123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Pennvässare

Köp dina pennvässare till låga priser redan idag. Vi har både standardpennvässare och elektriska, beroende på vad du själv föredrar eller behöver. Vi har även pennvässare i vårt eget varumärke till ett lägre pris. Beställer du innan kl.16.00 på en helgfri vardag så skickar vi redan samma dag.
1 - 0 av 0

Pennvässare

Köp pennvässare för alla tillfällen

Pennvässare används flitigt fortfarande trots att världen har blivit mer digital. De flesta kontor och skolor är alltid i behov av en pennvässare. Det är även ett oumbärligt verktyg för alla skribenter, illustratörer och konstnärer som behöver pennvässare dagligen i sitt yrke. Då de är beroende av att ha en pennvässare i sitt yrke är det viktigt att den håller kvalitén.

Då pennvässare kommer i många olika modeller, storlekar och färger så kommer du alltid att hitta någon som passar just dina önskemål. Om man vill ha den traditionella standardpennvässaren finns det en rad olika modeller att välja mellan men man kan även välja den lite modernare, elektriska varianten.

Standard pennvässare

Den traditionella standardpennvässaren är verkligen en tidlös klassiker som alltid kommer bra till hands för alla som använder pennor på en daglig basis. För att alltid hålla dina pennor vässade och i toppskick är det viktigt att ha en enkel och pålitlig pennvässare som håller måttet.

Det finns många fördelar med att använda sig av en klassisk pennvässare.
  • Ekonomiskt – De klassiska pennvässarna finner du ofta till ett lågt pris. Du kan med andra ord hålla dina pennor skarpa utan att behöva lägga ner stora summor.
  • Enkel design – Då standardpennvässarna inte kräver ström eller batterier och ofta är små och enkla ger dom dig det du behöver utan att vara komplicerade.
  • Portabel – Standard pennvässarna är ofta små och smidiga att flytta runt och ta med sig. Får plats i ett pennfodral eller låda.
Standard pennvässarna är väldigt mångsidiga och enkla att använda. Du kan vässa både blyertspennor och färgpennor.

Elektriska pennvässare

Om du använder dig av mycket pennor i vardagen som behöver vässas är en elektrisk pennvässare perfekt. De fungerar i många olika sammanhang som skolor, kontor eller för konstnärer. Det är en modern pennvässare som ger dina pennor en vässad udd snabbt och enkelt.

En elektrisk pennvässare är enkel att använda då du endast behöver placera pennan i hålet och sedan sköter vässaren resten. När pennan placeras i pennvässaren aktiveras motorn och gör jobbet. Det finns modeller som stannar när du tar ut pennan men också modeller där motorn stannar automatiskt när pennan är vässad.

Elektriska pennvässare drivs av batterier, USB-kabel eller kontakt i väggen.

Fördelar med en elektrisk pennvässare:
  • Effektiv – Den elektriska pennvässaren är otroligt effektiv då du på några sekunder kan få din spets på pennan perfekt. Detta är en av de främsta fördelarna med denna vässare.
  • Mångsidig – Många av de elektriska pennvässarna kan vässa pennor i olika storlekar. Du kan vässa blyertspennor och färgpennor.
  • Hållbar – De elektriska vässarna är robusta och hållbara, vilket gör att du kan ha dom länge. Den är utformad att klara av en hög användning.
  • Användarvänlig – Eftersom minimal ansträngning behövs med elektriska pennvässare passar de för alla.
Köp din elektriska pennvässare redan idag och förenkla ditt jobb med att vässa dina pennor.

Olika storlekar

Många pennvässare är utrustade med mer än ett hål, vilket gör att du kan vässa pennor i olika storlekar. Beroende på vad för pennor du oftast använder kan du hitta en pennvässare som passar just dina önskemål.

Det finns även pennvässare som är utrustade med 8 hål. Denna skulle komma väl till hands för exempelvis konstnärer eller skolor, då det ofta används pennor i många olika storlekar.

Standard hålet på en pennvässare mäter en diameter på 7,8mm.

Pennvässare med vev

Det finns även pennvässare med vev, som är en liknande modell av elektrisk pennvässare men utan motor. Med denna modell måste du använda veven på sidan för att vässa pennor. Pennvässare av denna modell är försedda med ett stopp så att din penna sitter på plats medan du vässar.

När pennan sitter på plats är det bara att veva runt med handtaget och din penna får en fin spets. För att ta loss din penna finns det en knapp eller två klämmor som du för ihop, din penna släpps lös och du kan ta ut den ur vässaren.

Denna modell av pennvässare är snabb och ger dig möjlighet att få din penna skarp på bara någon minut.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om pennvässare

Vad är skillnaden mellan standard och elektriska pennvässare?

En standardpennvässare kräver mer ifrån dig, du behöver själv vrida pennan för att vässa den, vilket gör att det kan ta längre tid än med en elektrisk modell. Den elektriska pennvässaren är utrustad med en motor så det enda du behöver göra är att sätta in pennan, så sköter pennvässaren resten.

Kan jag använda en pennvässare för både blyertspennor och färgpennor?

Ja, det kan du göra. Det är dock inte alla pennvässare som är lämpliga för färgpennor då deras kärna är mjukare än blyertspennor. Detta är viktigt att notera, speciellt om man använder elektriska pennvässare.

Kan jag vässa olika storlekar på pennor med samma vässare?

Ja, det finns en rad olika pennvässare, både elektriska och standard, som är utrustade med fler hål i olika storlekar eller är justerbara.

Hoppas att du fann svar på dina frågor i vår text! Vi finns tillgängliga via chatt, telefon och mejl, så kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare.