123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Brevkorgar

Här finner du får utbud av praktiska brevkorgar för att organisera dokument mm.
Du kan enkelt sortera bland exempelvis dina papper och fakturor med brevkorgar. Med brevkorgar kan du både på kontoret och i hemmakontoret snabbt få det organiserat och hålla isär dina papper. 
Hos oss finner du brevkorgar av bra kvalitét och till ett billigt pris.
1 - 0 av 0

Brevkorgar

Brevkorgar för organisering och förvaring

Brevkorgar på kontoret är en väldigt viktig del för att skapa en effektiv och organiserad arbetsplats. Dom kan användas för att organisera dokument och papper som du vet med dig att du behöver ofta eller behöver separeras från andra papper.

Då brevkorgarna går att bygga på varandra på höjden vilket minskar det också platsen dom tar i ditt hem eller kontor. För att göra det mer tydligt och organiserat kan man märka dina dokumentsamlare med färgade etiketter som man även kan skriva på för att tydligt se vad som finns i varje korg.

Brevkorgar för post

Ett alternativ är att ha brevkorgar för post i ditt hemmakontor, så att man snabbt kan slänga in posten i exempelvis ett fack för ”oöppnad post”. När man öppnat posten kan man sedan sortera den vidare den i rätt kategori som räkningar att betala, reklam mm.
Vid senare tillfälle kan man kolla igenom de olika facken.

Genom att göra på detta vis kan du lätt undvika att de blir bortglömda eller tappas bort.

Brevkorgar på kontoret eller hemmakontoret

Alla som jobbar på kontor eller har hemmakontor kan nog gå i god för att det blir mycket papper överallt och att det kan vara svårt att hålla isär alla. I detta fall kan man få bra användning av brevkorgar, för att kunna hålla isär alla olika papper i kategorier. Brevkorgarna kan hjälpa till att hålla arbetsytan ren och organiserad.

Produkter du kanske också är intresserad av

Vanliga frågor om brevkorgar

Vart kan jag köpa billiga brevkorgar?

Hos oss finner du billiga brevkorgar i olika färger, man kan nästan garanterat hitta något som passar alla. Skapa en organiserad och städad miljö med dokumentsamlare till ett bra pris.

Vart kan jag köpa billiga brevkorgar?

Ja, du kan stapla dom på varandra. Detta gör då att du kan undvika att dom tar mer plats än dom behöver. Stapla ihop brevkorgarna i olika kategorier för att alltid veta vilken stapel du ska gå till när du söker ett visst dokument eller faktura.

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mejl om du har övriga frågor eller funderingar.