privatkunder. Du hittar ett omfattande sortiment av kontorsvaror till låga priser. Använd sökrutan här nedan för att snabbt hitta rätt kategori och produkt.
1 - 0 av 0

Kontorsmaterial

Tyvärr, din sökning gav inga resultat. Försök med ett annat sökord.

Billigt kontorsmaterial till företag och privatkunder!

Med rätt kontorsmaterial och en stark kopp kaffe står ingenting i vägen för en produktiv arbetsdag. Här hittar du allt du behöver till ditt kontor. Vi erbjuder billigt kontorsmaterial till företag och privatakunder och snabba leveranser. Beställer du innan klockan 16.00 på en helgfri vardag så skickar vi dina kontorartiklar redan samma dag. Du slipper vänta på din beställning och kan fokusera på arbetet. 

Billiga kontorsvaror för hem och hemmakontor

Det finns väldigt mycket praktiska kontorsmaterial som man kan behöva i ett hem eller ett hemmakontor. En del kan skilja sig men en del är sånt som alla behöver oavsett. Kuvert, anteckningsblock och pennor är t.ex. något som finns i varje hem och kontor. Vi har därför ett enormt utbud av just dessa kategorier så att alla kan hitta exakt det dem är ute efter. 

Ordning och reda är något som är viktigt för ett hemmakontor då storleken på kontoret oftast är lite mindre och kan enkelt resultera i att det ligger saker överallt. Därför erbjuder vi praktiska lösningar för förvaring och arkivering.  Du hittar en massa olika praktiska arkiverings- och förvaringsmöjligheter här hos oss, men även andra billiga kontorsvaror. 

Kontorsmaterial till företag

Ett företag kan behöva allt möjligt för att kunna vara produktiva. Det kan vara alltifrån Whiteboardtavlor, dokumentförstörare, fotstöd till permanenta märkpennor och post-it lappar. Det är också därför vi har ett så brett utbud. Då många företag inte beställer en vara har vi även mycket storpackserbjudanden som är perfekt om man behöver mycket av en kontorsvara. Dessutom blir det billigare om man beställer fler. Vårt sortiment växer hela tiden, så oavsett storleken på ditt företag, kommer vi på 123ink.se att ha kontorsmaterial som passar just ditt företag. 

Alla dina kontorsartiklar i en beställning

Vi har även andra typer av kontorsartiklar som är mycket användbart på ett kontor. En skrivare är viktig del av ett kontor oavsett om man har ett hemmakontor eller ett vanligt kontor. Etikettskrivare är också oumbärliga produkter för en arbetsplats. Antingen för att skriva ut fraktetiketter eller för att märka upp olika typer av saker. Många elektriska apparater som man använder på ett kontor använder batterier. Så passa på att beställa det på samma gång så att du inte står utan.
 

Vanliga frågor

Vart kan man köpa kontorsmaterial?

Vi har ett stort utbud av kontorsmaterial för både hem och kontor. Välj bland massor av produkter som går att beställa direkt från vårt egna lager. Dessutom så har vi livstidsgaranti på produkter från vårt eget varumärke.

Vilket kontorsmaterial är populärast?

Alla olika typer av förbrukningsvaror till skrivare är det allra populäraste kontorsmaterialen. T.ex. utskriftspapper, bläck och toner. Bortsett från det är det olika typer av pennor, tejp och post-it lappar. Allt detta och mycket mer hittar du här till ett lågt pris.

Vilket kontorsmaterial behöver man för ett hemmakontor?

Det beror självklart på vilka arbetsuppgifter man har. Däremot är tangentbord, mus och musmatta sådana typer av produkter som effektivt ökar produktiviteten vid datoranvändning. Post-it lappar, anteckningsblock och överstrykningspennor är klassiska produkter som alltid har underlättat arbetet på ett kontor.

Har du frågor eller undrar du över något så står kundtjänst redo att ta emot dina frågor. Kontakta oss här.