123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Välj bläckpatron


Bläckpatroner

Här nedan finner du beteckningen för brothers bläckpatroner.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
skrivarmodeller, lasertoner eller kontakta oss för att få hjälp. 
 

Här på 123ink så kan du enkelt beställa dina Bläckpatroner Brother

Är det dags att köpa nya bläckpatroner Brother till din Brother skrivare?
Här kan du enkelt hitta och beställa bläckpatroner Brother som du behöver för att fortsätta skriva ut! Så fort du beställer så kommer den att packas och på eftermiddagen så skickas den, så inom tre dagar så har du dina varor. Självklart kan det gå snabbare men allt beror lite på var i landet du bor, Sverige är ett ganska avlångt land med stora avstånd. 

Vet du inte riktigt vilka bläckpatroner Brother du behöver? 
Du kan ta ut den tomma bläckpatronen ur skrivaren och där så hittar du patronnumret på bläckpatronens ovansida, eller om du har kvar lådan till Brother bläckpatronen så hittar du även numret där! Då kan du enkelt söka här ovan efter rätt Brother bläckpatron och kan med all enkelhet beställa en ny. Har du redan råkat slänga den tomma patronen och lådan så kan du söka på skrivarmodellen, då får du fram vilken patron som passar just till din skrivare, du kan alltid kolla på din skrivare där det står vad det är för modell, så att du säkert beställer rätt vara. Men om det är en laserskrivare som du har så är det en tonerkassett som du behöver. Brother har både Laserskrivare och Bläckstråleskrivare.

De omåttligt populära Brother skrivarna
Brothers bläckstråleskrivare är mycket populära både hemma och på jobbet. Det är för att Brother-skrivare kombinerar en mängd olika valmöjligheter och alltid med hög utskriftskvalitet, dessutom så är de mycket användarvänliga. Man kan skriva ut viktiga affärsdokument eller rapporter eller så kan du skriva ut biljetter, foton och skolarbeten, oavsett vad du skriver ut så blir det mycket bra kvalitet med bläckpatroner Brother.  

123inks egna bläckpatroner passar till din Brother skrivare
Du kommer märka när du klickar på ett patronnummer att det även finns våra egna Brother bläckpatroner till de flesta modeller och vi garanterar att de passar lika bra till Brother skrivaren som originalpatronerna. En väsentlig skillnad mellan Brother patronerna och 123inks är priset, våra egna är billigare och dessutom så innehåller det mer bläck än originalet. 
De är helt klart ett perfekt alternativ för dig som vill minska på utskriftskostnaderna. Du kan spara in upp till 60% av kostnaderna jämfört med originalen och det utan att minska på kvaliteten. Det är hela tiden fler och fler som väljer våra egna bläckpatroner Brother och vi gör ofta kvalitetskontroller för att vi ska kunna garantera att våra Brother patroner håller samma höga standard som originalen.  
 
Vad är skillnaden mellan standard och högkapacitets bläckpatroner?
Det handlar om mängden bläck i patronen, en högkapacitets patron har mer bläck än en standardpatron!          
Vi ska förklara det igenom två exempel: 
  • Den första är Brother LC223 serien, det är patroner med standardkapacitet och serien består av både svart och färgpatroner. Skriver du ut mycket och vill inte byta patron så ofta? Välj då istället en hög kapacitets patron från LC225 serien, så räcker bläcket längre. Vissa skrivare som använder den svarta Brother LC223 patronen kan även använda LC227 XLBK patronen. Detta är en svart bläckpatron med ännu högre kapacitet som gör att du kan skriva ut mycket mer. LC227 XLBK är endast tillgänglig i svart och är idealisk för utskrifter av stora mängder svartvita dokument. 
  • Det andra exemplet är Brother LC1100 serien som också erbjuder ett brett sortiment av bläckpatroner med olika innehåll. LC1100 BK är en patron med standardkapacitet och den svarta bläckpatronen innehåller 9,5 ml bläck. Har du valt Brother LC1100 HYBK istället för en standard LC1100 BK patron? Då får du en patron med 19 ml bläck, det är mer än dubbelt så mycket bläck! Högkapacitets patronen är idealisk för företagsanvändare eller för hushåll där skrivaren används regelbundet. Båda patronerna (LC1100 BK och LC100 HYBK) finns även med vårt egna varumärke 123ink och på dessa ligger kapaciteten på 16 ml och 30 ml. 

Om du skriver ut mycket så är det en högkapacitets patron som du ska ha, för då blir priset per utskrift mindre och du behöver inte byta patron lika ofta! Men om du använder din skrivare lite då och då så räcker det med en standard patron, då den kostar lite mindre än en högkapacitets patron. Om du letar efter bläckpatroner Brother, så kan du sluta leta, för vi har dom. Betala mindre, skriv ut mer med 123inks Brother bläckpatroner.  
 
Har du ytterligare frågor angående Brothers bläckpatroner, kontakta oss vi hjälper dig gärna.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter