123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Finish

Finish på LED lampor

II vår webshop hittar du LED lampor med olika finish. I specifikationerna under under varje produkt ser du vilken finish lampan har. Nedan visar vi de vanligaste typerna.

 
Klar  Matt Guld TitanFörklaring av olika finish

Klar: en LED lampa med en klar finish släpper igenom allt ljus och lyser därför starkt. Vi rekommenderar inte denna typ av lampa för öppna armaturer då den kan ge bländande ljus.


Matt: en LED lampa med en matt finish ger ett diffust, mindre starkt ljus. Denna typ av lampa är därför ett bra alternativ för öppna armaturer.


Guld: en LED lampa med guldfärgad finish ger lampan en vintage look. Passar bra i en öppen armatur för en klassisk eller retroinspirerad inredning. Har den synliga glödtrådar ger detta lampan en fin effekt både tänd och släkt. Lampans finish skapar en varmare ljusfärg vilket gör belysningen mycket stämningsfull.


Titan: en LED lampa med titan eller rökig (decoled) finish ger LED lampan ett industriellt utseende med sin gråa ton. Tillsammans med glödtrådarna skapar detta ett robust utseende och skapar atmosfär i en modern inredning. Denna typ av lampa är idealisk för användning i en öppen armatur.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev