123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Jabra Evolve2 65 MS Trådlöst Mono Headset med Laddstation, svart

2 250 kr (Inkl. 25% Moms)
(1 800 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Jabra Evolve2 65 mono headset med laddstation är designad för att hålla dig flexibel. Jobba var du än är med överlägset ljud. Unika resultat kräver unik samtalsprestanda och sömlöst, professionellt ljud är det som gör skillnaden. De har tagit den otroliga samtalsprestandan hos Evolve-serien och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla, professionella mikrofoner och lägga till ett avancerat digitalt chip och den senaste tekniken för signalbearbetning. Resultatet är unik samtalskvalitet, varje gång.

Jabra har konstruerat detta headset med kraftfulla läckagetoleranta 40 mm högtalare och utrustat det med de mest avancerade digitala chipset någonsin. Med Evolve får du musik av högsta klass under arbetet. Med Evolve2 tar ljudkvaliteten dig till en helt ny nivå. Oavsett om du jobbar på kontor eller är på språng så kan bakgrundsljud verkligen vara störande. Sätt på dig Evolve2 65 och känn bruset omkring dig försvinna direkt när de isolerande, ovala öronkuddarna och den banbrytande nya vinklade designen på öronkuddarna samverkar för att effektivt blockera omgivningen och ge passiv ljudisolering på en helt ny nivå. Oavsett om du har en rad med möten, rör dig i korridorerna eller jobbar på distans så är det bra att veta att ditt headset klarar tempot. Den avancerade batteritekniken och vårt otroliga lilla chipset har hjälpt oss krama ur branschledande 37 timmars effekt av detta kraftfulla trådlösa headset.

Evolve2 40 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications) för verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen.

Förpackningen innehåller: headset, Bluetooth adapter, laddstation, användardokument.

videos
Specifikationer
Ljud: mono Varumärke: Jabra
Sort: headset Anslutning: Bluetooth
Typ: trådlös Frekvens: 20 - 20.000 Hz
Färg: svart