123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo review
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Ny kategori med skärmskydd

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populära produkter

Tuschpennor

Här hittar du vårt utbud av tuschpennor. Du kan köpa dem i flerpack och styckvis. Vi har billiga tuschpennor av bra kvalitet i både färg och svart med olika typer av spetsar. Passande för både färgläggning och skrift. Vi erbjuder dem till ett bra pris och med snabb leverans.
1 - 0 av 0

Tuschpennor

Bra tuschpennor för alla tillfällen

Om du tycker om att färglägga och rita har vi ett stort utbud av tuschpennor i varierande färger och antal. Både för barn och vuxna!

Tuschpennor kommer i alla möjliga olika färger, tjocklekar och former, vilket betyder att du kan hitta pennor som passar för olika ändamål. Tuschpennor är försedda med en spets som är i filt som innehåller lättflytande färg som inte är giftig.

Spetsar för olika ändamål

Tuschpennans spetsar finns i många olika former och längder. De bredare spetsarna fungerar perfekt när du ska färglägga stora områden, som du ofta finner i målarböcker för barn. Det finns också väldigt smala och långa spetsar som är perfekt anpassade för att färglägga med detaljerade bilder.

Skurna spetsar och penselspetsar är också två vanliga former som förekommer. Vissa tuschpennor finns även som påfyllningsbara och vattenfasta.

Tuschpennor i set och styckvis

Ska du på semester med barn eller ha ett kalas kan tuschpennor vara bra att ha till hands. Tuschpennor fungerar perfekt i form av födelsedagspresent men även för sysselsättning en vanlig dag.
  • En större förpackning innehåller fler färger än en mindre förpackning.
  • Ett enklare set med tuschpennor för färgläggning av målarbilder under bilresan.
  • Enstaka pennor om någon färg i flerpacket torkat ut och behöver ersättas. Kanske har du en favorit färg som inte var med i flerpaket?
Att kunna köpa tuschpennor i set och styck är absolut en fördel då man inte alltid behöver ett helt paket utan endast enstaka färger. När de flesta pennor är slut så kan man dock köpa en hel förpackning.

Andra produkter för färgläggning och målning

Hos oss finner du målarbilder som du kan skriva ut och fylla i med tuschpennor. Dessa är perfekta för både barn och vuxna som tycker om att färglägga. Du kan skriva ut dem på antingen vita eller färgade papper. Ritblock passar dig som vill samla dina illustrationer på samma plats.
 

Vanliga frågor

Är det säkert för barn att använda tuschpennor?

Det finns tuschpennor som är giftfria. Färgen i tuschpennor går ofta att tvätta bort från kläder. Läs alltid på förpackningen till tuschpennorna för mer information. Många tuschpennor för barn är tjocka och greppvänliga för små händer.

Finns det tuschpennor för vuxna?

Är du ute efter att teckna fina eller tydliga linjer finns det tuschpennor med spetsar i olika former och bredder. Det finns även olika typer av färg för varierande motiv.

Torkar tuschpennorna utan lock?

De flesta tuschpennor behöver ha på ett lock när de inte används för att förhindra att de torkar. Dock klarar de flesta tuschpennor sig utan lock ett par timmar eller ibland upp till någon dag utan att torka.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.