123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Hombli Smart smoke detector | vit

780 kr (Inkl. 25% Moms) (624 kr Exkl. 25% Moms )
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Med den vita Hombli Smart smoke detector upptäcker du om det brinner där hemma även när du inte är hemma. Via appen på telefonen så kan du snabbt få reda på om det brinner. Det kommer ett snabbt och högt larm i telefonen och du kan direkt kalla på hjälp och kontrollera att alla är säkra. Appen ger också råd om vilka åtgärder som ska vidtas i händelse av brand.

Det finns en "mute" funktion både på appen och på brandvarnaren så att man stänga av larmet vid falsklarm. Men gör det alltid efter att du kontrollerat att det verkligen inte brinner. Du kan enkelt stänga av ljudet i Hombli-appen, eller genom att trycka i mitten på brandvarnaren. Rökdetektorn kommer automatiskt att kontrollera igen efter 10 minuter från att man aktiverat mute-funktionen.

Smart Smoke Detector kommer att testa batteriet och sensorn varje vecka för att säkerställa att allt fungerar korrekt. När något är fel kommer det omedelbart att skicka ett meddelande till dig som förklarar vad du ska göra. Batterierna räcker i 10 år, du kan även kontrollera aktuell batteristatus i appen.

Det magnetiska fästet gör att du kan installera brandalarmet på bara några sekunder. Fäst bara fästet med 3M-tejp i taket eller med en enda skruv. Allt du behöver göra efter installationen är att ansluta enheten till WiFi nätverket och lägga till den i Hombli-appen.

Detta medföljer i förpackningen:
1x Smart brandvarnare
1x fäste
1x magnetfäste
2x skruvar
2x pluggar

videos
Specifikationer
Batterier ingår: ja Varumärke: Hombli
Batterityp: internt batteri Antal: 1 st
WiFi: ja Strömförsörjning: batterier
Typ: röklarm Används: inomhus
Färg: vit Ljudnivå: 85 dB