123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Anslutning

Anslutning
En skrivare måste vara ansluten till ett trådbundet eller trådlöst nätverk för att kunna skriva ut dina utskrifter. Det finns olika typer av nätverk. Specifikationerna anger vilka nätverk skrivaren kan anslutas till. Möjliga anslutningar är Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct och Bluetooth.
 
Nätverk Anslutning
Ethernet Trådbunden
Wi-Fi Trådlös
Wi-Fi direct Trådlös
Bluetooth Trådlös

Ethernet
En trådbunden anslutning är det mest stabila och det mest pålitliga sättet att arbeta. Anslut skrivaren till routern med en nätverkskabel. Nu kan skrivaren nås via dina nätverk och det är möjligt att skriva ut direkt.

Wi-Fi
En skrivare med Wi-Fi gör det möjligt att skriva ut trådlöst. Detta ökar användarvänligheten. Skrivaren är ansluten utan att behöva ansluta till datorn. Detta gör Wi-Fi-skrivaren tillgänglig för alla datorer/smartphones/paddor i ditt nätverk. Eftersom skrivaren inte behöver anslutas med en kabel kan du välja var enheten ska placeras. 

Wi-Fi direct
Med Wi-Fi Direct kan du skriva ut trådlöst även utan nätverk. Wi-Fi Direct skapar en trådlös nätverksanslutning till din skrivare utan att gå igenom en trådlös router eller åtkomstpunkt. Du behöver inget lösenord eller modem för att fjärrskicka utskrifter till skrivaren. Det liknar bluetooth, men fungerar på större avstånd och är snabbare.

Bluetooth
Säger specifikationerna att du kan skriva ut via Bluetooth? Då är skrivaren utrustad med en Bluetooth-adapter och du kan skriva ut trådlöst via den här funktionen. Observera: det är viktigt att din dator eller bärbara dator också är utrustad med en Bluetooth-adapter. En specifik version av Bluetooth är Bluetooth Low Energy (BTLE). BTLE är lämplig för låg energiförbrukning och med mindre bandbredd.