123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Hombli Smart Bluetooth PIR Motion Sensor | vit

250 kr (Inkl. 25% Moms)
(200 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Säkra ditt hem och automatisera dina smarta enheter med denna smarta rörelsesensor från Hombli. PIR-sensorn kan känna av rörelse under de svåraste omständigheterna och ser till att du alltid vet vad som händer hemma. Denna version kommer i färgen vitt.

Denna smarta rörelsesensor har ett detekteringsområde på 8 m och en vinkel på 120°. Genom att använda infraröd teknik (PIR, Passive Infrared Sensor) registrerar sensorn varje rörelse och fungerar även när det är helt mörkt i ett rum.

Smart Motion Sensor fungerar med bluetooth. Med Hombli Smart Bluetooth Bridge skapar du ett Bluetooth-nätverk med en räckvidd på 90 m, till vilket du kan ansluta ett stort antal sensorer, för långtgående integration och fullständig säkerhet och automatisering av ditt hem.

Med Hombli-appen för iOS eller Android) kan du ställa in och använda sensorn. Du kan även få aviseringar via denna app när sensorn upptäcker rörelse. Dessutom går det att ställa in scenarier, till exempel att automatiskt slå på smarta lampor när en rörelse upptäcks. Det är även möjligt att använda sensorn i kombination med Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri.

En självhäftande tejp medföljer Hombli Smart Motion Sensor så att sensorn enkelt kan placeras på en slät yta. Sensorn drivs av ett utbytbart CR2 litiumbatteri med en livslängd på mer än ett år. Batteriet ingår.

videos
Specifikationer
Typ: Rörelsesensor Varumärke: Hombli
Mått: 38 x 35 mm Spänning: 3
Färg: vit Synvinkel: 120 °
Glöm inte att beställa!
Hombli Smart Bluetooth Bridge | vit

Hombli Smart Bluetooth Bridge | vit 550 kr

Funkar med
Google Alexa