123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Jabra Evolve2 40 MS USB-ansluten Stereo Headset, svart

1 350 kr (Inkl. 25% Moms)
(1 080 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Jabra Evolve2 40 stereo headset är konstruerat för att du ska fokusera. Exceptionellt ljud, unik bullerdämpning, överlägsen komfort. Jabra har tagit vår busylight till en helt ny nivå och gjort den synlig från alla vinklar. Den röda lampan aktiveras automatiskt när du deltar i ett samtal eller möte, men du kan även aktivera den med en knapptryckning. När du har fullt upp skyddar busylight dig från alla vinklar och mot alla avbrott. Det är som att ha en inbyggd säkerhetsvakt för din koncentration. När du har mycket att hantera är sömlösa, professionella samtal avgörande. De har tagit den otroliga samtalsprestandan hos Evolve-serie och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla, professionella mikrofoner och lägga till ett avancerat digitalt chip och den senaste tekniken för signalbearbetning. Så att du kan lita på headsetet när du behöver ringa ett samtal.

Headsetet är konstruerat med kraftfulla läckagetoleranta 40 mm högtalare och utrustat det med det mest avancerade digitala chipset någonsin. Med Evolve-serien fick du musik av högsta klass under arbetet. Med Evolve2 har ljudkvaliteten ökat för att ge dig musik som du aldrig tidigare har hört den. Headsetet är designat så bra att du glömmer bort att du har det på dig. Jabra har skapat den perfekta formen med hjälp av biometriska mätningar av hundratals huvuden.

Jabra har även lagt till mjuka öronkuddar med memoryfoam som formar sig efter öronens naturliga konturer. Slutligen har de tillverkat det i hållbara, högkvalitativa material. Evolve2 40 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications) för verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen.

Förpackningen innehåller: headset, fodral.

videos
Specifikationer
Ljud: stereo Varumärke: Diversen
Sort: headset Anslutning: USB
Typ: sladd Frekvens: 20 - 20.000 Hz
Färg: svart