123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Ljusstakar

Här hittar du vårt utbud av adventsljusstakar. De finns i många olika färger, designer och storlekar. Allt från de klassiska adventsljusstakarna till modernare tappning.  Hos oss finner du adventsljusstakar i bra kvalitét och till ett billigt pris.

1 - 22 av 22

Beställ billiga och kvalitativa adventsljusstakar i olika storlekar

Adventsljusstakarna finns i en mängd olika storlekar. Passande oavsett om du vill ställa dem i ett stort eller litet fönster. De finns även i olika färger och material så att du kan matcha med övriga juldekorationer i rummet. Skapa en härlig julstämning med din favorit.

Adventsljusstakarna passar både på kontoret, i klassrummet eller hemma. Lamporna är enkla att byta ut och genom att ha en uppsättning reservlampor tillgängliga kan din adventsljusstake lysa genom hela julen.
Den är enkel att förflytta, den kan ställas direkt på en fönsterbräda eller bord då den inte behöver hängas upp. Du slipper dessutom göra hål i väggen eller taket. Om du vill ha fler adventsljusstakar i närheten av varandra kan du enkelt sammankoppla dem i ett grenuttag.

5 armade och 7 armad adventsljusstakar

Den röda 7 armade adventsljusstaken av trä med vita ljus är den klassiska som de allra flesta har. Nuförtiden så finns det även moderna former och inte bara den klassiska pyramiden.

De finns även i andra typer av material som t.ex. mässing. Den 7 armade adventsljusstaken använder sig av 7st 34V lampor till skillnad från den 5 armade som har 5st 55V lampor. De 5 armade adventsljusstakarna är av modernare typ och passar bra i mindre utrymmen och fönster.

Komplement till adventsljusstakar

Om du önskar att sammankoppla fler adventsljusstakar har vi grenuttag i olika storlekar. Grenuttag med strömbrytare kan vara praktiskt då du kan tända och släcka fler adventsljusstakar samtidigt.

Reservlampor till adventsljusstakar

Glöm inte att köpa reservlampor när du köper din adventsljusstake så att du aldrig står utan. Genom att ha reservlampor till adventsljusstaken hemma kan du enkelt byta om en lampa går sönder.Oftast är det endast en lampa som går sönder men det leder till att hela adventsljusstaken slocknar. Åtgärda detta genom att byta den trasiga lampan.

7 armade adventsljusstakar använder 34V reservlampor och 5-armade använder 55V reservlampor. Båda använder samma sockelstorlek E10 men olika volt. Reservlamporna kan även användas i luciakronor och tärnljus.


 

Vanliga frågor om adventsljusstakar

Varför lyser ljusstaken så starkt?

Du kan inte använda vilken lampa som helst utan det är viktigt att du väljer lampor med rätt spänning. Om det är fel märker du detta genom att lamporna lyser i olika sken. Sker detta måste du släcka adventsljusstaken och byta ut lamporna. Se till att välja rätt spänning.

När ställer man fram adventsljusstaken?

Vanligast är att man ställer fram adventsljusstakarna lagom till första advent. Detta väljer man såklart själv men enligt gammal svensk tradition börjar helgen redan klockan 18 dagen innan första advent.

Hur lång lystid har adventsljusstakar?

De flesta adventsljusstakarna har en lystid på 1000 timmar. Detta motsvarar ca 40 dygn om du har den tänd dygnet runt.

Har du frågor eller undrar du över något? Kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna!