123ink.se logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

300 000 nöjda kunder på 123ink.se

Ny kategori med skärmskydd

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Ljusslingor från 123ink

Kontorsmaterial

Kontorsmaterial

Tyvärr, din sökning gav inga resultat. Försök med ett annat sökord.

Stort utbud av kontorsmaterial till låga priser!

Med rätt kontorsmaterial och en stark kopp kaffe står ingenting i vägen för en produktiv arbetsdag. 123ink.se hjälper dig gärna med att hitta rätt material som du behöver till ditt kontor. Beställ dina kontorsartiklar enkelt online, utan att ens behöva lämna ditt hem. Allt kontorsmaterial från 123ink.se levereras till dig snabbt och säkert, var du än behöver dem. Det kan vara en leverans till ditt hem, men det kan naturligtvis också levereras direkt till kontoret. På så sätt spar du tid och du kan fortsätta att fokusera på det arbetet du tycker är viktigt. När du använder dessa praktiska och funktionella kontorsartiklar så kommer de att underlätta ditt arbete och ge dig tid till annat.

Kontorsvaror för hem och kontor

Så många människor och så många olika smaker. Det är därför som det är svårt att hitta en kontorsartikel som passar för alla. På 123ink.se hittar du varor till kontoret som är anpassade efter funktionalitet och design som passar till alla kontor. Dessa praktiska kontorsvaror gör arbetet lättare för dig och dina medarbetare. Vi har ett stort utbud av kuvert i olika storlekar vilket är mycket praktiskt att alltid ha nära till hands, oavsett om det är på ett kontor eller hemmakontor. Studenten kanske behöver överstrykningspennor för att göra studierna enklare eller kanske en färgad mapp för att göra studierna lite roligare (eller åtminstone mindre tråkiga). Självfallet så har vi alla klassiska kontorsartiklar som dokumentförstörare, häftapparater, klammerborttagare och permanenta märkpennor, och alltid till ett bra pris. 

Kontorsmaterial för företag

Vad behövs för att göra ett kontor till ett bra ställe att arbeta på? Rätt saker förstås, oavsett var du har ditt kontor. Under en hel arbetsdag så behöver man många olika kontorsartiklar. Saker som du kanske inte omedelbart tänker på, men saknar när de inte finns där.Tejp, post-it-lappar och indexflikar för att organisera ditt arbete. Dessa små artiklar säkerställer att produktiviteten förblir hög, och att du inte missar något viktigt. Vårt sortiment växer hela tiden, så oavsett storleken på ditt företag, så kommer vi på 123ink.se att ha kontorsmaterial som passar just ditt företag. 

Alla dina kontorsartiklar i en beställning

Vi har även andra typer av kontorsartiklar som är mycket användbart på ett kontor. En skrivare är viktig del av ett kontor oavsett om man har ett hemmakontor eller ett vanligt kontor. Etikettskrivare är också oumbärliga produkter för en arbetsplats. Antingen för att skriva ut fraktetiketter eller för att märka upp olika typer av saker. Många elektriska apparater som man använder på ett kontor använder batterier. Så passa på att beställa det på samma gång så att du inte står utan. 

Vanliga frågor

Vart kan man köpa kontorsmaterial?

Vi har ett stort utbud av kontorsmaterial för både hem och kontor. Välj bland massor av produkter som går att beställa direkt från vårt egna lager. Dessutom så har vi livstidsgaranti på vårt egna varumärke.

Vilket kontorsmaterial är populärast?

Alla olika typer av förbrukningsvaror till skrivare är det allra populäraste kontorsmaterialen. T.ex. utskriftspapper, bläck och toner. Bortsett från det är det olika typer av pennor, tejp och post-it lappar. Allt detta och mycket mer hittar du här till ett lågt pris.

Vilket kontorsmaterial behöver man för ett hemmakontor?

Det beror självklart på vilka arbetsuppgifter man har. Däremot är tangentbord, mus och musmatta sådana typer av produkter som effektivt ökar produktiviteten vid datoranvändning. Post-it lappar, anteckningsblock och överstrykningspennor är klassiska produkter som alltid har underlättat arbetet på ett kontor.

Har du frågor eller undrar du över något så står kundtjänst redo att ta emot dina frågor. Kontakta oss här.