123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Välj bläckpatron

bläckpatroner HP
Bläckpatroner

Här nedan finner du beteckningen för HP bläckpatroner.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
skrivarmodellerlasertoner eller kontakta oss för att få hjälp.

Populära HP bläckpatroner

Snabbsökning
Utvalda serier
Bläckpatron
Skrivhuvud
Sök på HP-kod
Tyvärr, din sökning gav inga resultat. Försök med ett annat sökord.

Köp dina HP bläckpatroner här till ett lågt pris

HP är en av de största tillverkaren av skrivare i världen och har många olika bläckstråleskrivare. Det finns därför väldigt många olika HP bläckpatroner. Du kan välja bland originalpatroner eller vårt eget varumärke 123ink. Vi har alla HP bläckpatroner du kan tänkas behöva och dessutom till mycket bra priser. Lägger du din beställning innan klockan 16.00 på en helgfri vardag så skickar vi beställningen redan samma dag.

Hitta HP bläckpatroner med patronnummer eller HP kod

Det finns väldigt många olika HP bläckpatroner och med hjälp av patronnumret kan du enkelt hitta rätt patroner. Det går även att söka på HP koden. Vi har gjort det lätt för dig att hitta just den bläckpatron som du behöver.
  • Alla HP skrivarpatroner är numrerade efter patronserier. Exempel: HP 303 eller HP 912. Inom dessa serier finns det bläckpatroner med olika färger. Patronserien hittar du enklast på den tomma bläckpatronen. Du kan även hitta patronserien i skrivarmanualen. När du har rätt patronnummer är det bara att söka i listan här ovan som är sorterad i nummerordning.
  • Alla HP patroner är även märkta med en unik kod (HP kod). Exempel: N9K06AE eller 3YL80AE. Koden hittar du även på patronerna. Detta kan vara bra när du ska leta efter en bläckpatron i en viss färg.
Vet du inte vilket patronnummer som skrivaren använder? Du kan även söka på HP skrivarmodellen. Där får du fram alla patroner som passar HP skrivaren.

Våra egna HP patroner

Vi har även våra egna HP patroner som ersätter originalen. De är av tillverkade enligt de högsta certifieringarna och ger utskrifter av hög kvalitet. De passar garanterat i samma skrivare som originalen. Vi erbjuder även 100% garanti på alla produkter från varumärket 123ink. Skulle man förmodan inte vara nöjd, så kontakta oss så hjälper vi er. Du sparar en hel del med att välja våra egna då de i det flesta fall är billigare och innehåller mer bläck. Betala mindre och skriv ut mer med 123ink patronerna.

HP XL patroner för större utskriftskvantiteter

Benämningen XL i slutet av HP patronnumret syftar inte på storleken av patronen utan på innehållet. En HP XL patron har mer bläck i patronen än demed standardkapacitet. En annan benämning är hög kapacitets patroner. Om patronen har mer bläck, kan man skriva ut fler utskrifter innan den blir tom. Man behöver inte heller byta bläckpatron lika ofta.

HP multipack för den som vill spara pengar

Ett HP multipack är en komplett uppsättning bläckpatroner till bläckstråleskrivaren. Beroende på HP serie och skrivare så kan antalet bläckpatroner variera. De flesta skrivare använder 4 eller 2 patroner men det finns även dem som använder fler. Fördelarna med att köpa ett multipack är att det blir billigare pris än om man köper de separat.

HP skrivhuvud och reservdelar

De flesta HP skrivarpatroner har sitt skruvhuvud på bläckpatronen. När du byter bläckpatron så byter du även skrivhuvud. Det finns dock HP bläckserier som har separata skrivhuvud som t.ex. HP 85 och HP 771. Skrivhuvudet överför bläck från patronen till papperet och är en viktig del av utskriftsprocessen. HP printhead har samma patronnummer som själva bläckpatronen. Du hittar även olika HP reservdelar till skrivaren här. 

Passa även på att beställa med HP bläck

Vanliga frågor om HP bläckpatroner

Hur vet jag vilken HP bläckpatron jag har?

På HP bläckpatronen står det ett patronnummer. Använd det numret för att identifiera vilken patron du har. Det går även att söka på din skrivarmodell för att se vilka bläckpatroner som skrivaren använder.

Vart kan jag köpa billigt HP bläck?

Vi har ett stort utbud av billigt HP bläck. Vi har skrivartillverkarens egna patroner men även vårt eget varumärke som ersätter originalen. De är högkvalitativa och tillförlitliga patroner som vi säljer till ett lägre pris.

Har du några funderingar kring HP bläckpatroner så tveka inte att kontakta oss.