123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Hombli Smart Bluetooth Bridge | vit

550 kr (Inkl. 25% Moms)
(440 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Hombli Smart Bluetooth Bridge skapar ett Bluetooth-nätverk för dina Hombli smarta sensorer, och bildar den väsentliga länken mellan sensorerna och appen på din enhet. Denna version finns i färgen vitt.

The Bridge använder WiFi-signalen från ditt lokala nätverk för att konfigurera en Bluetooth 4.2- eller 5.0-anslutning. För korrekt funktion måste Smart Bluetooth Bridge installeras inom ett avstånd på upp till 50 m från WiFi-signalen; det här är väldigt enkelt, du behöver bara placera smart bridge i ett vägguttag. Bluetooth-signalen som sätts upp av Bridge har en maximal räckvidd på inte mindre än 90 m, så att du har tillräcklig täckning för att ansluta flera sensorer via denna Bridge.

Du kan använda Bridge och anslutna sensorer med Hombli-appen (för iOS eller Android) eller med en röstassistent som Google Assistant eller Amazon Alexa.

Denna Bridge uppfyller de högsta säkerhetskraven inom området cybersäkerhet och integritet. Datan på Hombli Smart Bluetooth Bridge är krypterad och endast tillgänglig för ägaren.

videos
Specifikationer
WiFi: ja Färg: vit
Typ: Bridge Varumärke: Hombli
Mått: 57 x 22 mm Spänning: 230
Funkar med
Google Alexa