123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo review
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Ny kategori med skärmskydd

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populära produkter

Anteckningsblock

I vårt sortiment finns en mängd olika varianter på anteckningsblock. Du kan köpa blocken i flerpack eller styckvis, de finns även i olika storlekar som A3, A4 och A5. Det finns linjerade, rutade och blanka sidor, som passar för olika ändamål. Hos oss hittar ni anteckningsblock till låga priser och snabb leverans.
1 - 0 av 0

Anteckningsblock

Anteckningsblock för hem och kontor

Anteckningsblock är bra att ha på kontoret, arbetsplatsen och i hemmet. Det kan även vara händigt att bära med sig ett anteckningsblock. För detta ändamål finns det block med linjerade sidor och olika storlekar. Ett lite mindre anteckningsblock i kan vara i perfekt storlek att bära med sig i väskan om man behöver det lätt tillgängligt.

Anteckningsblock passar alla åldrar, man kan exempelvis använda dem för att skriva ner information under ett telefonsamtal, vilket hjälper dig att komma ihåg och slippa be om upprepning. 

Linjerat och rutat anteckningsblock i olika storlekar

Anteckningsblockets sidor är fästa i överkant vilket gör att man bläddrar uppåt till skillnad från andra block där man bläddrar åt vänster. De finns i storlekar som exempelvis A4, A5, A6 och A7.  Rutat anteckningsblock passar perfekt för att skriva ner siffror, uträkningar eller ritningar.
Linjerat anteckningsblock är mer anpassat för skrift, linjerna gör det enklare att få till en rak text.
Anteckningsblock med blanka sidor kan du skriva eller teckna på fri hand.

Anteckningsblock har många olika syften. Här är några tips på vad man kan använda dem till:
  • A4 anteckningsblock passar bra att ha på ett skrivbord på ett kontor.
  • Anteckningsblock A5 passar perfekt att skriva ner viktiga anteckningar under ett möte. 
  • Anteckningsblock i storleken A6 och mindre passar perfekt att stoppa i fickan eller väskan. 
  • A7 kan man använda för att snabbt skriva ner korta notiser, inköpslistor och dylikt.
Anteckningsblock har en rad olika användningsområden, vilket gör det enkelt för dig att hitta någon storlek och modell som passar dina ändamål.

Kollegieblock med linjerat eller rutat papper

Kollegieblock, även kallat spiralblock. På kollegieblock är sidorna bundna i en spiral vid sidan eller i överkanten av blocket. Dessa passar bra att använda sig av i skolan. Kollegieblock finns i rutat vilket lämpar sig bra för exempelvis matte. Linjerat är mer anpassat för text och kan användas för de flesta ämnena.  

Anteckningsböcker med snygga omslag

Anteckningsböcker är bundna och passar bra för privata anteckningar, dagböcker, dikter osv. Det är lätt att bära med sig i väskan eller liknande, vilket gör det enkelt att snabbt skriva ner något du inte vill glömma bort. Det går även att använda som skissböcker samt rita och måla i dem.

Användbara produkter för anteckningar och noteringar

Hos oss finns det även indexflikar som hjälper dig att hålla ordning och kategorisera sidor i ditt skrivblock. Kategorisera dina skolämnen eller liknande i färgflikar för att lätt hitta rätt.
Överstrykningspennor är perfekta för att markera särskilda stycken på en sida. Du hittar förhoppningsvis något som passar dina ändamål. Vi har även andra pennor i många olika färger och former. Det finns både bläck och blyerts beroende på vad man själv föredrar. Andra saker du kanske finner intressant


 

Vanliga frågor om anteckningsblock

Vad är det för skillnad på anteckningsblock och kollegieblock?

Både kollegieblock och anteckningsblock finns som linjerade och rutade, skillnaden är att kollegieblock ofta har toppspiral alternativt spiralbundna vid sidan. Anteckningsblock brukar däremot vara inbundna längst upp som blädderblock.

Finns det anteckningsblock med hålade papper?

Ja, det finns många block med hålade papper, både blanka, randiga och rutade. Många har även en perforering så att du lätt kan avlägsna pappret och undvika fula kanter.

Var köper man billiga skrivblock?

Billiga anteckningsblock hittar man här. Vi har ett stort utbud av kollegieblock, anteckningsböcker och anteckningsblock i olika storlekar. Vi har ständigt låga priser på skrivblock.

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.