123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Städ & Rengöring

Här hittar du städmaterial och rengöringsprodukter för hem och kontor. Allt du behöver för städ och rengöring av badrum, kök, golv och andra ytor. Du finner också badrumsartiklar som tvål, toalettpapper och handkräm. Vi erbjuder alltid riktigt bra priser på alla olika typer av produkter för städning och rengöring.
1 - 0 av 0

Städ & Rengöring

Städmaterial och rengöringsprodukter för blandade ytor och material

Om du gillar att hålla hem och kontor rent och väldoftande har du kommit helt rätt. Hos oss finns en stor variation av städmaterial och rengöringsprodukter. Du finner allt från desinfektion och diverse rengöringsmedel till dammsugarpåsar och rengöringsdukar. Med vårt utbud av städ och rengöringsartiklar kommer du alltid kunna hålla ditt hem rent och skinande. Inte bara ditt hem kommer dofta ljuvligt utan även dina kläder.

Tvättmedel och fläckborttagning

Vi har också ett stort utbud av tvättmedel, fläckborttagning och andra relaterade produkter. Håll dina kläder fläckfria och väldoftande under lång tid. Vi har en stor variation av dessa produkter såsom fläckborttagningsmedel, tvättgel, flytande tvättmedel samt vanligt tvättmedel. Produkterna bekämpar smuts enkelt vilket gör att du snabbt kan få bukt på envisa fläckar.

Städning av kök

Vi har många olika produkter som kommer hjälpa dig att få ett skinande kök och hjälpa till med din rengöring. Diskmedel, borstar och svampar hjälper dig att enkelt och snabbt, för hand, få bort disken och lämna den ren. Använder du diskmaskin har vi även diskmaskinstabletter. Se till att alltid ha extra avfallspåsar hemma för att inte riskera att stå utan när du behöver byta påse.

Städning av badrum

Att alltid ha ett rent badrum och toalett minskar rejält att bakterier sprids vidare. Med hjälp av rengöringssprayer och desinfektionsmedel för din WC kommer badrummet skina och bakterierna avlägsnas. Om du har tvättmaskin i badrummet kan det vara bra att ladda upp med tvättmedel som du kan förvara i närheten. Vi har även väldoftande luftfräschare som hjälper dig att snabbt kunna ge ditt badrum en uppfriskande touch.

Rengöring av golv

Ett bra tips är att ladda upp med extra dammsugarpåsar för att du alltid ska vara redo för att byta den när det behövs. Efter dammsugningen kanske du vill moppa golvet. Inget går upp mot ett skinande golv som doftar ljuvligt. Hos oss finner du golvrengöring som kommer få ditt hem att kännas rent och dofta fräscht.

Håll dina händer sprickfria och mjuka med handkräm

Händerna spricker lätt när man blir torr vilket kan skapa obehag och sveda. Detta sker speciellt under de kalla månaderna då händerna är väldigt drabbade. Händerna tvättas ofta och många använder handsprit. Hos oss finner du ett flertal handkrämer till ett bra pris som kan hjälpa dig motverka detta. Handkrämerna finns både parfymerade och oparfymerade beroende på vad man föredrar.

Virala städprodukter

Hos oss finns de virala Tiktok produkterna från märket Spunj, The Pink Stuff och Scrub Daddy. Disktrasorna och svamparna från Spunj är kända för att vara ultraabsorberande. Detta gör att du enkelt och snabbt kan torka upp spillda vätskor.
De fungerar dock lika bra för att avlägsna damm och smuts. Då produkterna kan absorbera 7 gånger sin egen vikt gör det att du kan torka av fler ytor innan du går och vrider ur dem. Produkterna kan ta upp all denna vätska, utan att droppa.

The Pink Stuff har på senare år blivit en storsäljare som bevisat bekämpar envisa fläckar och smuts. Under kategorin The Pink Stuff hittar du en rad olika produkter som kommer få ditt hem att skina och dofta underbart. Tillsammans med de kända svamparna från Scrub Daddy kan du enkelt rengöra en rad olika områden med The Pink Stuff.

Vanliga frågor om städmaterial

Vart hittar jag billig städutrustning?

Hos oss finner du städ och rengöringsprodukter till ett lågt pris. Vi har ett stort utbud och förhoppningsvis kommer du att finna det du söker och även mer. Med produkterna du hittar hos oss kommer din städning att kännas som en barnlek och resultatet kommer att göra dig nöjd.

Varför är det viktigt med rengöring och städrutiner?

Att hålla din omgivning ren och desinficerad gör att du minskar riskerna för att bakterier sprider sig och att du andas in damm och diverse partiklar. Det kan därför också vara bra att vädra då och då för att få in ny fräsch luft. Genom att hålla det rent och snyggt i hemmet gör du din hälsa samtidigt en tjänst.

Hur skyddar jag mig från skadliga kemikalier som kan finnas i städprodukter?

Städprodukter kan ofta vara väldigt starka och innehåller ibland kemikalier som kan irritera huden vid kontakt. För att minska risken för utslag och irriterad hud kan du bland annat bära handskar. Se även till att tvätta händerna noga med tvål efter städningen och smörj in med handkräm för att minska risken för att hunden blir torr. Vi hoppas att din städning blir en fröjd med våra städartiklar.

Tveka inte på att kontakta oss om du har övriga frågor eller funderingar. Vi finns tillgängliga via telefon, chatt och mejl.