123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Kontorsmaterial

Kontorsmaterial

Stort utbud av kontorsmaterial till låga priser!

Med rätt kontorsmaterial och en stark kopp kaffe står ingenting i vägen för en produktiv arbetsdag. 123ink.se hjälper dig gärna med att hitta rätt material som du behöver till ditt kontor. Beställ dina kontorsartiklar enkelt online, utan att ens behöva lämna ditt hem. Allt kontorsmaterial från 123ink.se levereras till dig snabbt och säkert, var du än behöver dem. Det kan vara en leverans till ditt hem, men det kan naturligtvis också levereras direkt till kontoret. På så sätt spar du tid och du kan fortsätta att fokusera på det arbetet du tycker är viktigt. När du använder dessa praktiska och funktionella kontorsartiklar så kommer de att underlätta ditt arbete och ge dig tid till annat.

Kontorsartiklar för alla

Så många människor och så många olika smaker. Det är därför som det är svårt att hitta en kontorsartikel som passar för alla. På 123ink.se hittar du varor till kontoret som är anpassade efter funktionalitet och design som passar till alla kontor. Dessa praktiska kontorsvaror gör arbetet lättare för dig och dina medarbetare. Mappar och magneter är två av flera produkter som finns tillgängliga i olika färger, för de som vill ha lite mer färg på kontoret. Studenten kanske behöver överstrykningspennor för att göra studierna enklare eller kanske en färgad mapp för att göra studierna lite roligare (eller åtminstone mindre tråkigt). Självfallet så har 123ink.se alla klassiska kontorsartiklar som häftapparater, klammerborttagare och permanenta märkpennor, och alltid till ett bra pris. Har du en 3D printer, i så fall kan du också köpa dina 3D filament från oss till förmånliga priser. 

Gör ditt kontor komplett med kontorsmaterial från 123ink.se

Vad behövs för att göra ett kontor till ett bra ställe att arbeta på? Rätt saker förstås, oavsett var du har ditt kontor. En pålitlig bläckstråleskrivare eller en laserskrivare är en bra början för att komma igång på kontoret 2020. Men under en arbetsdag så behöver man många olika kontorsartiklar. Saker som du kanske inte omedelbart tänker på, men saknar när de inte finns där: en tejp rulle är alltid nödvändigt, post-it-lappar och indexflikar för att organisera ditt arbete. Dessa små artiklar säkerställer att produktiviteten förblir hög, och att du inte missar något viktigt. Du kan alltid vända dig till 123ink.se för vårt sortiment växer hela tiden, så oavsett storleken på ditt företag, så kommer vi på 123ink.se att ha kontorsmaterial som passar just ditt företag. Nu kan du också beställa en praktisk etikettskrivare, Dymo LabelWriter 450 eller en Brother-etikettskrivare som kommer att underlätta etiketteringen och effektivisera brevhanteringen. Du kan även hitta olika typer av batterier och nätverkskablar som alltid behövs på ett kontor.

Beställ enkelt dina kontorsartiklar på nätet

Självklart är du inte på jobbet för att spendera hela dagen med att beställa nya kontorsartiklar, det är därför 123ink.se gör det enkelt för dig. Hos oss hittar du alla oumbärliga kontorsartiklar på samma plats, vilket gör det lättare att beställa allt till ditt kontor vid ett tillfälle. Kanske känner du främst till 123ink.se igenom bläckpatroner, toners och skrivare, och vi har stor och lång erfarenhet av dessa produkter efter att företaget funnits ute i europa i över 15år och i Sverige i dryga 2 år. Våra egna bläckpatroner och tonerkassetter används med stor tillfredsställelse hos ett stort antal kunder. Men skulle det inte nu vara mycket lättare att beställa alla dina kontorsartiklar hos oss på 123ink.se? Det betyder låga priser, säkra betalningar och snabba leveranser, klicka här om du vill veta mer om våra leveranspartner.

Har du frågor eller undrar du över något så står kundtjänst redo att ta emot dina frågor. Kontakta oss här.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
 

Populära produkter