123ink - SkrivarblÀck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
LagervÀgen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

PopulÀra produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Batterier🔋

Vi har ett stort sortiment av batterier frĂ„n kĂ€nda tillverkare till lĂ„ga priser. Du hittar allt ifrĂ„n AAA, AA till laddningsbara batterier och laddare. HĂ€r hittar du massaor av olika typer av batterier som man behöver i vardagen eller till olika elverktyg. BestĂ€ll vĂ„ra egna högkvalitativa varumĂ€rkes batterier och spara extra mycket!
1 - 0 av 0

Batterier🔋

Köp billiga batterier till dina enheter

Allt fler enheter anvĂ€nder sig av batterier dĂ„ fler och fler enheter Ă€r trĂ„dlösa. Vi har mĂ€ngder av olika typer av batterier för att kunna förse dig med det batteri du behöver. Du hittar batterier frĂ„n vĂ€lkĂ€nda varumĂ€rken som Duracell, Philips och mĂ„nga fler till mycket bra priser. Vi har Ă€ven vĂ„ra egna batterier som heter Xtreme Power och Ă€r kvalitativa högkapacitetsbatterier som du fĂ„r till lĂ€gre pris. 

Batterier Àr viktigt att ha hemma

Vi anvÀnder fler och fler elektriska apparater, varav mÄnga behöver batterier. Vi anvÀnder batterier i vÄra trÄdlösa tangentbord, till den trÄdlösa musen, ficklampor, elverktyg och till mÄnga andra elektroniska apparater. TyvÀrr sÄ tar batteriet slut nÄgon gÄng och dÄ Àr det bra om man har extra batterier hemma. Det blir lite trÄkigt om ficklampan har slut pÄ batterier om det blir strömavbrott. Se till att du har nÄgra olika typer av extra batterier. Batterier som Àr bra att alltid ha hemma:
  • AA batterier - AnvĂ€nds till en mĂ€ngd olika enheter som t.ex. ficklampor, fjĂ€rrkontroller, leksaker, spelkontroller och mĂ„nga fler enheter.
  • AAA batterier - AnvĂ€nds till en mĂ„ngd olika enheter som t.ex. ficklampor, fjĂ€rrkontorller, leksaker, LED ljus och mĂ„nga fler enheter.
  • E batterier (9V) - AnvĂ€nds till bland annat: brandvarnare, vĂ€ggklockor och gitarrpedaler. 
Dessa tre Àr en bra början pÄ extra batterier som Àr bra att ha hemma. Sen kan det finnas enheter som Àr viktiga för dig som anvÀnder andra batterier. Fyll pÄ med de batterier du behöver för dina enheter.

Batterier till arbetsplatsen

MĂ„nga enheter pĂ„ arbetsplatsen anvĂ€nder sig av batterier oavsett om det Ă€r ett kontor eller lager. TrĂ„dlösa tangentbord och möss anvĂ€nds frĂ€mst pĂ„ kontor och anvĂ€nder sig av AAA respektive AA batterier. MĂ€rkmaskiner Ă€r nĂ„got man ofta hittar pĂ„ en arbetsplats och dessa kan man anvĂ€nda antingen med adapter, AA eller AAA batterier. Se till att företagets enheter har extra batterier sĂ„ att du slipper stĂ„ utan. 

VĂ„ra egna Xtreme Power batterier

Vi har vÄra egna batterier som heter Xtreme Power och dessa Àr av hög kvalitet. De har en högre batterikapacitet (mAh) Àn mÄnga av de andra varumÀrkena. Det betyder att du kan anvÀnda dem lÀngre innan du behöver byta batteri. Dessutom sÄ Àr dem billigare. Du fÄr mer batteri för pengarna med Xtreme Power.

Billiga batterier i storpack

Till mĂ„nga av vĂ„ra batterier erbjuder vi Ă€ven möjligheten att köpa ett storpack. Köper du ett storpack sĂ„ fĂ„r du ett lĂ€gre pris per batteri Ă€n om du köper ett standardpack. Förutom att priset Ă€r billigare per batteri sĂ„ rĂ€cker de lĂ€ngre och du slipper stĂ„ utan nĂ€r du verkligen behöver ett batteri. 

PopulÀra produkter som anvÀnder batterier

Det finns mĂ€ngder av olika typer av enheter som anvĂ€nder batterier. Det finns vissa produkter som man anvĂ€nder dagligen i hem och pĂ„ kontor som Ă€r batteridrivna. Datormöss och tangentbord Ă€r sĂ„dana produkter som anvĂ€nder batterier (om dem Ă€r trĂ„dlösa). MĂ€rkmaskiner Ă€r ett annat exempel som man ofta anvĂ€nder pĂ„ en arbetsplats som Ă€r batteridrivna. Det finns Ă€ven mĂ„nga ljusslingor som anvĂ€nder batterier. 
 

Vanliga frÄgor

Var kan man köpa billiga batterier?

Vi har ett stort utbud av olika typer av billiga batterier med olika funktioner. VĂ€lj dina billiga batterier bland alla dessa olika typer:
  • Alkaliska batterier
  • Uppladdningsbara batterier
  • Batterier för hörapparater
  • Knappcellsbatterier
  • Litiumbatterier
  • Dammsugarbatterier
  • Verktygsbatterier

Vad Àr det för skillnad pÄ AA och AAA batterier?

BÄde AA och AAA batterier Àr dem allra vanligaste batterierna. AA batterier Àr tjockare Àn AAA batterier och anvÀnds oftast i enheter som krÀver mer strömförsörjning dÄ dess kapacitet (mAh) Àr större. AAA Àr smalare Àn AA batterier och har inte lika hög kapacitet (mAh).

Var slĂ€nger jag batterier?

Lösa batterier ska du slÀnga i en batteriholk som du kan finna vid en Ätervinningscentral eller i ett miljörum eller soprum vid din bodstadsomrÄde. Inbyggda batterier ska lÀmnas med elavfall.

Vilka batterier Àr bÀst?

Uppladdningsbara batterier Àr bÀst för miljön, dÄ dem gÄr att ÄteranvÀnda till skillnad frÄn andra batterier. Det blir billigare i lÀngden att anvÀnda uppladdningsbara batterier Àn vanliga alkaliska batterier.

Har du frÄgor om vÄra batterier eller om vÄra andra produkter sÄ kan du kontakta kundtjÀnst, sÄ kommer de att hjÀlpa dig.