123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Hombli Chime 2 för Smart Doorbell

375 kr (Inkl. 25% Moms)
(300 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Hombli Chime 2 är en smart, strömlinjeformad ringsignal som utökar din smarta dörrklockas funktionalitet. Chime 2 kan användas i kombination med Hombli Smart Doorbell och fungerar i denna kombination som en smart högtalare; när dörrklockan ringer avger Chime 2 en tydligt hörbar ringsignal. Du behöver inte ha din smartphone till hands för att höra att det ringer på din dörr.

Signalen från Chime 2 har en räckvidd på upp till 300 meter. Som ett resultat kan du säkert placera en Chime 2 på en annan våning, så att du kan vara säker på att du inte missar ett besök. Du kan välja mellan 21 olika ringsignaler, samt 4 volymnivåer.

Det är också möjligt att koppla flera Chimes till en Hombli Smart Doorbell, så att du har täckning över hela hemmet. Du kan också länka flera Hombli smarta dörrklockor till en Chime 2 och associera varje dörrklocka med en annan ringsignal.

Installationen av Chime 2 är mycket enkel. Denna behöver bara kopplas in i uttaget, varefter du kan ansluta Chime till Hombli Smart Doorbell med Hombli-appen (för iOS eller Android). 

videos
Specifikationer
WiFi: ja Varumärke: Diversen
Färg: vit / grå
Funkar med
Tuya Google Siri Alexa