123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Självhäftande krokar


Vårt breda utbud av självhäftande krokar gör att du nästan säkert kommer att hitta något som passar dina önskemål. Undvik att förstöra väggarna genom att borra och spika och använd dig istället av dessa krokar. Det är enkelt att göra en beställning på självhäftande krokar och vi levererar dem direkt från vårt eget lager.

1 - 21 av 21

Beställ praktiska självhäftande krokar för upphängning

Om du är rädd att skada dina väggar med spik/skruvhål så har du kommit helt rätt. Dessa krokar som är självhäftande kan du enkelt hänga upp diverse saker på utan att borra och spika. De självhäftande krokarna kommer i olika färger och storlekar samt klarar av att hålla olika vikter beroende på vad du ska hänga på dem.

Beroende på vilken krok du väljer så har du en bärkapacitet från 0,2kg till 3,6kg och allt däremellan. Detta kan vara bra att kolla upp innan du köper så att du får rätt bärkapacitet för ditt ändamål med krokarna.

Fäst dina krokar på en rad olika material, för att få bäst fäste rekommenderas släta ytor. Metall, trä, kakel och väggar kan vara några exempel på ytor som de krokar som är självhäftande fäster bra på. Krokarna är även återanvändbara, skulle du efter en tid önska byta placering på dina krokar kan du enkelt avlägsna dem från nuvarande plats. Byt enkelt ut klisterremsan på baksidan av kroken och sätt på en ny, sen är det fritt fram att placera din krok på önskad plats.

Självhäftande krokar till kontor och hemmakontor

Du har säkert upplevt ett och annat sladdtrassel om du jobbar på kontor eller har ett hemmakontor. Få snabbt och smidigt undan dina sladdar och undvik att dom trasslar ihop sig. Det finns specifikt utformade krokar för detta ändamål. Då de självhäftande krokarna inte lämnar några spår efter sig kan du enkelt fästa dom på vilken slät yta du önskar.

Självhäftande krokar för ditt badrum

De självhäftande krokarna som är vattentäta är perfekta för ditt badrum. Du kan då enkelt fästa krokarna på väggen och exempelvis hänga upp handdukar lätt tillgängliga att torka händerna på. Använd de självhäftande krokarna för lite mindre och lättare saker.

Det kan underlätta rejält att få bort några saker om man kanske inte har ett stort badrum med mycket förvaring. Om du exempelvis hyr en lägenhet kan det vara så att det inte är tillåtet att borra eller spika i väggarna. Detta löser du enkelt med självhäftande krokar som inte gör någon skada på väggarna.

Produkter du kanske också är intresserad av

Vart kan man köpa Tesa självhäftande krokar?

Hos oss finner du självhäftande krokar i stor variation och till ett bra pris. Detta gör att du alltid kan hitta produkter som matchar dina önskemål. Dessa smarta krokar kommer göra all form av upphängning lätt som en plätt!

Kan man återanvända krokarna?

Tesa självhäftande krokar är återanvändningsbara. Du byter endast ut powerstrip remsan på krokens baksida och kan återigen fästa den på valfri plats. Remsorna kan du köpa separat vilket gör att du inte behöver köpa nya krokar varje gång.

Hur sätter man upp krokarna?

Du fäster krokarna med den medföljande dubbelhäftande remsa som du avlägsnar pappret ifrån och klistrar fast på önskad krok. Avlägsna sedan pappret på den andra sidan av remsan och sedan kan du enkelt trycka fast den självhäftande kroken på önskad plats.

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mejl om du har övriga frågor eller funderingar.