123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Välj bläckpatron

bläckpatroner HP
Bläckpatroner

Här nedan finner du beteckningen för HP bläckpatroner.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
skrivarmodellerlasertoner eller kontakta oss för att få hjälp.

Populära HP bläckpatroner

Snabbsökning
Utvalda serier
Bläckpatron
Skrivhuvud
Sök på HP-kod

Här på 123ink.se så hittar du alla billiga HP bläckpatroner

Letar du efter billiga HP bläckpatroner? Vi har ett komplett utbud av HP Bläckpatroner och dessutom till mycket bra priser! Det finns väldigt många olika HP bläckpatroner och därför har vi gjort det lätt för dig att hitta just den bläckpatron som du behöver. Här ovan så har vi sorterat alla bläckpatroner från HP i patronnummer ordning, så att du med lätthet kan finna den du söker efter. Om du nu inte vet vilket patronnummer som du behöver så kan du hitta numret på din tomma patron eller på ett klistermärke i skrivaren, men även på förpackningen som patronen kom i. När du har rätt patronnummer så är det bara att klicka på rätt nummer och så hittar du din HP patron till ett mycket förmånligt pris!

Vill du få mer valuta för pengarna när du beställer dina HP bläckpatroner?

Då tycker jag att ni ska prova 123inks egna bläckpatroner som garanterat passar till din HP skrivare! Fördelarna är många och vi ska förklara dom lite närmare.
  • Samma utskriftskvalitet! Du kommer inte märka någon skillnad på utskriften om det är 123inks HP bläckpatron eller från original patronen. 
  • 100% garanti! Om du nu mot förmodan inte skulle vara nöjd så gäller garantin.
  • Mer bläck i patronen! Till många av bläckpatronerna så har vi mer bläck i patronen på vårt egna varumärke än originalen. Till vissa patroner så är mängden den samma men priset avsevärt mycket billigare med våra egna bläckpatroner.  
  • Priset! våra bläckpatroner HP är billigare än deras egna. Du kan spara upp till 70% i tryckkostnader om du väljer vårt varumärke istället!
Med bläckpatroner från 123inks egna varumärke så sparar du in på tryckkostnaderna utan att behöva tumma på kvaliteten. Din skrivare märker ingen skillnad, bara din plånbok!

Är du fortfarande inte helt övertygad?

Vi ska visa några exempel på populära HP bläckpatroner, där vi tydligt visar att du kommer att spara in pengar genom att beställa HP bläckpatroner med 123inks varumärke istället för originalen! 

Här nedan så visar vi några bläckpatroner ur HP 62 serien och som du ser så innehåller vårat egna bläckpatroner mycket mer bläck än originalens. Så om du beställer 123 inks HP bläckpatron så kommer du spara mer än 52% av tryckkostnaderna jämfört med Originalets standard bläckpatron och mer än 42% än deras hög kapacitets patron.
 
Produkt Mängd
HP 62 svart (original) 4ml bläck
HP 62 XL svart (original) 12ml bläck
HP XL (varumärket 123ink) 19ml bläck

En annan populär patron serie är HP 301 serien. Här under så visar vi tydligt att det skiljer sig avsevärt i mängden bläck mellan originalets patroner och 123inks egna bläckpatroner HP. 123inks bläckpatron har 5 gånger så mycket mer bläck än originalets patron och nästan dubbelt så mycket som deras hög kapacitets patron! 
 
Produkt Mängd
HP 301 svart (original) 3ml bläck
HP 301 XL svart (original) 8ml bläck
HP 301 XL (varumärket 123ink) 15ml bläck

Som du ser på exemplen som vi visat, så tjänar du på att välja 123inks bläckpatroner istället för originalets. Samma gäller på andra populära HP bläckpatroner som HP 364, HP 302. Du slipper byta patroner så ofta samt att tryckkostnaderna minskar avsevärt och med samma utskriftskvalitet. Varför betala mer än du behöver!

Har du en HP Laserskrivare?  

Då är det en HP tonerkassett som du behöver! Ingen fara, vi har det också! Vi har ett stort utbud av toners till HP Laserskrivare. Det är lika enkelt att beställa en toner från oss som en bläckpatron och precis som med våra bläckpatroner så har vi vårat egna märke på toners. 123inks egna toners är billigare och kan skriva ut fler sidor än originalen och utan skillnad på tryckkvaliteten. 
  Har du några funderingar kring HP bläckpatroner så tveka inte att kontakta oss.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter