123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Fotopapper

Ska du skriva ut dina foton? Här hittar du allt du behöver, vi har ett stort sortiment av fotopapper. Vi har en mängd olika typer av fotopapper och olika storlekar på fotopapper från vanliga fotografi storlekar (10x15) till A3+ storlekar! Välj den typ av papper som passar dig bäst!

Här kan du välja bland ett stort sortiment av olika fotopapper till skrivare

Ska du skriva ut fotografier för att sätta in dom i ett fotoalbum eller är det foton som ska användas som reklam? Vad du än ska använda dina fotografier till så hittar du ett stort utbud av fotopapper till skrivare här. Dessutom så får du dina kvalitets fotopapper till din skrivare billigt. Förutom våra egna mycket prisvärda fotopapper så har vi även fotopapper från Canon, HP, Brother och Epson. Hos oss på 123ink.se så kan du beställa ditt fotopapper billigt och skriva ut foton med hög kvalitet. 

Våra egna fotopapper
Vi har stort utbud av våra egna högkvalitativt fotopapper i olika format. Våra fotopapper är billigare än de andra märkena men ger dig lika bra kvalitet på dina fotoutskrifter. Du kan välja mellan olika typer av ytskikt bland våra egna fotopapper som antingen:  Därefter kan man välja mellan vilken vikt på arken och olika grader av glansighet på fotopapperet. Vilken av våra egna fotopapper du än väljer så får du ett kvalitets fotopapper till ett billigare pris. Skriv ut dina foton till ett lägre pris med 123ink.se.

Glansigt eller Matt fotopapper, vilken ska jag välja?
Det kan vara svårt att välja vilken typ av fotopapper som man ska köpa, speciellt om man inte har gjort det tidigare. Det beror på vad du vill ha för resultat och på vad du ska använda fotot till.

Ytan på ett Matt fotopapper är icke-reflekterande vilket betyder att om du tittar på ett foto under en lampa som är utskrivet med matt fotopapper så reflekterar inte ljuset från fotografiet till skillnad från Glansigt fotopapper. Ett matt fotopapper passar sig mycket väl till svartvita foton men även till färgfoton och är även lämpligt som reklammaterial.

Ett Glansigt fotopapper har ett glansig ytskikt och är väldigt blankt, vilket betyder att den reflekterar ljus. Med ett glansigt fotopapper så får du väldigt skarpa och tydliga färger och passar utmärkt för den som vill ha traditionella foton. 

Det finns även Satin matt fotopapper som har många av de fördelar som både Matt och glansigt fotopapper har. Satin matt fotopapper reflekterar inte ljus, precis som matt fotopapper. Den har även samma fördel som glansigt fotopapper att den ger färgfotoutskrifterna skarpa och klara färger med tydliga kontraster. Ett satin matt fotopapper är mer exklusivt och kostar därför också mer. 

Måste jag välja fotopapper från Epson om jag har en Epson skrivare?
Nej, riktigt så är det inte. Du kan välja vårt egna märke till vilken skrivarmodell som helst och det samma gäller alla andra märken också, t.ex. så kan du välja ett canon fotopapper till en epson skrivare eller tvärtom. Däremot så måste du vara uppmärksam på att vikten och storleken på fotopapperet passar din skrivare.

När du ska beställa dina fotopapper till din fotoskrivare så passa även på att beställa dina bläckpatroner till din skrivare så att du inte får slut på bläck mitt under utskriften. Vi har även våra egna bläckpatroner till många av skrivarmodellerna som är billigare än originalen och kvaliteten är likvärdig. Om det är en laserskrivare som du har så har vi även fotopapper för laserskrivare, dessa fotopapper hittar du också till låga priser. Hos oss på 123ink.se så hittar du allt till din skrivare till mycket låga priser!
 
Har du några funderingar angående fotopapper så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 
 

Populära produkter