123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Etiketter & Tejp

Köp etiketter till etikettskrivare och tape till märkmaskiner. Vi erbjuder er original etiketter och våra egna högkvalitativa etiketter till lägsta möjligaste pris. 

Beställ dina etiketter och tejp enkelt online

På 123ink.se hittar du mycket prisvärd tejp för märkningsmaskiner och ett brett utbud av (termiska) etiketter till etikettskrivare från Brother och Dymo, men vi har även etiketter från Canon och Epson. Etiketter och tejp från dessa kända varumärken är lätt att hitta på vår sida, det är bara att klicka på varumärket och sedan så kan man söka fram etiketten eller tejpen igenom etikettmaskinen eller genom etikett eller tejpnummer. Du får då fram alla etiketter eller tejp som passar till din etikettskrivare, du kommer även få fram 123inks egna mycket prisvärda varumärke som är billigare och av lika bra kvalitet som originalen.
 
En ny etikettskrivare eller kontorsmaterial?
 
Behöver kontoret en ny etikettskrivare, men ni kanske inte vet vilken ni behöver? Det finns två stora aktörer på den Svenska marknaden och det är Dymo och Brother, det finns sedan olika typer av etikettskrivare som märkmaskiner, etikettskrivare och industriella etikettskrivare. Sen är det mycket efter vilket behov man har och det kan man läsa mer om under produkterna. Vi har även hel del kontorsmaterial som du kan beställa samtidigt som när du beställer etiketter eller tejp till etikettskrivare, kanske överstrykningspennor eller en ny sax?
 
 Har du frågor om etiketter eller tejp till etikettskrivare, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter