123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Välj bläckpatron

 
Bläckpatroner

Här nedan finner du Canons skrivarmodeller för bläckstråleskrivare.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
skrivarmodeller, lasertoner eller kontakta oss för att få hjälp.
 

Populära Canon bläckpatroner

Snabbsökning
Utvalda serier
Kompletta nummer
Kort kod
Tyvärr, din sökning gav inga resultat. Försök med ett annat sökord.

Hitta och beställ Canon bläckpatroner enkelt

Här hittar du enkelt alla Canon bläckpatroner. Vi har även våra egna Canon bläckpatroner och dessa är lika kompatibla till din skrivare som original patronerna. Men det finns en betydande skillnad och det är priset och mängden bläck. Du sparar enkelt in på dina kostnaderna igenom att välja våra Canon bläckpatroner.

Så här hittar man enkelt vilken Canon bläckpatron man behöver

Det finns några olika sätt för att komma fram till rätt bläckpatron. Just med Canon så kan man söka både med det kompletta numret på Canon patronen men du kan även söka på Canon kort kod vilket är de sista siffrorna i patronnumret samt färgkoden. Här ska vi visa med några exempel:
  • Bläckpatronen som sitter i skrivaren har ett patronnummer det kan t.ex. stå Canon PG-512 och de är det kompletta numret. Man kan då leta upp det patronnumret här och så får man fram alla PG-512 patroner. Eller så använder du kort koden 512 BK. 
  • Du kan också hitta patronnumret på förpackningen som patronen kom i. Om du nu sparat den.
  • Om du har kvar manualen till skrivaren står det även i den vilka patronnummer som funkar.
Har du ingen av ovan nämnda kvar, så kan du söka på Canon skrivarmodell och den informationen står på din skrivare. Då får du fram alla Canon bläckpatroner som är kompatibla med din skrivare. 

Vi rekommenderar våra egna Canon bläckpatroner

Det finns många fler fördelar än bara priset med att välja våra Canon bläckpatroner. Här har vi listat alla fördelar varför vi rekommenderar våra egna bläckpatroner:
  • Våra Canon patroner har högre kapacitet än originalet, vilket betyder att våra patroner innehåller mer bläck, vilket gör att skriva ut fler kopior innan du behöver byta bläckpatron.
  • Det blir lika bra utskrifter med våra bläckpatroner som med deras.  
  • De är lika kompatibla med din skrivare som originalets patroner.
  • Du har 100% nöjdhetsgaranti med våra bläckpatroner utifall att du inte skulle vara nöjd. 
Dessa fördelar samt det låga priset är en stor anledning till att fler och fler väljer att beställa våra Canon patroner. Vi ska visa med ett exempel till hur det kan skilja sig mellan originaletoch våra bläckpatroner.
Produkt Bläck
Canon PGI-1500XL BK (original) 34,7ml bläck
Canon PGI-1500XL BK (123ink) 45ml bläck

Vår Canon bläckpatron har mer bläck och dessutom så är den billigare! Det betyder att du betalar mindre men kan skriva ut mer!

Vad betyder CLI i Canon CLI bläckpatron? 

CLI står för "ChromaLife Ink" och är Canons namn för egentligen det vanliga bläck som du hittar i nästan alla bläckpatroner. Ett exempel på en populär CLI är Canon CLI-551 och dessa passar ypperligt för vackra bildutskrifter men då behöver du ha fyra olika bläckpatroner svart, cyan, gul och magenta. För enkelhetens skull så finns våra egna Canon CLI-551 Multipack där du får alla fyra bläckpatroner på samma gång så slipper du köpa dom separat och du sparar en hel del i tryckkostnader!

Vad betyder PGI i Canon PGI bläckpatron?

PGI står för "Pigment based Ink" och är ett pigmentbaserad bläck, det är särskilt populärt för utskrifter av text dokument men även svartvita foton funkar också. Det är mer resistenta mot UV ljus och bläcket är även vatten resistent. En populär bläckpatron är Canon PGI- 550PGBK som funkar bra med CLI-551 och då har vi en perfekt lösning för dig som vill ha ett komplett set, vår egna Canon PGI-550PGBK / CLI-551 5-Pack då får du fyra färger (svart, gul, cyan och magenta) CLI-551 och en PGI-550PGBK bläckpatron. Den här lösningen får du endast med vårat varumärke!

Glöm inte att om du beställer innan kl. 16 på en vardag så skickar vi din order redan samma dag. På 123ink.se så får du snabba leveranser och du kan enkelt spara pengar på det annars så dyra bläcket!

Har du ytterligare frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!