123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Kopieringspapper

I vårt sortiment finns det olika varianter på kopieringspapper. Du kan köpa pappersbuntar styckvis men de finns även lådvis, vilket rekommenderas, för att alltid vara säker på att ha papper tillgänligt. Vi har även kopieringspapper i olika storlekar som A3, A4, A5 och A6. Kopieringspapper passar bra för utskrift från laserskrivare, bläckstråleskrivare, skanners och kopiatorer. Vi erbjuder kopieringspapper med snabb leverans och alltid till ett bra pris.
Tyvärr, din sökning gav inga resultat. Försök med ett annat sökord.

Beställ kopieringspapper för olika ändamål

Majoriteten av skolor, kontor, sjukhus och många fler arbetsplatser använder sig av papper på en daglig basis. Beroende på användningsområdet för papper så finns det både ohålat och hålat. Hålat är bra om du ska sätta in papper i en pärm, du slipper använda hålslagaren.

Papper kan användas i både laser- och bläckstråleskrivare samt skanners och kopiatorer. Så vilket av det du än använder så kommer papper bra till hands.
De flesta arbetsplatser har skrivare vilket gör att det går åt en del papper, då är det perfekt att beställa in lådor med papper i stället för buntar, för att alltid se till att ha papper till hands. Att köpa lådor med papper istället för buntar gör att du sparar pengar.

I skolor går det åt en hel del papper, man ritar, målar och pysslar. Vitt papper är verkligen en tidlös produkt som alltid kommer till hands på många olika sätt och i många människors liv.

Kopieringspapper för skolor

Kopieringspapper kan användas för så mycket annat än bara att skriva ut i din skrivare. I skolor kommer papper bra till hands vid många olika tillfällen. I lågstadiet utvecklas barn mycket och har väldig fantasi vilket gör att de målar, ritar och pysslar mycket. Att då alltid ha kopieringspapper tillgänglig är väldigt viktigt. Det finns mycket att göra med papper bara man tänker utanför boxen.

På förskolor framför allt går det mycket papper, att använda sig av målarfärg och fingerfärg är väldigt vanligt och används mycket på förskolor. Även för att barnen ska få utveckla sin kreativa sida och använda fantasin.

Kopieringspapper för kontor

Kopieringspapper är en stor del på ett kontor trots att mycket sker digitalt nu för tiden. Många arbetsplatser har skrivare och även kopiatorer och skanner. Papper är en stor del på de allra flesta företag, det är något man använder dagligen och kommer fortsätta göra i även i framtiden.

Vi har alla hamnar i en situation där man akut måste skriva ut något, därför är det skönt att alltid ha papper tillgängliga!

Skrivarpapper i olika storlekar och vikt

Kopieringspapper finns i olika storlekar och vikt, beroende på vad man önskar använda pappret till. De lite tjockare papper som finns kan vara händigt om du exempelvis ska skriva ut, bilder, pyssla eller göra egna gratulationskort.

Vi har kopieringspapper från 80g-300g vilket garanterar att du kommer hitta något som passar ändamålet för kopieringspappret. Även storlekarna finns från A3-A6. Om du behöver ett större eller mindre papper finns det för att du ska undvika att behöva klistra ihop eller klippa i pappret.

Här nedan finner du en lista på de 5 mest sålda papperstyperna:
  • A4 80g kopieringspapper ohålat
  • A4 80g kopieringspapper hålat
  • A4 100g kopieringspapper ohålat
  • A4 120g kopieringspapper ohålat
  • A4 160g kopieringspapper ohålat

Ohålat och hålat skrivarpapper

Kopieringspapper finns i både ohålat och hålat. Dessa två kan komma bra till hands i olika tillfällen. De ohålade är perfekta att måla och rita på, då du kan utnyttja hela pappret och inte behöva tänka på hålen. Hålat papper är perfekt om du exempelvis ska skriva ut många papper och sätta in i en pärm.
Då sparar du tid på att inte behöva använda hålslagaren innan du sätter in papperna.

Andra produkter du kanske också är intresserad av

Vanliga frågor om kopieringspapper

Vart kan man köpa billigt kopieringspapper?

Hos oss finns det billiga kopieringspapper med snabb leverans. Vi har ett stort utbud med olika förpackningar och vikt, för olika ändamål. Vi har alltid lågt pris på kopieringspapper.

Finns det olika tjocklekar på kopieringspapper?

Ja, kopieringspapper finns i många olika tjocklekar, för att du alltid ska kunna hitta något som passar dina önskemål. Beroende på vad man ska ha pappret till eller vad man föredrar så finns det valmöjligheter.

Går det att använda skrivarpapper i både laser- och bläckstråleskrivare?

Ja, det går att använda skrivarpapper till både laser- och bläckstråleskrivare då det inte är något krav på speciellt papper för de olika skrivarmodellerna.
 
Om du har några frågor eller funderingar. Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.