123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Scrub Daddy

Beställ dina rengöringssvampar från Scrub Daddy här. Dessa produkter kännetecknas av sin praktiska design och multifunktionalitet. De effektiva svamparna har en mängd olika användningsområden. De kan användas som disksvampar eller rengöringssvampar för olika typer av ytor och material.
1 - 0 av 0

Scrub Daddy

Köp dina Scrub Daddy svampar här

Scrub Daddy svamparna är väldigt effektiva svampar som kan användas på alla olika ytor. Man kan använda svamparna till en mängd olika saker som att diska eller för att rengöra badrummet. Oavsett vilken du använder dom för så kommer du att få en fantastiskt ren disk eller rena ytor. Dessa smiley svampar är otroligt praktiska och mycket prisvärda. Beställ dina Scrub Daddy svampar här.

Fördelarna med Scrub Daddy rengöringssvamparna

Det finns många fördelar med Scrub Daddy rengöringssvampar. Texturen på svampen ändras beroende på om man använder kallt eller varmt vatten. Vid varmt vatten så blir svampen mjuk och kan enkelt användas för att kunna komma åt smuts som är svåråtkomligt. När man sköljer den med kallt vatten så blir den hård och kan användas för att skrubba bort intorkad smuts. De är tillverkade i FlexTexture material som påverkas av temperaturen på vattnet.

Det finns ett syfte med formen på Scrub Daddy disksvamparna. Det är tillverkade i formen av en smiley, med ögon, mun och hår. Genom att stoppa in besticken i munnen på smileyn kan man snabbt och enkelt göra rent besticken på både ovan- och undersidan samtidigt. Den runda formen med det spetsiga håret är perfekt för att göra rent insidan av dricksglas och glasburkar. Stoppa in fingrarna i Scrub Daddy smileyns ögon och sedan in i glaset och med cirkelrörelser så får du rent glaset på nolltid.

Dessutom så har svampen en lång hållbarhet och håller sig luktfri upp till 8 veckor. Här nedan ser ni sammanfattat några av alla fördelar med svamparna från Scrub Daddy:
  1. Texturen på disksvampen ändras beroende på temperaturen på vattnet
  2. Formen på Scrub Daddy svampen har många funktioner
  3. Svampen har en lång hållbarhet
  4. Rengöringssvampen håller sig luktfri väldigt länge

Scrub Mommy svamp och Power Paste allrengöringsmedel

Vid en första anblick så skiljer sig inte Scrub Mommy svamparna från Scrub Daddy svamparna, de har samma form och storlek. Men Scrub Daddy är tillverkad av enbart FlexTexture material och Scrub Mommy svamparna är av två olika material. Den ena sidan är av FlexTexture och den blir mjuk med varmt vatten och hård med kallt vatten. Den andra sidan är tillverkad i ResoFoam och förblir alltid mjuk. ResoFoam sidan absorberar vätska bättre och skapar mer skum och passar väldigt bra vid diskning.

Power Paste allrengöringsmedlet från Scrub Daddy är ett skonsamt medel som är perfekt till att rengöra alla olika typer av ytor. Rengöringsmedlet Power Paste är fri från kemikalier och är ett mycket effektivt rengöringsmedel som enkelt tar bort de allra mest envisa fläckarna. Power Paste blir extra effektivt tillsammans med Scrub Mommy svampen.

Användbara produkter med Scrub Daddy svampar

Ett rengöringsmedel som passar mycket bra tillsammans med Scrub Daddy och Scrub Mommy svamparna är The Pink Stuff. Det virala märket The Pink Stuff är helt veganskt och har många olika typer av rengöringsmedel. Alltifrån allrengöringsmedel till fläckborttagningsmedel. The Pink Stuff och Scrub Daddy produkterna är tillsammans en oslagbar kombination.

Svamparna kan fördelaktigt användas som disksvamparna och på grund av den speciella texturen kan man använda både varmt och kalt vatten. Glöm inte att även beställa diskmedel om du diskar för hand. 

Diskar man ofta för hand så är det lätt hänt att man blir torr om händerna. Speciellt under dem kallare årstiderna. Använd handkräm efter disken för att återfukta huden och motverka att man får torra händer. 

Vanliga frågor om Scrub Daddy svampar

Vad är Scrub Daddy för något?

Scrub Daddy tillverkar rengöringsprodukter och de är mest känd för Scrub Daddy svamparna. Svamparna är väldigt praktiska och multifunktionella rengöringssvampar. Svamparna är i en form av en smiley.

Vad gör Scrub Daddy svampar så speciella?

Scrub Daddy svamparna tillskillnad från vanliga disksvampar, kan ändra textur om man använder varmt eller kallt vatten. Vid varmt vatten så blir svampen mjuk och vid kallt vatten så blir svampen hård. Det betyder att man kan enkelt göra rent insidan av ett glas med den mjuka svampen och skrubba bort torkade matrester med den hårda svampen.

Vad är det för skillnad mellan Scrub Daddy och Scrub Mommy?

Skillnaden är att de är gjorda av olika material. Scrub Daddy svamparna är tillverkade av enbart FlexTexture material som blir mjuk med varmt vatten och hård av kallt vatten. Medans Scrub Mommy svamparna har FlexTexture material på ena sidan och ResoFoam på andra. ResoFoam är alltid mjuk och absorberar vätska bättre.

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss så ska vi hjälpa er.