123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

LED Gravljus


Med gravljus LED har du ett hållbart och brandsäkert alternativ till klassiska gravljus. Dessutom slocknar de inte i regn och blåst. Vi har olika batteridrivna gravljus som säljs styckvis, vissa med skymningsrelä. Passande för att ställa direkt på graven eller i en lykta. Vi erbjuder gravljus till bra priser och snabb leverans. Beställ innan kl.16.00 på en vardag så skickar vi redan samma dag.

Köp Gravljus LED till ett billigt pris

I november infaller allhelgona då många tänder ljus för saknade nära och kära. Oavsett om du tänder ljus hemma eller på kyrkogården så är gravljus LED alltid ett säkert alternativ. De fungerar både för inomusbruk och utomhusbruk. De slocknar inte heller av regn och blåst. 
Några av LED ljusen till allhelgona har lock, liknande de klassiska gravljusen. Om du inte har en lykta att ställa ljusen i, passar dessa väldigt bra då de liknar små lyktor.

LED Gravljus med skymningsrelä eller timer

Köp dina LED gravljus med skymmningsrelä eller timer, de är perfekta att ställa på graven. Ljuset tänds även om du inte är skulle vara där, dessutom så räcker de längre, då man sparar på batteriet.  När det börjar skymma så känner sensorn av det och ljuset på det batteridrivna gravljuset tänds. När det sedan ljusnar släcks ljuset. Med ett batteridrivet gravljus med skymningsrelä behöver du inte tänka på att byta batteri då de lyser länge.

Timer gör att du kan välja att ditt LED gravljus tänds och släcks automatiskt. Hur länge det lyser är lite olika beroende på timerfunktionen. Det kan vara t.ex. 6h på och 18h av. Även om du har timer så finns alltid funktionen att tända och släcka ljuset manuellt. 

Det är bra att använda timer om det finns andra typer av ljus (gatuljus, utomhuslampor, ljusslingor mm) i närheten som kan störa skymningsrelän.

Batteridrivna gravljus kontra vanliga ljus

Levande ljus kan ge en väldigt stämningsfull känsla men dagens batteridrivna gravljus är mycket verklighetstrogna och kan nästan ge en likvärdig upplevelse.
LED gravljus som drivs med batteri har många fördelar som du kan ta del av här nedan: 
  • Garvljus med batteri håller sig tänt även om det blåser och regnar.
  • Du eliminerar brandrisken eftersom ingen levande eld förekommer. 
  • LED gravljus har en längre brinntid än vanliga stearinljus och du kan också byta batteri så räcker den ännu längre. 
  • Tack vare timer eller sensor kan ljuset tändas även när du inte är på plats
Det finns många fördelar med att använda sig av batteridrivna gravljus LED istället för vanliga ljus. Du minskar risken för brand och kan ha ljusen tända även när du inte är hemma.

Andra LED ljus och användbara produkter

Vi har även ett stort utbud av andra LED ljus. Bland annat värmeljus, antikljus och blockljus. Passande för ljusstakar, lyktor och annat bruk inomhus. LED Blockljus är också fint att använda på gravar eller kyrkogårdar.

Ett annat sätt att dekorera vid graven är med batteridrivna ljusslingor, lägg till exempel in slingan i en ljuslykta för ett fint sken. 

Många ljus och slingor levereras helt utan batterier så glöm inte att köpa batterier. En extra uppsättning med batterier är alltid bra att ha då de behöver bytas titt som tätt.
 

Vanliga frågor om Gravljus LED

Är det säkert för barn att tända gravljus LED?

Ja, det är enkelt för barn att tända och släcka LED gravljus, de innehåller dock batterier som bör bytas och hanteras av en vuxen. Batterierna skyddas av en lucka.

Hur fungerar ett gravljus med skymningsrelä?

Ett gravljus med skymningsrelä har en sensor som märker om det är ljust eller mörkt ute eller inne. Är det blir mörkt så tänds ljuset och när det blir ljust så slocknar ljuset.

Går det att använda batteridrivna gravljus utomhus?

Ja, batteridrivna gravljus är speciellt anpassade för utomhusbruk. De används ofta under hösten och på kyrkogården vid allhelgona. Du kan även ställa ut LED gravljus i din trädgård för en mysig stämning men de är även säkra att använda inomhus.

Hur länge brinner gravljus?

Ett traditionellt gravljus brinner ungefär 2–5 dagar. LED gravljus kan däremot lysa uppemot 5000 timmar som motsvarar över 200 dagar. LED gravljusen riskerar inte heller att slockna av dåligt väder, vilket brinnande ljus kan göra.

Tveka inte på att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl om du har några övriga frågor eller funderingar.