123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Onlinesäkerhet

Alla konsumenter är inte bekanta med online shopping. Tyvärr finns det fortfarande gott om nätbutiker som inte strikt följer konsumentlagstiftningen. Det tycker vi på 123ink är tråkigt eftersom att online shopping ska vara enkelt!

Vår första prioritet för varje besökare på 123ink.se är att de känner sig trygga inne på vår hemsida. Med detta i åtanke har vi geomfört den bästa säkerhet som finns tillgänglig.

Vi har också genomgått en hård granskning av Svensk Digital Handel. Vi har blivit fullt godkända utav dem eftersom att vi följer alla deras regler och förordningar beträffande säker online shopping.


Förutom certifieringen från Svensk Digital Handel använder vi oss av 'https:' på hela hemsidan istället för 'http:' (s står för secure och betyder att du har en säker anslutning till vår server redan från första stund du besöker vår hemsida). De flesta webbutiker använder sig endast av https när kunden har loggat in och börjar dela privat data. Vi föredrar att se till att "dörren är ordentligt stängd" gentemot alla oönskade besökare direkt från första stund på 123ink.se.

Vi har även implementerat den senaste säkerhetsstandarden gällande webbutiker, som kallas "SHA - 256". SHA står för "Secure Hash Algorithm" och "256" står för 256-bitars.

 

Detsamma gäller all information som du delar med oss, så du är alltid helt trygg och säker som besökare på vår hemsida.

Som vi nämner i våra
köpvillkor så använder vi oss av Adyen för att behandla våra betalningar via kreditkort och direktbetalning. Deras utbud av tjänser omfattar även att behandla betalningar via PayPal. Självklart uppfyller Adyen alla relevanta lagar om uppgiftsskydd i Sverige. Adyens kontor i Sverige ligger på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Klicka här för mer information om Adyen.

 

Om du funderar på att betala via kort, direktbetalning eller via PayPal på vår hemsida kan du vara säker på att du alltid är 100% trygg och skyddad hos 123ink.se. Har du några frågor gällande beställningar är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon på 08 550 04 123 eller via e-post på info@123ink.se
 

Välkommen till 123ink.se och ha en trevlig shoppingupplevelse!!

 

123ink AB är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se

123ink AB certifikat hittas på http://www.tryggehandel.se/butik/1339/