123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Monolaserskrivare

Du behöver inte leta längre, här är våra skrivare våra kunder föredrar!

Brother HL-L2375DW A4 monolaserskrivare


Brother HL-L2375DW  
A4 monolaserskrivare

1900 SEK

Användarvänlig skrivare
Utskriftshastighet 34 ppm
 Dubbelsidiga utskrifter 

Brother HL-L2375DW
Beställ billiga laserskrivare för svartvita utskrifter från välkända varumärken som Brother, HP, Canon och Xerox. Välj bland svartvita laserskrivare för hem, mindre kontor eller stora kontor men även allt-i-ett laserskrivare. Vi har ett stort utbud av skrivare och vi erbjuder alltid låga priser och snabba leveranser. Beställ innan kl 16.00 på en vardag så skickar vi din skrivare redan samma dag.
1 - 0 av 0

Monolaserskrivare

Köp Laserskrivare för svartvita utskrifter

Vi har många laserskrivare för svartvita utskrifter att välja bland. Vi har laserskrivare från kända varumärken som Brother, HP och Canon men även från Xerox, Kyocera och Epson. Monolaserskrivarna finns i olika prisklasser och storlekar men även med olika funktioner som skanning, kopiering och fax.

Laserskrivarna som endast skriver ut i svartvit är utmärkta för dig som behöver skriva ut större mängder dokument och inte behöver skriva ut i färg. Med en toner så kan du vanligtvis skriva ut fler dokument än med bläckpatron och därför blir priset per utskrift billigare med en toner kontra en bläckpatron. En monolaserskrivare använder sig av endast en tonerkassett jämför med en färglaserskrivare som använder minst fyra stycken. Hos oss hittar ni massor med laserskrivare och alltid till riktigt bra priser!

Så här fungerar en laserskrivare

För en laserskrivare för svartvita utskrifter behöver man som sagt en toner för att kunna skriva ut och en tonerkassett innehåller pulver om man jämför med en bläckpatron som innehåller bläck.

Lasern i skrivaren ritar upp bilden som ska skrivas ut i bildöverföringstrumman och tonerpulvret placeras på pappret genom statisk elektricitet och genom en att tonerpulvret värms upp av värmevalsar när pappret passerar den så fastnar det på pappret. Därefter kommer den färdiga utskriften ut.
Bläckan ger tips
TIPS!
Vill du veta mer? Läs mer om utskriftsprocessen i bloggen om Vad är en toner?

Fördelarna med en laserskrivare för svartvita utskrifter

När man ska köpa en skrivare kan det vara svårt att veta vilken man ska köpa. Här nedan ska vi beskriva fördelarna med att köpa en svartvit skrivare.

Fördelarna med svartvita utskrifter

En laserskrivare som skriver ut svartvita utskrifter så behöver man ha endast en toner, men med färglaserskrivare så behöver man ha minst fyra stycken. Av den anledningen så blir det billigare med en monolaserskrivare än med en färglaserskrivare. Vissa skrivare använder även en trumma per färg så det blir även där en extra kostnad även om trumman inte behöver bytas ut lika ofta som tonerkassetterna.

Snabba utskriftshastigheter

En monolaserskrivare skriver generellt sätt ut snabbare än en färgskrivare. Även om många färgskrivare kan skriva ut monokroma utskrifter väldigt snabbt så har en monolaserskrivare fördelen i utskriftsprocessen att papperet endast behöver passera en toner och en trumma. En färglaserskrivare har bekant fyra tonerkassetter och i många fall fyra trummor.

Pappersfack och utmatningsfack på Laserskrivare

En laserskrivare har större utrymme för papper i pappersfacket och i utmatningsfacket för att det ska vara möjligt att skriva ut större kvantiteter av dokument utan att behöva fylla på med papper så ofta. Det är en stor anledning till varför man ofta hittar en laserskrivare på kontoret.
Bläckan ger tips
TIPS!
Vill du veta mer om laserskrivare? Läs mer om skillnaderna mellan bläckstråleskrivare och laserskrivare.

Stor eller liten laserskrivare

Det finns svartvita laserskrivare i olika storlekar. En liten laserskrivare för svartvita utskrifter är mer anpassad för ett hem, hemmakontor eller ett mindre kontor. Där en eller några stycken delar på skrivaren. En större skrivare är mer anpassad för större kontor och brukar oftast även ha större utrymme för papper.

Svartvit laserskrivare med scanner och kopiator

En del svartvita laserskrivare har även funktionerna scanning, kopiator och i vissa fall fax. Dessa brukar kallas för multifunktionsskrivare eller Allt i ett skrivare. Dessa Allt i ett laserskrivare är mycket praktiska på ett kontor om man behöver skanna eller kopiera papper.
Bläckan ger tips
TIPS!
Har du svårt att välja vilken skrivare du ska köpa? Här kan läsa mer och jämföra laserskrivare eller vill du se våra bästsäljande skrivare?

Beställ även dessa produkter med din monolaserskrivare

Det finns en del tillbehör som du tyvärr inte kan vara utan när du ska använda en monolaserskrivare. Kolla på skrivarspecifikationerna att allt verkligen följer med innan du lägger din beställning. Det är inte så kul att få hem skrivaren och sen inte kunna använda den. När du köper en laserskrivare, tänk på att kolla om den levereras med USB-kabel eller nätverkskabel utifall att du köpt en nätverksskrivare. Majoriteten av alla skrivare brukar inte komma med en USB-kabel (USB-B till A).

Skrivarna brukar levereras med något som kallas starttoner. Det betyder att de endast är till för att göra testutskrifter. Passa på att beställa mer på en gång så slipper man stå utan när startpatronerna är slut. Vad vore en skrivare utan utskriftspapper, se till att du har det när lägger din beställning.
 

Vanliga frågor om svartvita laserskrivare

Vad är Monolaserskrivare?

En monolaserskrivare är en laserskrivare som endast skriver ut monokroma utskrifter. Dessa laserskrivare använder endast en svart tonerkassett och kan således endast skriva ut i färgen svart.

Hur fungerar en laserskrivare?

En laserskrivare använder sig av laser som ritar upp texten eller bilden som ska skrivas ut på bildöverföringstrumman. Trumman blir negativt laddad där lasern lyser och tonerpulvret fäster på de negativt laddade delarna på trumman. Därefter hamnar pulvret på papperet och fastnar på papperet via statisk elektricitet för att till sist med hjälp av värme smälta fast på papperet.

Vilken laserskrivare är bäst?

Det beror på vilka behov du har. Ska du endast skriva ut i svart eller behöver du kunna skriva ut färgutskrifter. Behöver du kunna skanna och kopiera? Hur många ska använda skrivare? Alla dessa faktorer är viktiga när du ska välja den bästa laserskrivaren för dig.

Har du fler funderingar angående Monolaserskrivare, kontakta oss så hjälper vi dig.