123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Datormus

I vårt sortiment finns en mängd olika datormöss. Både trådlösa och trådbundna datormöss samt gaming datormöss. Behöver du endast en datormus kan du  köpa   en separat men annars i set med både datormus och tangentbord. De finns i olika färger och designer. Det finns även ergonomiska datormöss för extra komfort. Här hittar du datormöss med lågt pris och snabb leverans.
1 - 0 av 0

Datormus

Datormus för både hem och kontor

En datormus används dagligen både i hem och på kontor. Du kanske arbetar på datorn eller spelar. Oavsett ändamål har vi en datormus som passar.

En trådlös datormus kan enkelt flyttas mellan olika enheter. Den är också lätt att bära med sig då den inte har en sladd. Spelar du mycket kan en datormus för gaming vara perfekt då dessa är anpassade för just detta ändamål. Föredrar du en datormus med sladd finns även detta. Det finns även bekväma ergonomiska datormöss, både med och utan styrkula.

Datormöss i olika modeller

Hos oss hittar du enkelt en datormus för just dig. Datormusen finns både trådlöst, trådbunden, ergonomisk och för gaming.
Vill du förflytta musen enkelt är det praktiskt med en trådlös datormus. Vill du inte riskera att stå utan fungerande mus på grund av brist på batteri kan en trådbunden datormus lämpa sig. Det finns även trådlösa datormöss som är laddningsbara. Önskar du en bekväm datormus med komfort finns det en ergonomisk datormus. För gamern finns datormus gaming anpassad för spel!
  • Trådlös datormus passar bra om du vill flytta runt datormusen utan begränsningar 
  • Trådbunden datormus är praktiskt om du inte vill vara beroende av batterier då sladden kopplas in i datorn
  • Gaming datormus lämpar sig väl för dig som vill ha en snabb och lätt mus anpassad för spel
  • Ergonomisk datormus passar dig som söker en bekväm datormus med komfort. Med styrkula minskar du dina handrörelser
Det finns en rad olika datormöss, vilket gör chanserna att hitta något som fyller dina önskemål större.

Datormus med eller utan sladd

Datormöss finns både med och utan sladd. Med sladd behöver du inte batteri då den ansluts direkt till datorn via en USB kabel. Med en sladdlös datormus däremot slipper du en sladd och musen kan röras helt fritt. Sladdlös datormus finns både som laddningsbar och med batteri och som laddningsbar. Båda typer av datormus passar för kontor och hem.

Beroende på i vilken miljö du sitter i kan de olika typerna vara lämpliga. Använder du en bärbar dator som förflyttas mellan olika platser kan det vara praktiskt med en trådlös datormus som är enkel att ta med. Använder du en stationär dator som inte flyttas kan en trådbunden datormus passa.

Datormöss i olika designer

Både datormöss med och utan sladd finns i olika färger och designer. Datormus för gaming finns även med inbyggd LED belysning. Repeterade handrörelser och onaturliga handpositioner utgör risk för inflammation i handen och skador som musarm. Ergonomisk datormus finns för komfort för händer och handleder. En ergonomisk datormus minskar muskelbelastningen och handledstrycket och förbättrar hållningen vid arbete.

De ergonomiska datormössen finns även med styrkula i olika färger. Med styrkula behöver du inte röra armen lika mycket utan du använder kulan för att flytta markören. Detta kräver även mindre yta på skrivbordet. Önskar du även köpa ett tangentbord finns det set med både mus och tillhörande tangentbord.

Andra produkter tillhörande datormus

Hos oss finner du även musmattor både med och utan handledsstöd. Du finner även separata handledsstöd. För att enkelt kunna röra din datormus är det bra med en musmatta i stället för att behöva dra den direkt på till exempel bordet du sitter vid. För extra komfort kan det vara skönt med en musmatta med handledsstöd eller ett separat handledsstöd.

Du finner även tangentbord i vårt sortiment av datortillbehör. Dessa finns precis som datormus både med och utan sladd samt för gaming och i ergonomisk utformning. Använder du sladdlös datormus och tangentbord är det bra att ha en extra uppsättning batterier hemma så att du kan byta om de tar slut!
 

Vanliga frågor om datormus

Fungerar datormusen på alla underlag?

Ja, de flesta datormöss av nyare modeller fungerar att använda på alla underlag. Det kan dock vara lättare att förflytta både musen och muspekaren på en musmatta eller liknande slätt, rent underlag. Underlag förhindrar även repor på bordet. En musmatta håller sig stadigt på bordet då undersidan förhindrar den att glida.

Varför kan jag inte röra muspekaren?

Vid användning av trådlös datormus, kontrollera att batteriet inte är slut samt att musen är påslagen. Sitter du långt ifrån datorn kan det bero på att räckvidden är för lång. Kontrollera även att USB-mottagaren är monterad. Testa att installera den i en annan USB-port om datormusen inte fungerar trots att USB-mottagaren är installerad.

Finns det datormus för vänsterhänta?

Ja, det finns datormöss som går att använda för både höger- och vänsterhänta. Det finns även de som endast är anpassade för högerhänta. Kontrollera detta vid köp om du är vänsterhänt eller köper datormus till någon som är vänsterhänt.

Hur ansluter man musen till datorn?

Datormus med sladd har en kabel med USB anslutning, så det är bara att koppla in musen i USB uttaget på datorn. Trådlös datormus har en USB mottagare som kopplas in i USB uttaget på datorn. Vissa trådlösa datormöss kan även anslutas via Bluetooth. Batterier krävs för de trådlösa mössen.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.