123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Häftklammer

Behöver du häfta ihop papper? Med rätt häftklammer så blir det snabbt och enkelt gjort. Här nedan så kan du välja häftklammer efter storlek eller typ och beställa enkelt till ett lågt pris. Behöver du hjälp med att välja rätt häftklamrar? Klicka här för att jämföra alla häftklamrar.

Letar du efter billiga häftklamrar? Här hittar du häftklammer till din häftapparat!

Vi har häftklamrar till häftapparater, elektriska häftapparater men även till häftpistoler. Oavsett vilken häftklammer du behöver så får du alltid ett billigt pris hos oss på 123ink.se. Du kan enkelt hitta den häftklammerstorlek eller häftklammertyp som du behöver genom att välja bland storlek eller typ. Du kan även hitta storlek och klammertyp på kartongen om du har den kvar. 

Vad betyder häftklammerstorleken?
Häftklamrar har två nummer som visar dess storlek, som ett exempel 24/6, vilket är standardstorleken. Det första numret visar ryggbredd och den andra visar benlängd i millimeter. På så sätt kan du enkelt hitta rätt storlek på klammer. 

Behöver du hjälp med att hitta rätt häftklammer?
Med hjälp av vår jämförelsesida så blir det enkelt! Du får reda på vilken häftklammer du behöver på vilken papperstjocklek och antalet ark den kan hålla ihop. En häftklammer behöver ca 3mm extra längd för att kunna fästa ihop bunten med papper.  Vanliga frågor

Vilken häftklammer passar min häftapparat?

Vanligtvis så passar flera olika häftklammerstorlekar till häftapparaten. T.ex till standardhäftapparater så passar 24/6 och 26/6 häftklamrar.

Vad är standardstorleken på en häftklammer?

Den allra vanligaste häftklammer har storleken 24/6. Den funkar med standardhäftapparater och kan häfta 20st ark (80 g/m2).
 
Hos oss hittar du enkelt allt du behöver till både kontor och hem. Det är både enkelt och smidigt att göra beställningar och du får dina varor snabbt levererade till dig. Dessutom så får du alltid ett bra pris på 123ink.se.
Har du fler frågor om häftklamrar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.