123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Julgranar

Vi har julgranar i olika storlekar och utföranden. I vårt utbud finner du allt från bordsgranar till större julgranar i verklig storlek. De finns både med och utan belysning. De större julgranarna passar bra att ställa på golvet. 
Hos oss finner du julgranar av bra kvalitét och till ett billigt pris.
1 - 0 av 0

Julgranar

Köp en julgran och skapa en mysig julstämning

Vi har ett stort utbud av julgranar i många olika storlekar. Oavsett storlek på rum eller takhöjd finns det något som passar. Dekorera med en stor eller flera små granar efter tycke. Gör granarna lite mer personliga med valfritt pynt, till exempel glitter och julgranskulor.

Vissa av julgranarna fungerar även för utomhusbruk. Lamporna drivs av antingen batterier eller stickkontakt. För de granar som inte kommer med lampor kan du själv välja vilken typ du önskar. Se bara till att dom är anpassade för utomhusbruk om du önskar att ha julgranen ute. Dela med dig av din härliga julstämning genom att exempelvis placera en stor julgran utomhus eller en liten i ett fönster så att alla kan se den. Alla våra julgranar är i plast.

Julgran med belysning

När du köper en julgran med LED belysning behöver du inte sätta upp lamporna själv.
De sitter redan jämnt fördelade runt granen så att du inte behöver tänka på det.Genom att köpa en gran med belysning kan du fokusera mer på att dekorera din gran med diverse glitter och julgranskulor. Om du vill använda julgranen utomhus och inte vill ha pynt så har du ändå LED belysning anpassad för utomhusbruk.

Julgran utan belysning

Kanske önskar du variera belysningen på granen med exempelvis olika färger eller typer av lampor passar en julgran utan belysning bra. Dessa fungerar mer som vanliga julgranar och fungerar bra att placera dina julklappar under men även att dansa runt. Du kanske endast vill ha en enkel gran eller endast med pynt.

Andra användbara produkter för julgranar

Dekorera din gran med valfri ljusslinga eller julgransbelysning. Det finns även andra typer av belysning som går att dekorera din gran med, exempelvis glaskulor med LED lampor eller liknande. Gillar du färger kan du hänga upp en ljusslinga med olikfärgade lampor.

Gillar du däremot den klassiska julbelysningen kan du sätta upp LED antikljus anpassade för julgranar. När det är dags att städa bort julen kommer förvaringslådorna väl till hands. Samla allt ditt julpynt i en och samma låda för att enkelt plocka fram det igen.
 

Vanliga frågor om julgranar

Hur länge håller en julgran?

Om du sköter din plastgran rätt och förvarar den bra så håller den flera år. Se till att hålla den torr och ren så minskar du risken för skador på din plastgran. Se till att inte husdjur tuggar och klättrar i den.

Hur förvarar man en julgran?

Förvara gärna din plastgran i sin kartong eller annan skyddande förpackning. Detta gör att plastgranen skyddas från smuts, damm och slitage. Genom att förvara plastgranen på ett bra sätt håller den längre.

Kan man ha en julgran utomhus?

Det finns plastgranar som är speciellt anpassade för utomhusbruk, läs specifikationerna om just din gran för att ta reda på detta. Sätter du själv på lampor är det viktigt att även dessa är anpassade för utomhusbruk.

Från oss alla till er alla, en riktigt god jul! Om du har övriga frågor eller funderingar, kontakta oss via mejl, chatt eller telefon så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!