123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Makita batterier

Här hittar du enkelt Makita batterier och laddare till ditt verktyg. I vårt sortiment så hittar du högkvalitativa batterier från vårt eget varumärke. Ni hittar batterier med olika spänningar och kapaciteter som passar olika Makita verktyg. Beställ innan kl 16.00 så skickar vi redan samma dag.
1 - 0 av 0

Beställ billiga Makita batterier och laddare här

Vi har en mängd olika Makita batterier till sladdlösa verktyg som man kan köpa billigt. Makita är känt för att tillverka pålitliga verktyg av hög kvalitet. Detsamma gäller batterierna och laddarna men att köpa ett originalbatteri kan vara dyrt. Därför så har vi våra egna batterier som är av samma höga kvalitet och prestanda men som vi säljer till ett lägre pris. Våra låga priser är perfekt för dig som behöver ett ersättningsbatteri. Med ett ersättningsbatteri kan du fortsätta arbeta med Makita verktyget medan det andra laddar. Förutom verktygsbatterier har vi även alkaliska batterier som kan vara av intresse.

Vi har ett brett utbud av batterier med olika spänningar och kapacitet med tillhörande laddare. Vi skickar dina produkter snabbt och säkert så att du kan fortsätta använda dina Makita verktyg med full kapacitet.

Använd Makita verktygsbatterier på rätt sätt för bästa prestanda och livslängd

Ett batteri har en begränsad livslängd. Du kan förbättra livslängden på Makita batteriet genom att använda det på rätt sätt. Ett batteri har ett begränsat antal laddningscykler som den kan gå genom innan de elektriska komponenterna blir utslitna. Med dessa tips kan du enkelt optimera prestandan och livslängden på ditt Makita batteri.
  1. Ladda verktygsbatteriet fullt innan du använder det för första gången. Använd därefter batteriet ända tills att det är urladdat, innan du laddar det igen.

  2. Undvik att överladda batteriet, det kan minska batteriets livslängd. Ta bort batteriet från laddaren när det är fulladdat.

  3. Ladda inte batteriet direkt efter användning. Låt batteriet svalna först innan du börjar ladda den. Ha ett extra batteri redo så att du enkelt kan fortsätta med ditt arbete.

  4. Regelbunden användning av batteriet säkerställer en längre livslängd och prestanda på batteriet.

  5. Ladda verktygsbatteriet vid temperaturer mellan 10°C och 40°C. Kallare eller varmare temperaturer påverkar laddningsprocessen.

  6. Använd ett extra batteri som du kan alternera mellan när du utför långa eller tunga arbeten med verktyget.

  7. Undvik att de elektriska komponenterna på batteriet kommer i kontakt med fukt, vatten eller direkt solljus. Skulle du t.ex. tillfälligt behöva förvara verktygsbatteriet i en fuktig miljö? Då är det bättre att batteriet är anslutet till verktyget så att de elektroniska komponenterna är täckta.

Så här väljer du rätt Makita batteri till ditt verktyg

Makita är en välkänd tillverkare av verktyg och det finns massor av olika typer av verktyg och således även en mängd olika typer av batterier. Batterierna skiljer sig åt genom spänning och kapacitet men även batterityp.

Kompatibilitet

Välj Makita batterier som är kompatibla med ditt Makita elverktyg. Genom att söka på batterinumret så hittar du enkelt vilka batterier som är lämpliga för just ditt verktyg. Varje batteri har ett unikt nummer som gör det lätt att hitta rätt extra- eller ersättningsbatteri. Du hittar batterinumret på etiketten på batteriet. När du hittat det är det enkelt att bara sök upp den här på sidan för att kunna beställa ett nytt batteri.

Batterispänning

En av det viktigaste faktorerna att överväga när man väljer Makita batteri är spänningen på batteriet. Spänningen avgör till stor del vilka verktyg som batteriet är lämpligt för. Är det fel spänning så kan man skada verktyget.
  • 6V till 15V batterier är lämpliga till lättare arbete.
  • 12V till 18V batterier är lämpliga till medeltungt arbete.
  • 18V och uppåt är lämpligt för tungt arbete.

Batterikapacitet

Batteriets kapacitet beror på hur mycket ström det innehåller. Desto större kapacitet ett batteri har, desto längre räcker batteriet. Om du använder ditt verktyg under långa perioder åt gången så är det bra om man väljer ett batteri med hög kapacitet. Det går även utmärkt att ha två eller fler uppsättningar batterier så att man kan fortsätta arbetet utan avbrott.

Makita LXT batterier

LXT står för Lithium Extreme Technology och är batterier som fungerar till olika Makita verktyg. Batterierna kan bytas mellan olika enheter som har samma spänning. T.ex. om du använder en skruvdragare men behöver använda sticksågen för ett annat jobb. Då tar du bara ut batteriet från skruvdragaren och stoppar in den i sågen och fortsätter med ditt arbete. Ett bra tips är att alltid ha med sig ett extra batteri så att man slipper onödiga avbrott.

Andra produkter som kan vara av intresse

Vanliga frågor om Makita batterier

Hur länge håller ett Makita batteri?

Det beror på hur många Ah (amperetimmar) Makita batteriet har och hur hårt du kör med verktyget. Om batteriet har t.ex. 2 Ah så kan den räcka i 2 timmar om du använder 1 ampere i strömstyrka per timme. Använder du 2 ampere i strömstyrka per timme så räcker den i 1 timme.

Har alla Makita samma batteri?

Alla Makita verktyg använder inte samma batteri. Batterierna måste passa till verktyget och ha samma spänning. Makita LXT batterier är en serie batterier som kan funka till flertalet olika verktyg. Har du ett batteri från den serien så passar den till flera verktyg som använder samma spänning.

Var kan jag köpa billiga Makita batterier?

Här hittar du billiga Makita batterier med olika spänningar och kapaciteter till många olika typer av verktyg. Våra egna högkvalitativa batterier till Makita verktyg är tillverkad enligt de högsta kvalitetsstandarderna och uppfyller alla europeiska riktlinjer inom säkerhet, hälsa och miljö.

Har du frågor eller funderingar angående batterierna. Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna.