123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Vadderade kuvert


Vadderade kuvert är perfekt om man ska skicka paket eller brev som är ömtåliga. Vare sig om man ska skicka från företaget eller privat. Det finns olika stora kuvert och påsar som passar olika stora paket. Beställ nu för ett lågt pris och snabb leverans.

Använd vadderade kuvert när du skickar paket

Med vadderade kuvert kan man smidigt och enkelt skicka paket och varubrev. Man kan skicka ömtåliga varor utan att de skadas. Det är perfekt för både företag men även för privatpersoner som vill skicka paket eller varor som man vill ska vara hela när de kommer fram. Man kan använda vadderade kuvert eller bubbelpåsar för att skicka alltifrån CD-skivor till böcker och tidningar.

Vadderade kuvert är perfekt för transport

De vadderade kuverten eller vadderade påsarna som de även kallas för, skyddar ditt innehåll under transporten. De skyddar mot fuktskador, tappskador och annan slitage som kan uppstå. De vadderade påsarna har en vadderad insida som gör att de skyddar paketet. Utsidan är gjort av kraftpapper som är väldigt slittåligt och skyddar även mot vätska. Vilket är perfekt om man ska skicka något som inte får bli blött. De är också miljövänliga produkter som kan återvinnas.

Bubbelpåsar med skyddande bubbelplast för ömtåliga varor

Bubbelpåsar eller bubbelkuvert som de också kallas för, har bubbelplast på insidan. Bubblorna i plasten är fyllda med luft som säkert skyddar dina varor när den fraktas. Bubbelplasten gör att om paketet tappas så går inte innehållet sönder. Den skyddar även mot tryck från tyngre varor som kanske råkar hamna ovanpå under transporten. Utsidan är av kraftpapper och skyddar mot fukt och väta.

5 fördelar med att använda vadderade kuvert

  1. De skyddar mot fukt och vätska
  2. De är stöttåliga och den vadderade insidan skyddar effektivt innehållet.
  3. Kraftpapperet som kuvertet är gjort av är väldigt slittåligt
  4. Den tar inte så mycket plats, jämfört med en kartong.
  5. Det är återvinningsbara

Vanliga frågor

Var kan man köpa vadderade kuvert?

Vadderade kuvert och bubbelpåsar kan man enkelt beställa från 123ink.se. Man kan välja bland många olika storlekar och enkelt hitta den som har rätt mått. De skyddar ditt paket under transporten och funkar för försändelser både inrikes och utrikes.

Vad är det för skillnad mellan vadderade kuvert och bubbelpåsar?

Bubbelpåsarna har bubbelplast på insidan, medans vadderade kuvert har en vadderad insida av papper. Både bubbelpåsar och vadderade kuvert skyddar ditt innehåll när du skickar paketen.

Användbara produkter för dig som skickar mycket paket

För dig som ofta skickar paket är en etikettskrivare med tillhörande etiketter väldigt användbart. Du kan enkelt skapa adressetiketter och skriva ut. För dig som fortfarande vill använda en penna för att skriva adressen så rekommenderar vi att du tar en titt på våra märkpennor.


 

Har du frågor angående vadderade kuvert så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.