123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Välj bläckpatron

Brother bläckpatroner
Bläckpatroner

Här nedan finner du beteckningen för brothers bläckpatroner.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
skrivarmodeller, lasertoner eller kontakta oss för att få hjälp. 
 

Populära Brother bläckpatroner

Här kan du enkelt beställa Brother bläckpatroner online

Här kan du enkelt hitta och beställa Brother bläckpatroner som du behöver för att kunna fortsätta skriva ut. Så fort du beställer så kommer den att packas och på eftermiddagen så skickas den, så inom tre dagar så har du ditt bläck. Självklart kan det gå snabbare men allt beror lite på var i landet du bor. Du får alltid dina Brother bläckpatroner till ett lågt pris här på 123ink.se. 

Vet du inte vilken Brother patron du behöver? 

Du kan ta ut den tomma bläckpatronen ur skrivaren och där så hittar du patronnumret på bläckpatronens ovansida, eller om du har kvar förpackningen till bläckpatronen så hittar du även numret där! Då kan du enkelt hitta rätt Brother patron här ovan och kan med all enkelhet beställa en ny. Har du redan råkat slänga den tomma patronen och lådan så kan du söka på Brother skrivarmodell, då får du fram vilka bläckpatroner som passar just till din skrivare. Din skrivarmodell hittar du enkelt på din skrivare, där det står vad det är för modell, så att du säkert beställer rätt vara. Men om det är en laserskrivare som du har så är det en tonerkassett som du behöver. Brother har både laserskrivare och bläckstråleskrivare. 
 

Original patroner eller Brother bläckpatroner från varumärket 123ink?

Du kommer märka när du klickar på ett patronnummer att det även finns Brother bläck från varumärket 123ink till de flesta modeller. Vi garanterar att de passar lika bra till din skrivaren som originalpatronerna. En väsentlig skillnad mellan Brother patronerna och 123inks är priset, våra patroner är billigare och dessutom så innehåller det mer bläck än originalet. De är helt klart ett perfekt alternativ för dig som vill dra ner på utskriftskostnaderna. Du kan spara in upp till 60% av kostnaderna jämfört med originalen och det utan att minska på kvaliteten. Det är många som väljer våra egna bläckpatroner och vi gör ofta kvalitetskontroller för att vi ska kunna garantera att våra Brother patroner håller samma höga standard som originalen.  

Fördelarna med att välja Brother bläck från varumärket 123ink
  • Priset. Den är billigare
  • Bläckmängd. De innehåller mer bläck.
  • Kvalitet. Du får samma höga kvalitet.
  • Garanti. Du får 100% garanti inklusive nöjdhetsgaranti. 

Vad är skillnaden mellan standard och högkapacitets bläckpatroner?

Det handlar om mängden bläck i patronen, en högkapacitets patron har mer bläck än en standardpatron!          
Vi ska förklara det igenom två exempel: 
  • Den första är Brother LC223 serien, det är patroner med standardkapacitet och den här Brother serien består av både svart och färgpatroner. Skriver du ut mycket och vill inte byta patron så ofta? Välj då istället en hög kapacitets patron från LC225 serien, så räcker bläcket längre. Vissa skrivare som använder den svarta Brother LC223 patronen kan även använda LC227 XLBK patronen. Detta är en svart bläckpatron med ännu högre kapacitet som gör att du kan skriva ut mycket mer. LC227 XLBK är endast tillgänglig i svart och är idealisk för utskrifter av stora mängder svartvita dokument. 
Det andra exemplet:
  • Brother LC1100 serien som också erbjuder ett brett sortiment av bläckpatroner med olika innehåll. LC1100 BK är en patron med standardkapacitet och den svarta bläckpatronen innehåller 9,5 ml bläck. Har du valt Brother LC1100 HYBK istället för en standard LC1100 BK patron? Då får du en patron med 19 ml bläck, det är dubbelt så mycket bläck! Högkapacitets patronen är idealisk för företagsanvändare eller för hushåll där skrivaren används regelbundet. Båda patronerna (LC1100 BK och LC100 HYBK) finns även med vårt egna varumärke 123ink och på dessa ligger kapaciteten på 16 ml och 30 ml. 

Om du skriver ut mycket så är det en högkapacitets patron som du ska ha, för då blir priset per utskrift mindre och du behöver inte byta patron lika ofta! Men om du använder din skrivare lite då och då så räcker det med en standard patron, då den kostar lite mindre än en högkapacitets patron. Betala mindre och skriv ut mer med 123inks Brother patroner.  
 
Har du ytterligare frågor angående Brothers bläckpatroner, kontakta oss vi hjälper dig gärna.
 

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter